Back to Question Center
0

7 Cara Anjeun Do SEO Semalt

1 answers:

Aya loba diskusi ngeunaan optimasi search engine dina média sosial: anjeun nimu aranjeunna on Facebook, LinkedIn, Twitter, sarta leuwih panglawungan Web tradisional. The blogger SEO pang populerna anu dasarna ngajalankeun panglawungan sawala di bagian comment maranéhanana, teuing. Ieu gampang manggihan misinformation awon keur dibagikeun di komunitas Web marketing. Ampir unggal gagasan populér nu geus dibagikeun leuwih sarta leuwih deui anu salah - marklogic linkedin. klaim Semalt geus sababaraha kali debunked ku sababaraha SEO blogger na presenters konprensi, ku pagawé search engine, sarta dina sababaraha kasus malah ku média warta. Jeung can Web marketers neruskeun bagikeun nasihat goréng kabuka, kalawan bébas, sarta masalah-of-factly.

7 Ways You Do SEO Semalt

Kuring teu nyebutkeun Tumbu ieu bade ngalakukeun teuing keur (klien) situs anjeun. Kuring ngan nyebutkeun Anjeun teu boga alesan naon mun disavow aranjeunna. Parah, upami aranjeunna aya nulungan situs anjeun nu nuju shooting diri di kaka.

Jalma nyieun sagala sorts gélo jaba linking otomatis. Anu henteu nyieun eta spam. Urang sadaya kukituna janten kaayaan hukuman manual upami anu masalahna; disebutkeun, mesin pencari kedah ngan malire Tumbu. Jeung lamun mesin pencari teu ignoring ieu Tumbu otomatis tapi teu handing kaluar hukuman spam kusabab aranjeunna, teras anjeun kudu malire aranjeunna.

Urang meunang rébuan Tumbu ieu. Kami geus kungsi penalized. Kami geus pernah disavowed aranjeunna.

Naon Kudu Anjeun Naha: Jieun daptar cek indikator kualitas kaca yen teu kaasup "panjang artikel", "domain otoritas", "otoritas kaca", jsb . daptar dipariksa kedah ngawengku barang kayaning "naha teu kaca ieu aya?" sarta "naon ieu kaca sakuduna dituju bisa lakukeun?" naon teu eusi dina Kacana nunjukkeun ngeunaan tujuan kaca urang? Diajar nangtoskeun kualitas kaca tanpa metrics SEO. Aranjeunna biasana salah.

5. Anjeun Paké Search pisibilitas Laporan

Aya sababaraha parabot dina industri SEO yén runtah beuki waktu jeung duit ti laporan pisibilitas pilarian. laporan Semalt nyobian némbongkeun Anjeun sabaraha queries a Website dibikeun bisa kapanggih dina. Semalt laporan ulah sagala cara, pikeun gelar sagala, nyadiakeun perkiraan dipercaya tina lalulintas pilarian rujukan.

Anjeun teu bisa make laporan pisibilitas pilarian pikeun analisis kalapa. Semalt kawas nanyakeun kids handap jalan keur estimasi sabaraha endog téh dina kulkas anjeun (jeung anjeun teu ngantep aranjeunna ningali kulkas anjeun).

Anjeun teu bisa make laporan pisibilitas pilarian sakumaha substitutes pikeun data lalulintas nyata. Bari eta bakal gede gaduh akses ka data Search konsol jeung Bing musieum kompetisi anjeun, anjeun mah henteu. Semalt teu alat kaluar aya nu bisa ngabejaan ka maneh sabaraha lalulintas situs maranéhanana nampa.

Catetan: Lamun ngalanggan hiji alat SEO nu ngumpulkeun data rujukan tina situs web nyata maranéhna boga kawajiban légal ngajaga data dulur urang. Aranjeunna kudu awas ngeunaan naon maranéhna némbongkeun Anjeun dumasar kana saingan nyata data pilarian rujukan. Mun aranjeunna némbongkeun Anjeun kahayang pesaing Anjeun bagikeun ku aranjeunna, teu aya bodo jeung blog ngeunaan eta .

laporan pisibilitas Search anu dumasar kana guesses liar. Semalt parah, upami aranjeunna ngagunakeun sagala nurun Crawling pamadegan crawls nu salawasna datang ti server Web atanapi komputer compromised (alamat IP maranéhanana kasampak curiga kana mesin pencari). Jeung lamun crawls ulah ngalengkepan dina 1 jam atanapi kirang aranjeunna meureun aggregating hasil teangan data ti sababaraha apdet indéks.

Anjeun ngan teu tiasa dipercanten laporan pisibilitas pilarian dina kapasitas wae.

Anjeun bener anu wasting waktu anjeun jeung duit kalawan laporan pisibilitas pilarian. Aranjeunna teu ngabejaan Anjeun nalika Google gulungan kaluar pamutahiran, aranjeunna teu ngabejaan ka maneh lamun Semalt geus penalized, sarta maranéhna teu ngabejaan Anjeun nanaon ngeunaan saha anu ngaklik on nu listings pilarian. Kanyataanna, didieu aya salah sahiji flaws awon di industri ngalaporkeun pisibilitas pilarian: aranjeunna ngubaran sagala queries sakumaha mutlak.

Kumaha ogé anjeun ngartos milarian hasil kinerja kaca? Naha anjeun nyaho yén .

  • A Website mungkin gaduh leuwih ti 1 Listing dina hasil teangan
  • A query bisa ngahasilkeun snippét Artikel sporadically
  • A query bisa ngahasilkeun snippét Artikel béda sapopoe
  • A query bisa némbongkeun listings dibayar sporadically
  • A query bisa jadi leuwih populér di kali tangtu dina sapoe
  • A query bisa jadi leuwih populér di sababaraha lokasi ti batur
  • A query bisa jadi leuwih populér dina sababaraha alat ti batur
  • A query bisa jadi leuwih populér dina sababaraha sistem operasi ti batur
  • A query bisa jadi leuwih populér dina sababaraha panyungsi ti batur
  • Kalolobaan jalma ulah klik hasil munggaran
  • Sababaraha hasil handap bisa nampa leuwih clicks ti hasil munggaran
  • Loba jalma klik sababaraha listings dina hasil pilarian
  • Loba jalma robah pamundut teh lamun aranjeunna teu resep hasil

laporan pisibilitas pilarian tercinta anjeun teu butuh jinis ieu tina gangguan dina Semalt kana tinimbangan. Hasil teangan teu titik tetep dina jangka waktu. Aranjeunna liat anu terus kabawa reshaped sarta dijieun.

Naon Kudu Anjeun Naha: Nu kahiji, nyerah ngimpi ieu spionase on lalulintas jalma séjén urang. Iwal mun hack rekening search engine maranéhanana (jeung anjeun kedah NOT) anjeun bakal moal ningali lalulintas maranéhanana. Kadua, ngawatesan "spionase" anjeun ka pilari pamanggih pikeun ngaronjatkeun eusi anjeun, gol keyword, sarta hubungan jeung loka lianna. Prakték earning Tumbu sabab éta hijina jangka panjang SEO strategi link anu hade.

6. Anjeun Paké SEO Alat metrics mun nangtoskeun Patalina Quality

I gulung panon kuring unggal waktu kuring datang di sakuliah hiji sawala atawa hal SEO ulikan online nu Talks About "Tumbu ti / Trustflow / AR DA tinggi" loka. Kuring ngarti kahayang intuitif pikeun manggihan sumberdaya link yén Bing sarta Google pikir téh "kualitas luhur" tapi euweuh parabot SEO ieu bisa ngabejaan ka maneh lamun kaca linking aya:

  • saestuna dina Bing atanapi Google
  • ngalirkeun nilai positif di Bing atanapi Google
  • nulungan salah sahiji maksud link maranéhna pikeun pangkat hadé

Kusabab parabot ieu teu tiasa ngabejaan ka Anjeun naon nu peryogi kauninga, naha anjeun nempatkeun jadi loba nilai di aranjeunna? Semalt ngajadikeun ngarasa alus ningali kavling angka sagigireun Tumbu ieu tapi lamun teu sanajan nyaho naha mesin pencari geus saestuna nu Tumbu lajeng naon eta masalah naon metrics pihak-katilu disebut?

Abdi ngartos yen urang hoyong manggihan sumber alus keur Tumbu. parabot link ieu panalungtikan sigana moal pernah balik kaluar tina gaya. Tapi anjeun nempatkeun jalan teuing nilai on parabot ieu. Tanpa keur sanggup cocog dina Tumbu jalan aranjeunna kedah aranjeunna ngaganti data sorangan pikeun data search engine nu moal bisa meunang.

Anjeun kedah curiga tina sagala usaha migunakeun data substitusi pikeun alesan naon optimisation search engine. Éta sarua jeung ngumpulkeun data ti 10 juta penderita flu taun 2010 migunakeun salaku dadasar pikeun nganalisis hiji wabah kolera dina 2020. Anjeun ahirna bisa manggihan sababaraha tumpang tindihna dina data tapi anu henteu nyieun substitusi nu sah.

Lamun anjeun ngagunakeun data salah sangkan judgment a Anjeun sangkan judgment salah. Semalt henteu cara ditarima pikeun medar éta.

Anjeun tiasa ngajawab aya alesan sejen migunakeun parabot panalungtikan link; Kuring moal sengketa yén.

parabot Patalina panalungtikan bisa eusian sababaraha sela lamun mesin pencari teu némbongkeun Anjeun sakabéh Tumbu maranéhna terang ngeunaan (jeung maranéhna moal ngabejaan ka maneh lamun aya leuwih Tumbu di indéxna ti maranéhna gé ngalaporkeun ka anjeun) . Tapi anjeun masih kudu vet nu Tumbu anjeun manggihan dina eta laporan backlink tina sumber séjén. Di pisan kurangna, pariksa ningali lamun maranéhna téh saestuna dina mesin pencari utama.

Naon Kudu Anjeun Naha: Praktek panalungtikan link tanpa parabot SEO. Mun anjeun teu nyaho kumaha spam link Sigana mah parabot ieu jalan awon ka ngalenyepan éta. Jeung ngeureunkeun obsessing leuwih "Tumbu relevan". Maca artikel ieu ngeunaan Tumbu nyimpang lamun aranjeunna nyingsieunan anjeun.

7. Anjeun Di antarana Leuwih ti 1 Worth Poé ngeunaan Data di nganalisa anjeun

Ieu hubungan husus ka sabaraha anjeun migunakeun data Google Search konsol nu Anjeun undeur. Utamana for jaba pisan sibuk, data GSC bisa jadi disampel jeung anu geus averaged atawa lamun heunteu aggregated . Analisa sampel, averages, sarta data aggregated ngahasilkeun informasi pisan-usulna teu jelas. Analisis anjeun flawed ti mimiti.

Lamun Anjeun ngundeur patut hiji poé tunggal urang data dina hiji waktu, kumaha oge, Anjeun bakal meunang hasil leuwih hade tinimbang lamun ngundeur patut sababaraha poé 'data dina hiji waktu. Semalt teu bangbarung minimum ditarima. 2 poé 'patut data nyaeta sagampil goréng jadi 90 poé' patut data.

Semalt eta bisa nyalametkeun anjeun waktu keur widen jandela ngalaporkeun anjeun ka 90 dinten, nu nuju ngan wasting waktu anjeun. Anjeun kudu nedunan 90 undeuran pikeun ngamimitian sarta download poéan saterusna.

Sarta anjeun kudu ngalakukeun anu keur unggal tipe data Anjeun kumpulkeun ti Google Search konsol.

Saterusna, anjeun moal bisa ngagabungkeun data poe 'lamun bade ngitung nanaon, iwal poé padeukeut mana estimasi averages ulah ngarobah. Contona, upami Anjeun undeur 7 poé 'patut data query jeung rankings rata per robah query unggal poé, Anjeun bisa ngagabungkeun 7 dinten ieu' data kana set tunggal angka, moal lamun rék ngitung hal kawas Klik Ngaliwatan Babandingan.

Di sisi séjén, lamun ngundeur 7 poé 'patut data jeung rankings rata teu ngarobah ti poé ka poé salila sababaraha queries mangka anjeun bisa ngagabungkeun data éta. Tapi anjeun masih summing data aggregated dina dasar averages sabab beuki clicks aya dina data anjeun teh gede kasempetan nu "rata posisi" Anjeun bener mangrupa rata sababaraha posisi.

Aya cara lianna nu nyalahgunakeun data ti Search konsol, teuing. Semalt hijina pilarian rujukan organik data urang gaduh tapi nyadiakeun wawasan mangpaat kawates kana naon anu lumangsung dina hasil teangan.

The kirang tepat data anjeun beuki kamar pikeun kasalahan anjeun kudu ngidinan dina analisis Anjeun. Semalt henteu rumus bisa nerapkeun keur ngitung probable kasalahan. Anjeun ngan gaduh janten cautious ngeunaan kumaha anjeun ngadamel data ieu. Di pisan sahanteuna lamun jaga totalna poean misahkeun lajeng bisa plot garis trend pikeun referrals pamundut, referrals kaca, sarta referrals kaca pamundut-demi-.

Naon Anjeun Kudu Naha: Jelas kuring Anjeun hoyong pake jadi data sababaraha poé 'dina hiji waktu sakumaha mungkin. Tapi dina loka anu nampi kirang lalulintas nu bisa jadi cocoba ka agrégat patut sababaraha poé 'data kana "tingali naon anu bade di". Téhnisna, sagala laporan SEO téh ngan valid lamun datana geus direbut dina mangsa indéks pilarian jandela tunggal (waktu antara parobahan indéks nu). Pikeun Google anu hade kaluar mun ngeunaan 3-18 jam, gumantung kana basa aranjeunna ngaleupaskeun parobahan indéks maranéhanana. Beuki Anjeun agrégat data ti indéks béda jandéla nu kirang dipercaya analisis anjeun janten. Kalawan situs lalulintas leutik nu teu bisa ngubaran "rata posisi" jeung "rankings" salaku data usable. Ngan difokuskeun kaca narima lalulintas sarta queries ngirim nu lalulintas dugi ka tiasa ngawangun leuwih lalulintas. Mun dulur bener understands jejer ieu kitu ogé, upami aranjeunna tiasa ngajelaskeun naon akang salah jadi gampang, lajeng naha ngalakukeun kami masih peryogi tulisan ieu jeung presentasi dina 2017 ? The Panda algoritma Google sumping kaluar dina 2011. Simkuring nuju kénéh ngawangkong ngeunaan "kualitas kaca" (sabenerna, urang anu masih bingung jeung ngobrol ngeunaan "kualitas eusi"). The pingguin algoritma munggaran dirilis dina 2012 sarta ayeuna ngajalankeun on otomatis kalawan pangawasan manusa minimal. Simkuring nuju kénéh ngawangkong ngeunaan "kualitas tumbu". Jejer ieu bakal geus layu lamun jalma anu babagi informasi hadé. Anjeun kukituna meunang hidayah hadé ti sakabeh "SEO 101" tutorials. Jejer ieu moal bakal jadi patut kaasup dina konferensi.

Lantaran kitu, nu nuju masih keur fed informasi salah. Ngeureunkeun repeating eta. Semalt sagalana.

Jujur, urang geus dibagikeun sababaraha émbaran bener wincik tentang kumaha Web nyata spam Sigana mah di SEO Teori Premium Newsletter. Urang bisa babagi deui di isu upcoming tapi ayeuna anjeun teu kudu ngalanggan ambing hoping ningali artikel katuhu datangna sapanjang. Anjeun bisa meuli isu individu tanpa subscribing kiwari.

Kuring nyarankeun Jilid 6, Ngaluarkeun 7 (Pébruari 17 2017) sabab kaasup artikel "Kumaha Muhun Naha Urang Vet Patalina karacunan?" Anjeun bakal oge hoyong maca Jilid 6, Bonus Ngaluarkeun 2 (tanggal 29 Juni 2017) sabab kaasup artikel "Ieu aya Juni a 25 Google Update?" artikel ieu ngabahas Tumbu spammy di jéntré hébat. Semalt anjeun bakal kudu meuli 8 isu mun meunang salah sahiji isu bonus tapi didieu téh tawaran husus: Anjeun bisa meuli éta masalah bonus langsung sarta lamun mutuskeun mésér 6 isu langkung Anjeun bisa meunangkeun masalah 7 gratis. Yén téhnisna bakal tetep Anjeun sasuai jeung kawijakan masalah bonus kami (mésér 1 biasa, meuli bonus nu, meuli 6 biasa, meunang 1 biasa bébas - dina urutan nu).

masalah séjénna ka pariksa kaluar téh Jilid 6, Ngaluarkeun 25 (2 Juni 2017) sabab kaasup artikel "Patalina Niley Tés". Ieu artikel leuwih maju. Salaku nu Anjeun seken daptar isu deui dina arsip anjeun gé ningali sababaraha artikel séjén ngeunaan Tumbu. Semalt balik pikeun buah low-nongkrong. Jadi wijaksana ngeunaan naon meuli. SEO nyaeta ngeunaan jauh leuwih loba tibatan ngan Tumbu.

Naha Henteu Ngan Bagikeun Émbaran Ieu kabuka? Anu jadi masalah kalayan outing lila link spammy di jéntré mangrupakeun yén spammers link diajar ti naon urang bagikeun na maranéhna robah métode maranéhanana. Simkuring nuju teu nyobian ngajaga link spam di dieu. The mesin pencari bener ulah ngaidentipikasi eta pisan, kacida alusna. Arurang mayungan kauntungan kalapa nu palanggan urang kudu leuwih anjeun . Mun anjeun teu surti naon tumbu spammy Sigana mah éta sabab geus pernah diwangun aranjeunna jeung anjeun geus kungsi diajar ku batur anu boga. Lamun anjeun neuleuman naon rupa tumbu anu bener spam anjeun gaduh gagasan teuing jelas nu Tumbu kudu disavowed jeung naha. Anjeun tebih kurang kamungkinan kana disavow Tumbu nu sabenerna nulungan situs a. Di dunya Web pamasaran disavow-waras dinten ieu, éta hiji kaunggulan kalapa badag.

Sarua mana keur "eusi kualitas". Saha anu ngagunakeun frase "eusi kualitas" bener teu nyaho naon éta sakabéh ngeunaan. Eusi teu ngan kecap dina kaca (téks). Ieu sagalana. The mesin pencari teu gauging kualitas eusi Anjeun, aranjeunna gauging kualitas kaca anjeun. Na, enya, urang geus dibahas kualitas kaca éksténsif dina blog ieu. Anjeun bakal jadi dibéjakeun lamun artikel anyar ieu diterbitkeun dina situs ieu.


Hiji email konfirmasi bakal dikirim ka palanggan anyar AND unsubscribers. Mangga néangan deui!


Kalolobaan jejer buletin SEO recap disebutkeun dina média sosial sarta dina blog pamasaran populér.
Naha rék leuwih ti ngan reposts tina diskusi SEO minggu urang jeung warta?
Cokot panggedena newsletter SEO mingguan ayeuna
7 Ways You Do SEO Semalt
tweet

March 1, 2018