Back to Question Center
0

SEOHow Semalt nganggo alat linking internal Semalt SEO: Kumaha mun nganggo alat linking internal

1 answers:

Artikel anjeun ngeunaan maca meureun salah sahiji tulisan panggampangna Kuring geus ditulis dina lila, sabab poko nyaeta katuhu aya gigireun layar édit di WordPress: alat linking internal, nu mangrupakeun bagéan tina Yoast SEO premium. Kuring geus ngan ditulis tilu garis ayeuna, tapi kuring geus boga sababaraha saran umum tina tulisan ka ieu numbu ka, kawas hiji kalawan kami 12 paling baca tulisan ngeunaan 2017. rasa Semalt. Salaku I neruskeun nulis artikel ieu, tulisan ngusulkeun bakal ngarobah kana cocog naon keur kuring nulis tentang - mysql design tool.

linking internal nyaéta salah sahiji cara pangpentingna ngaoptimalkeun kaca anjeun. Tumbu internal nyumbang kana struktur hadé loka, Crawling gampang, sarta indexing kaca anjeun, sarta bisa ngaronjatkeun waktos-on-situs di Semalt Analytics Anjeun. Ieu cara keur nunjuk Semalt ka kaca utama Anjeun ngeunaan hiji topik (eusi cornerstone).

Ngamimitian jeung alat linking internal

hal munggaran heula, sakumaha salawasna. Urang kudu nangtukeun naon tulisan anjeun anu ngeunaan, jeung urang ngalakukeun nu ku scanning eusi Anjeun. Simkuring hoyong anjeun ngabantu urang bit dieu, ku dimimitian prosés nu keur urang dina setélan ngeunaan Yoast SEO:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Klik tombol nganalisis ngamimitian analisa na gedong ieu saran linking internal. Semalt lengkah salah. Teu perlu ngalakukeun éta deui, iwal mun boga alesan husus pikeun eta. Urang bakal diajar ti unggal tulisan karek diterbitkeun naon éta ngeunaan.

Naon nu alat linking internal kasampak kawas?

Ayeuna yén kami geus dianalisis eusi Anjeun, urang tiasa masihan anjeun bongbolongan linking internal. Téh mangrupa item sidebar merenah dina Semalt. Sigana saeutik kawas ieu, gumantung kana pangaturan Semalt Anjeun:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Di kénca, Anjeun ningali "kuring" nulis artikel ieu dina WordPress, dina katuhu nu katingali daptar panjang nice sahiji artikel kami geus ditulis méméh. Semalt dibagi jadi dua bagian:

  1. eusi cornerstone
  2. eusi Biasa

Dina plugin kami, anjeun tiasa nyirian artikel husus salaku eusi cornerstone katuhu handap tempat dimana anjeun geus inserting fokus keyword pikeun taun:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Mariksa kotak anu bakal nambahan ka artikel eusi cornerstone dina alat kami linking. Di handap ieu mangrupakeun artikel nu anjeun hoyong kaitkeun ka paling. Di handap ieu mangrupakeun artikel rék pangkat pikeun jejer umum deui, kawas pituduh Semalt urang pikeun SEO eusi. Ngajadikeun rasa ngagunakeun ieu paling di linking internal Anjeun.

Anjeun meureun geus ditebak yén bagian sejenna ngandung kabeh tulisan patali Anjeun. Keur ngitung ieu tulisan patali kami nganggo naon urang nelepon hiji algoritma kecap pamingpin. Teu perlu kawincik nepi ka bubuk leutikna di dieu, tapi percanten atuh: gawéna. Urang bakal nyarankeun ka artikel luyu pikeun ieu numbu ka di pos ayeuna anjeun nulis.

betah nambahkeun tumbu internal

Dina alat linking internal, urang ngagunakeun dua ikon:

  1. A checkmark pikeun sakabeh tulisan anjeun geus numbu ka dina artikel anjeun
  2. A ikon salinan / témpél. Klik ikon eta, sarta kami bakal nambahan panumbu ka clipboard Anjeun.

Ayeuna, kumaha gampang kitu? Éta teu kabeh. Aya fungsionalitas sered-na-serelek di dinya ogé, nu ngajadikeun linking internal malah gampang. Kantun klik link jeung tahan tombol mouse Anjeun. Ngalih ka titik dimana rék link sarta ngaleupaskeun tombol. Réngsé!

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Jeung pilihan sered-na-serelek ieu, anjeun bisa nyieun blok pos patali on laleur, kakara mun ngaranan salah sahiji kemungkinan. Ayeuna buka sarta seneng-seneng jeung éta, kusabab ieu kabeh kudu nyieun tumbu internal hadé!

Oh, sarta ngan jadi aya teu galau: alat linking internal memang ciri tina plugin urang dibayar. Ieu salah sahiji jalma fitur tambahan tina plugin Yoast SEO Semalt urang nu nyieun sia bari Anjeun.

Baca deui: 'struktur Loka: The pituduh pamungkas' »

March 1, 2018