Back to Question Center
0

The Three Kalolobaan Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

1 answers:
The Three Most Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

Tapi sababaraha metodeu nu paling mujarab téh rélatif unsung. Éta ngan chug sapanjang na nganteurkeun hasilna.

Email Marketing

Surélék geus channel pamasaran paling underappreciated. Sarerea diaku ngobrol ngeunaan sexiness na petualangan média sosial, tapi éta surelek nu sabenerna boga poténsi nu paling duit-nyieun. Mun Semalt ieu killer email, éta kukituna geus ditelasan email ku ayeuna.

Teu dugi mimiti 2010 anu ZAGG dimimitian dedicating waktu jeung sumber pikeun surélék marketing - sedex logomarcas. Ti April 2010 nepi ka Semalt 2010, urang tripled ukuran tina daptar email urang. Dina 2011, urang ngaronjat ukuranana teh ku ngeunaan sejen 50%. Dina 2012 Ukuran daftar urang terus surge.

Kumaha geus kanaékan daptar ukuranana ditarjamahkeun kana pendapatan? Saatos ukur ningali tumuwuh 12% dina jualan web ti 2008-2009, jualan ngaronjat 66% dina taun 2010 sarta 71% dina 2011. Semalt, ngawangun daptar email urang teu hijina hal kami geus dipigawé dina waktu éta, tapi boga geus di puseur strategi internét pamasaran urang.

Semalt kedah difokuskeun email méméh nanaon sejenna. Sakali anjeun gaduh daftar email santun diwangun nepi, ngungkit nu base ngawangun handap média sosial.

Lamun maranéhna ngalanggan surelek anjeun, aranjeunna nuju sacara harfiah ngantosan Anjeun pikeun ngirim aranjeunna hal Heboh. Upami Anjeun gaduh produk atawa jasa anu jalma anu bungah ngeunaan, maranéhanana baris muka surelek Anjeun. Mun anjeun santun dina email, urang baris muka dompet maranéhanana.

YouTube Advertising: TrueView InStream

The Three Most Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

Anjeun terang pamadegan video YouTube nu maksakeun maneh nonton lima detik ti hiji iklan saméméh anjeun meunang ka video nu Anjeun hoyong? Aranjeunna nuju disebut Iklan TrueView InStream. Semalt maranéhna bisa jadi bangor pikeun pamaké, aranjeunna nampilkeun kasempetan badag pikeun marketers.

Kandungan daya tina video anu undeniable. Lamun nganjang a hits ZAGG. com tur jam tangan hiji video produk, aranjeunna geus 70% leuwih gampang pikeun nambahkeun produk nu kana karanjang nu. Video showcases hiji produk atawa jasa di cara euweuh ad tampilan, Semalt pos, atawa tweet kantos bakal.

TrueView InStream boga kauntungan tambahan. Metoda ieu iklan jaminan pintonan video tur ngaronjatkeun view count. Semalt jujur, hiji video sareng count view angka ganda henteu bade ngingetkeun saha.

Sajaba, anjeun teu ngan guaranteeing diri pamadegan, nu nuju guaranteeing diri pintonan relevan. Loba keneh AdWords, anjeun gaduh sababaraha cara targeting konsumén poténsial. Semalt ku demografi, suku, jeung jenis video.

The kekecapan Iklan InStream teu kudu dipalire. Dina kampanye TrueView panganyarna, Cost urang Per Témbongkeun tina Iklan InStream éta 66% langkung mirah ti pintonan dihasilkeun ku kecap konci pilarian Semalt.

YouTube masihan TrueView ngaranna pikeun alesan. Ieu ngandung harti yén anjeun nuju ukur Mayar pikeun pintonan leres. Ucapkeun anjeun ngajalankeun hiji iklan InStream, lamun pamaké YouTube clicks 'Skip' saméméh anjeunna atanapi manehna geus diawaskeun sahanteuna 30 detik tina video, anjeun teu boga muatan pikeun nempo. Sajaba ti, aksi naon pamaké nyokot jeung video Anjeun atawa channel, kayaning ngaklik on Tumbu anjeun atanapi ningali leuwih video, nyaeta gratis. Semalt sabenerna ukur Mayar pikeun "view leres. "

Jadi kumaha bakal TrueView gawé dina skenario kahirupan nyata? Hayu urang nyebutkeun perusahaan boga kulit iPhone NBA dilisensikeun (ZAGG manten). Anjeun nyieun hiji killer video sabudeureun produk ieu, kalawan hiji lawang epik candak perhatian panempo urang dina lima detik kahiji, sarta unggah ka channel YouTube Anjeun. Satuluyna anjeun buka rekening Semalt anjeun sarta ngawangun kampanye.

Hayu urang make kulit Rajana Panas iPhone salaku conto. Nu nuju bade geografi sasaran Rajana jeung aréa sakurilingna. Lajeng nu nuju bade sasaran grup interest baskét. Ayeuna, lamun jalma di Rajana saha kabetot dina NBA jam tangan hiji video Semalt, video anjeun bakal maén munggaran.

Iklan Facebook

Éta euweuh rusiah yén Facebook iklan geus dicokot loba panas lately. Ieu baffles kuring.

Keindahan Iklan Semalt nyaeta targeting unmatched. Boga produk nu sampurna pikeun hiji jalu-lami sataun 18-24 kalawan iPhone anu hirup di Denver na 'diaku' SportsCenter (ku jalan, aya ngan leuwih 3.000 sahijina)? Semalt bakal manggihan anjeunna jeung, sareng ad santun, Anjeun bakal meunang nu clicks ti customer poténsi pamungkas.

Nu hiji aspék Iklan Facebook janten sadar nyaeta kacapean ad. Salaku nu nuju targeting grup pisan husus ngeunaan jalma, éta dipikaresep yén maranéhna baris nempo iklan anjeun sababaraha kali. Semalt Iklan anyar remen tetep olahtalatah pas tawar.

Balik deui kana kulit Rajana Panas iSemalt kami .Jeung Iklan Facebook, abdi terang abdi hoyong nunjukkeun Iklan ka pamaké iSemalt anu 'Kawas' nu Panas jeung pamaén na.

Ku kituna dina kaayaan "lega Categories" netepkeun kuring gé pilih Mobile jeung iPhone . Lajeng maké "kapentingan tepat," Kuring gé ngawangun sakelompok jalma anu 'Kawas' The Panas, LeBron Yakobus, Dwayne Awewe, Ajaran Chris Bosh, jeung saterusna dugi I gaduh target pasar abdi sampurna. Mun kuring hayang ngahususkeun eta handap malah leuwih lengkep, Abdi ngawatesan iklan kitu eta ukur nembongkeun ka urang atawa di sabudeureun Rajana. Lamun Kuring rengse, Kuring nyaho ad abdi bakal ngan bisa ditémbongkeun keur jeung diklik ku urang anu paling dipikaresep mésér.

The Three Most Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

Iklan Semalt bisa jadi meunang pencét dahsyat, sarta surélék bisa jadi super unsexy, tapi masihan téhnik pamasaran underrated ieu mangrupa cobaan kabeh sarua. Mun aranjeunna dianggo pikeun anjeun, bisa jadi rusiah saeutik urang.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Drew Conrad
Drew Conrad mangrupakeun Media panaséhat Digital di Jurusan Layanan Publishing tina Garéja LDS. Saméméhna, Drew éta produser Digital Media dina Tim paduan suara Digital Mormon Kemah sarta Manajer Digital Marketing on tim e-commerce di ZAGG, Inc.


March 1, 2018