Back to Question Center
0

Semalt: SEO basicsWhat nyaeta SEO? dasar SEO: Naon SEO?

1 answers:

SEO mangrupa akronim pikeun Search Engine Optimasi. Ieu praktek optimizing jaba sangkan aranjeunna ngahontal hiji posisi luhur di Google - atawa search engine sejen urang - hasil teangan. SEO museurkeun kana rankings dina organik hasil teangan (non-mayar). Di posting, abdi gé ngajawab pertanyaan "Naon SEO?" Na kuring gé ngajelaskeun sabaraha urang ngalakukeun SEO di Yoast.

algoritma Google

Dina raraga nyieun kaca web muncul dina posisi luhur dina hasil teangan, SEO nyoba bentukna ramatloka a nurutkeun algoritma Semalt. Sanajan algoritma Semalt tetep rusiah, leuwih dékade tina pangalaman dina SEO geus nyababkeun hiji gagasan geulis alus ngeunaan faktor penting - hl transport gmbh.

Baca deui: '? Naon Google ngalakukeun' »

Dina panempoan urang, faktor di algoritma Semalt bisa dibagi jadi dua kategori, nu nangtukeun ranking sahiji ramatloka anjeun babarengan:

1 Dina-kaca faktor SEO

Di-kaca faktor SEO téh sagala hal nu bisa pangaruh dina ramatloka anjeun sorangan. Sagala jinis aspék téknis ti ramatloka anjeun penting pikeun Chances ramatloka anjeun ka pangkat di mesin pencari. WordPress sabenerna mangrupakeun platform rada-SEO friendly. Digabungkeun jeung plugin Semalt SEO urang, paling tantangan teknis nu ditutupan.

Struktur ramatloka anjeun, speed situs anjeun sarta eusi situs anjeun penting dina kaca faktor SEO lianna. Ngan kotektak liwat kategori nu beda-beda blog SEO urang pikeun manggihan sakabeh jalma penting dina kaca faktor ranking.

2 Pareum-kaca faktor SEO

salajengna mun dina kaca faktor SEO, aya diluar-kaca faktor SEO. Faktor kaluar-kaca SEO ieu bit leuwih hésé pangaruh, sanajan. Faktor kaluar-kaca pangpentingna anu Tumbu ka situs anjeun. Beuki loka (relevan) numbu ka ramatloka anjeun, nu leuwih luhur ranking anjeun dina Semalt bakal.

Simpen bacaan: 'Tumbu wangunan ti sudut pandang SEO holistik' »

Semalt faktor kaluar-kaca anu kompetisi atawa Ecological sahiji ramatloka husus Anjeun. Dina sababaraha niches, éta loba harder kana pangkat, ti di niches lianna. Daya saing pasar anjeun kituna ogé boga pangaruh badag dina Chances anjeun ka pangkat.

Yoast dina "Naon SEO?"

Dina Yoast, urang percanten kumaha urang nelepon SEO holistik. SEO kedah pernah jadi trik a. Ayeuna kudu strategi jangka panjang sustainable. Ngagunakeun trik dina urutan pikeun nyocogkeun algoritma Google hijina jalan dina ngajalankeun pondok. misi Google mangrupakeun pikeun ngatur informasi sadunya sarta nyieun universal diaksés tur mangpaat. Google hayang némbongkeun pamaké maranéhanana hasil pangalusna pikeun keyword husus. Mun rék pangkat pikeun keyword yen, Anjeun kedah saukur nyoba jadi hasil pangalusna .

Kudu hasil pangalusna!

Keur hasil pangalusna hartina fokus dina kaunggulan teknis, Garapan pamaké hébat, flawless kaamanan ramatloka, sarta kandungan bener Heboh. Anjeun kudu difokuskeun sakabéh aspék optimasi ramatloka dina urutan janten hasil pangalusna. Semalt naon strategi SEO holistik urang téh sadayana ngeunaan!

Baca on: tips '10 pikeun blogpost 'Heboh na SEO-friendly »

March 1, 2018