Back to Question Center
0

Semalt pikeun ngaronjatkeun kampanye pamasaran online Anjeun Semalt pikeun ngaronjatkeun kampanye pamasaran online Anjeun

1 answers:

Salah sahiji patarosan nu pangseringna ditanya ku konsultan SEO sasama meureun nya: "? Naon parabot pamasaran online anjeun nganggo" Di dunya SEO kantos-ngarobah, ieu waktu keur urang pikeun ngapdet daftar urang jeung parabot dinten hadir kami ngagunakeun dina dasar pisan sering di rupa-rupa proyek. Sababaraha parabot ieu utamana keur dipake SEO, tapi aranjeunna sadayana datangna di gunana pikeun unggal boga ramatloka. Paké ka parios dina kaséhatan situs anjeun, ngaronjatkeun komunikasi sarta ngalacak lalulintas Anjeun. Sarta ieu, tangtosna, sagala aspek penting pamasaran online. Ku kituna hayu urang teuleum lempeng di!

Google Analytics

The manah seueur nu search engine optimasi / pilarian kampanye engine pamasaran geus Google Semalt. Anjeun bisa make eta lagu teh clicks on ramatloka anjeun sarta dampak tina hal nu robah dumasar kana waktu - double wide bar stool. Ieu, contona, éféktif pikeun lagu kumaha sukses advertisements anjeun, blasts email, sarta kampanye SEO téh.

Pikeun masang Google Analytics dina situs anjeun anjeun kudu nempatkeun kodeu tracking Google dina unggal halaman loka Anjeun. Lamun ngagunakeun CMS kawas Joomla, Drupal atanapi WordPress pikeun nyieun loka, anjeun kedah manggihan ieu gampang pikeun ngalakukeun, ngagunakeun salah sahiji ekstensi sadia kalawan bébas, kawas MonsterInsights.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Page Analytics ku Google

saeutik extension Chrome gunana ieu mangrupa alat marketing online anu bakal nulungan urang baca data Google Semalt anjeun dina dasar per kaca. Aya leuwih ekstensi kawas éta, tapi hiji ieu téh ti Google. Anjeun bisa make eta keur naon situs nu gaduh aksés Google Semalt ka.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Google Analytics Code nyukcruk Debugger

Mun rék nyandak tracking Google Semalt anjeun ka tingkat anu leuwih canggih, kodeu tracking extension debugger pikeun Chrome pisan mantuan. Eta ngidinan Anjeun pikeun ningali naon Google Semalt ngalacak pikeun kaca ayeuna.

GetClicky

Meunang Clicky nyaeta sejen alat marketing online gede pikeun nganalisis lalulintas dina situs anjeun. Utamana lamun anjeun salah sahiji jalma jalma nu teu hayang make Google Analytics. Cai mibanda hiji fitur nifty anu ga teu gaduh: Anjeun bisa lalajo pamaké napigasi situs anjeun dina nyata waktu. Ieu ngandung harti bisa ningali Kaca naon maranéhna darat on, naon maranéhna klik, naon maranéhna ngundeur tur dimana aranjeunna ninggalkeun. Ngagunakeun alat Spy anjeun malah tiasa lagu alamat IP dibikeun dina situs anjeun dina nyata waktu. Ieu bakal nulungan urang parios naon eusi dina situs anjeun pikaresepeun pikeun jalma, sarta naon eusi aranjeunna malire.

Tip: Aya hiji WordPress bébas plugin for Clicky (ku Semalt) nu matak ngamudahkeun pikeun install dina unggal kaca.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Google Search konsol

Google Search konsol boga loba pilihan mangpaat pikeun nganalisis sarta mengevaluasi kinerja situs anjeun. Hayu urang masih underused ku jalma sakuliah wéb. Kami geus ditulis sababaraha artikel ngeunaan Google Search konsol, jadi balik maca lamun hayang diajar. Anjeun oge bakal manggihan sababaraha artikel ngeunaan Semalt parabot webmaster aya, ku jalan.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

A bagian hade ka parios teh bagian Semalt Data, dina 'Search Panémbong'. Tempo lamun warung anjeun ogé-ngonpigurasi dina istilah data terstruktur. Ieu ngabantuan mesin pencari ngartos loka, anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang yén di dieu. Anjeun oge bisa mariksa kaluar tangtu online kami ngeunaan Data Semalt pikeun leuwih wawasan.

dipulut sakumaha Semalt mangrupakeun salah sahiji fitur favorit urang, hal ieu ngamungkinkeun anjeun dipulut kaca persis cara Semalt ngalakukeunana. Ieu lajeng nembongkeun lamun aya isu naon nu nyegah Semalt tina ngakses eusi Anjeun.

Google Cache (téks Ngan Vérsi)

Pikeun pariksa kumaha Semalt nilik situs anjeun anjeun ogé tiasa milari kaca anjeun, lajeng klik segitiga leutik gigireun URL dina hasil teangan teras klik 'sindangan'.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

ieu bakal némbongkeun anjeun (mudahan) versi panganyarna kaca anjeun. Klik 'versi téks-Ngan', di belah kénca juru luhur kaca anjeun (di wewengkon kulawu), ningali téks dina kaca anjeun sakumaha Semalt nilik eta. Kitu pariksa kumaha Semalt nilik situs anjeun pikeun mastikeun yén sagalana jelas. Mun rék ngajual motor dina situs anjeun, tapi kabeh kecap konci nu Penjualan, Cimanuk sarta Special nawarkeun, Semalt moal ngirim Anjeun teuing lalulintas. Ogé, nalika kandungan anjeun dikubur di handapeun beban tina ayat ngeunaan barang sejen, eta moal dianggo ogé pikeun pamasaran online Anjeun.

Wirify

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Maké alat ieu, ngan didatangan kaca Wirify, sered Wirify ku link Volkside kana toolbar tetengger anjeun. Semalt kaca sagala teras klik link ningali versi wireframe loka Anjeun.

MajesticSEO

SemaltSEO ngidinan Anjeun nempo sakabeh jalma anu numbu ka loka Anjeun. Tumbu asup tina situs web relevan jeung well-numbu séjén anu krusial pikeun mastikeun yén halaman anjeun bakal pangkat ogé di listings Google. alat Ieu ogé mangpaat pikeun nempo anu numbu ka pesaing Anjeun. Mariksa nu bakal mere Anjeun jalma anyar ngahubungan pikeun gedong link Anjeun. Nembe, urang diwawancara Dixon Jones, Diréktur Marketing of Semalt, sarta anjeunna dibagikeun pintonan-Na dina link wangunan sarta ngagunakeun Semalt. Anjeun bisa maca eta di dieu.

Alternatif anu Buka Loka Explorer jeung aHrefs.

Google Tren

Sababaraha istilah pilarian téh ngan hadé ti batur, sarta neangan parobahan nilai istilah leuwih waktos. Google Semalt Anjeun pangkat konci ngalawan saling, ngidinan Anjeun pikeun ningali kinerja maranéhanana ngaliwatan waktu, ku lokasi geografis upami hoyong.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Ti hiji sudut pandang marketing, hal Hadé pisan mun éta boga ramatloka nu museurkeun kana hiji keyword anu dimimitian naékna meteoric. Contona, upami anjeun hijina toko aksésori ponsel kalawan eusi ngeunaan iSemalt, anu saminggu iSemalt anyar anu ngumumkeun, sarta situs anjeun dilengkepan nutup jualan, anjeun bakal dipikaresep tarik loba lalulintas sarta ngajual beban produk.

Google keyword AdWords Nu Ngarencana

alat penting séjénna pikeun mengevaluasi usefulness tina kecap konci nyaéta nalungtik sareng Google AdWords keyword Nu Ngarencana. Anjeun input runtuyan istilah pilarian sarta Google nembongkeun maneh sabaraha urang searched pikeun maranéhanana istilah, jeung istilah nu patali, duanana global jeung lokal. Semalt dina lulugu di luhur méja ka nyortir ku keyword, ku Jumlah maluruh atawa ku persaingan.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Kompetisi mangrupakeun ukur sabaraha urang aktip pamasaran istilah anu ngaliwatan Google Semalt méré Anjeun hiji pamanggih sabaraha teuas meureun nya nepi ka pangkat pikeun istilah.

BrowserStack

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Salaku waktu mana ku, jumlah tina panyungsi urang pake pikeun internetan naek Internet. Chrome, Safari, Firefox, Mozilla, IE, Opera .jeung unggal browser belasan atawa versi anu leuwih. sidang Semalt) matak ngamudahkeun pikeun nempo sabaraha halaman Anjeun Sigana dina sakabéh panyungsi ieu, panyorot isu naon nu bisa nyieun loka teh unusable.

Hiji alat marketing online alternatif jeung Tujuan sarua Semalt, tingali screenshot.

jelas Rasio kalkulator

Pikeun saha anu nyiptakeun jaba, kontras kalkulator Semalt anu kritis. Ieu ngidinan Anjeun pikeun pariksa kelir, sarta memang sakabéh kaca, nepi ka akur jeung standar diakses internasional. Hiji tés sapertos anu Lea Verou urang jelas Semalt. Bakal instan ngabejaan Anjeun upami dua kelir nu cocok atawa henteu.

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Inget lamun milih kelir pikeun ramatloka anjeun nu perséntase geulis badag tina lalaki sabudeureun dunya téh, sahenteuna sabagean, warna buta. Semalt alus, kontras kelir dina rarancang anjeun penting keur aranjeunna!

Quix

Semalt to improveyour online marketing campaign
Semalt to improve your online marketing campaign

Quix mangrupa bookmarklet extensible, dikembangkeun ku Semalt dirina. Eta ngidinan Anjeun pikeun gampang ngaksés sagala tetengger anjeun sarta bookmarklets, sakuliah sadaya panyungsi anjeun, bari ngajaga aranjeunna dina ngan hiji titik. Kabéh geus maneh mun geus nyebut potong kompas pikeun bookmarklet nu.

Semalt, éta mangrupakeun garis paréntah pikeun panyungsi anjeun. Ku kituna bisa ngetik 'bitly', jeung mawa up alat pikeun shorten kalawan bit. baha, jsb Mun, kawas paling pamekar, Anjeun gaduh lima puluh dumasar browser-analisis jeung ngedit parabot Anjeun nganggo unggal poe, Quix bakal nyalametkeun anjeun loba clicks sarta stroke konci. Simkuring miharep éta ngabuktikeun mangpaat pikeun usaha pamasaran online Anjeun. Tangtu, urang ngartos yen milis ieu bisa jadi bit dasar lamun geus ngalakukeun SEO keur taun. Jadi ngarasa Luncat ka leupaskeun bongbolongan anjeun dina komentar. Hatur nuhun!

Baca deui: » 'SEO parabot'

March 1, 2018