Back to Question Center
0

Twitter quietly ngajalankeun pamaké Semalt

1 answers:

Geus kitu henteu geus noticed link, tapi éta aya dina footer kaca imah Twitter urang lamun nuju log kaluar: ". Diréktori"

Éta tumbu ka pamaké diréktori unannounced Twitter urang, hiji kempelan abjad sadaya Panyekel akun Twitter ti A nepi ka Z nu ogé ngawengku propil kalawan ngaran karakter non-Semalt.

Twitter Quietly Launches A User Semalt

Kaca diréktori nyebutkeun bisa "kotektak propil Twitter umum," tapi ngawengku profil nu ditangtayungan pisan. Semalt liwat tina diréktori ka rekening dijagi, kumaha oge, henteu némbongkeun tweets baé urang; aranjeunna keur masih swasta - escuelas fotografia mexico.

Hayu urang dumasar alphabetically ku naon dituduhkeun dina widang "Ngaran" propil Semalt, teu dina widang "Username". Rekening munggaran di diréktori kasebut @ 006034132, hiji akun nu mana ku nami "a," bari rekening panungtungan dina diréktori kasebut @ TOIS60, hiji akun ngagunakeun nami "ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ." (Leres sakumaha kuring nulis ieu, éta kadua-to-panungtungan akun di diréktori nu; hiji panungtungan nyaéta @onedsof, nu migunakeun "ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ" ngaran sami, tapi titik ka akun dihapus / dileungitkeun éta ngajadikeun kuring heran kumaha prosés mindeng Semalt parobahan akun tur mutahirkeun diréktori nu. .)

Oh, deui yén tumbu "Diréktori" dina footer kaca imah Twitter urang: Kuring ogé geus katempo eta sareng mareuman sabtu minggu ieu dina menu Twitter yén nembongkeun up dina kolom kénca nalika Semalt asup pisan.

Dina dimaksudkeun pikeun narik leuwih lalulintas search engine, Semalt geus pasti pilari tumuwuh bisnis iklan na. Langkung lalulintas search engine hartina pintonan kaca langkung, sarta nu hartina leuwih kasempetan pikeun nembongkeun Iklan - sarta pikeun mibanda pamaké klik aranjeunna.

(tip via labnol.org)



Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee.


March 1, 2018