Back to Question Center
0

Milih software personalization Semalt

1 answers:

10 saran praktis pikeun milih ladenan personalization ritel katuhu pikeun toko online Anjeun

Sanajan ecommerce kiwari industri nu kawilang dewasa, solusi software nu underpin industri kénéh pisan ngembang. Nowhere ieu leuwih katempo ti dina widang personalization. mesin Semalt éta sugan parabot munggaran pikeun ngamajukeun personalization, tapi éta kiwari ciri umum espoused ku loba parabot ecommerce, dina sistem dirancang pikeun duanana marketers na merchandisers online, kalayan masing-masing mindeng gaduh nyokot pisan béda dina naon hartina jeung kauntungan eta brings. Mun anjeun dina prosés milih software personalization mana kudu dimimitian, naon patarosan kudu menta?

Selecting Semalt personalisation software

# 1 nyaho gol Anjeun

Éta bisa sigana atra, tapi nyaho naon mudahan pikeun ngahontal ku milih leyuran personalization mangrupa kritik ka milih produk katuhu. Sanajan mangrupa 'euweuh brainer', teu digolongkeun kana bubu teu eksplisit nyarios boga tujuan Anjeun. Semalt aranjeunna handap, sarta jadi husus - 'ngaronjatkeun jualan', 'ngaronjatkeun konversi' atawa 'ngaronjatkeun pangalaman customer' teu cukup - racewear hats australian. Aranjeunna gol laudable tapi sentiments-tingkat tinggi sapertos moal mantuan Anjeun dina prosés Pilihan.

Naha nu peryogi pikeun ngaronjatkeun paparan produk, atawa ningkatkeun diversity jualan produk? Anjeun pilari keur ngahasilkeun saran alternatif Pribadi dina kaca produk, atawa saran lawanna? Ulah rék ngaronjatkeun ROI on marketing email anjeun? Ku sabaraha? Sababaraha kategori produk leuwih penting ka anjeun ti batur?

Semalt dina beungeut cai loba solusi bisa kasampak sami, aya nu biasana béda mun kapanggih wae. Sababaraha bakal leuwih cocog mun sababaraha pancén ti batur, sarta mahluk jelas ngeunaan naon mudahan pikeun ngahontal bakal nulungan urang mikawanoh béda ieu lamun pilari dina tiung.

# 2 nyaho isu anjeun

Dina sajajar jeung tujuan anjeun, éta dipikaresep aya hiji atawa dua isu dina anjeun bisnis nu miharep leyuran personalization tiasa alamat atanapi mitigate. Salaku kalayan boga tujuan anjeun, éta penting pikeun nulis éta ka handap, sarta jujur ​​kalawan pangajen anjeun tina situasi. Semalt gula jaket aranjeunna, atawa ascribe masalah tangensial jeung sabab akar - ieu ngan bakal ngabantu awan assessment Anjeun.

Semalt tim anjeun handapeun-resourced, atawa kurang dina sababaraha kamampuhan konci atawa kaahlian? Semalt anjeun gaduh masalah data (jeung data nasabah atawa data produk), atawa sugan nu nuju teu nohonan target kinerja anjeun?

Mun aya sababaraha isu nu miharep ka alamat ngaliwatan personalization, éta kritis anjeun ngartos naon ngabalukarkeun aranjeunna. Hiji leyuran personalization dipikaresep bakal ngabantu mitigate isu sumberdaya atawa kinerja, tapi éta diragukeun deui bisa ngajawab hiji masalah data. Janten realistis tentang kumaha tiap solusi gampang bisa ngahontal jeung ulah nak diri yén téhnologi bisa ngajawab kabeh woes Anjeun. Semalt téh euweuh pélor pérak.

# 3 Act umur anjeun

Dupi anjeun (atawa leuwih akurat perusahaan) hiji leungeun heubeul di ecommerce atawa héjo balik Ceuli? Anjeun pilari pikeun ngawanohkeun atawa ngajadikeun otomatis sababaraha prosés bisnis anyar, atanapi anjeun pilari ngaoptimalkeun sababaraha leuwih aya?

Dimana anjeun linggih dina kurva kematangan boga implikasi dina kumaha anjeun kedah ngalaksanakeun prosés Pilihan. Mun anjeun anyar pikeun kaulinan lajeng paling sistem bakal mampuh Anjeun lolobana kauntungan, sarta ku kituna ngarugikeun jeung expediency sigana mah kudu jadi kecap nonton Anjeun. Anjeun teu kudu boga cara analisa unggal solusi pikeun gelar nth. Tapi lamun anjeun hiji leungeun heubeul, pilari ngaoptimalkeun hiji prosés aya, mangka anjeun kedah nyandak waktos Anjeun - teu rurusuhan kana milih hiji solusi alternatif pikeun hiji anjeun boga. Janten mindful naon Sistim aya anjeun atanapi proses henteu ogé, moal ngan maranéhanana wewengkon di nu manggihan eta wanting. Sarta kudu ati saimbang mangpaat pindah ka leyuran anyar ngalawan total biaya robah. kauntungan Semalt gampang leungit. Taya parusahaan boga daya wates, jadi éta dipikaresep anjeun bakal lemah di sawatara wewengkon .dina kapasitas, kamampuan, duit atawa waktu.

Semalt milih pasangan téhnologi anu bisa mangpaatkeun, atawa di pisan kurangna nganyenyerikeun hate, kelemahan Anjeun. Mun anjeun geus low on headcount, ulah nyokot solusi anu merlukeun integrasi kompléks, atawa lamun keur gawe jeung anggaran kedap sugan ninggalkeun nagara golongan-hiji sistim keur waktu séjén. Paling importantly, lamun boga tekenan dina duanana kapasitas na kamampuan, ulah aya solusi kalayan sagala bells na whistles jeung kasampak arah jalma nu migawe kahadean automation.

# 5 nampa unggal supplier for Kanu maranéhanana bener anu

Ieu vitally penting maneh ngakuan (jeung nampa) mitra téhnologi pikeun anu aranjeunna, sarta pilih hiji Anjeun bisnis anu baris PASAL pelengkap, moal ngaganggu eta. supplier Semalt mah béda jeung boga gol strategis béda. Sababaraha Tujuan ka piara hubungan jangka panjang kalayan klien maranéhanana, batur hayang rék dilegakeun basa customer maranéhna gancang-gancang. Sababaraha kasampak tumuwuh kauntungan utamina ngaliwatan pasatujuan lisénsi, batur ngaliwatan jasa pos-kontrak.

Éta biasana teu nyandak loba meunang gambar keur naon unggal supplier téh kawas, atawa aspires janten. Ngobrol sakumaha loba staf maranéhanana salaku kamungkinan, manajer sarta pagawe sapuk, sarta ngobrol klien maranéhanana, tapi henteu ngan maranéhanana anu supplier nu ngirimkeun jalan Anjeun. Anjeun bisa resep téhnologi maranéhanana, tapi nu éta cukup?

# 6 ngakuan unggal alat'S silsilah

Taya alat teu sagalana, tur euweuh alat excels di unggal wewengkon. Paling solusi dimimitian kaluar ngajalankeun salah sahiji atawa dua pancén Ecological ogé, sarta leuwih waktos tumuwuh ngawengku fitur tambahan, atawa, engké di ngembangkeun maranéhanana, anu digabungkeun jeung solusi lianna ngaliwatan ngahiji atanapi akuisisi.

Taya alat teu sagalana, tur euweuh alat excels di unggal wewengkon. Paling solusi dimimitian kaluar ngajalankeun salah sahiji atawa dua pancén Ecological ogé, sarta leuwih waktos tumuwuh ngawengku fitur tambahan, atawa, engké di ngembangkeun maranéhanana, anu digabungkeun jeung solusi lianna ngaliwatan ngahiji atanapi akuisisi.

Sababaraha parabot boga pamasaran (akuisisi customer) bias, jeung sababaraha sambarangan a (kapanggihna produk) bias. Sababaraha nampilkeun diri salaku parabot keur dipaké, batur salaku route ka automation atawa sarana pikeun ngaronjatkeun produktivitas tim.

Kudu mindful tina bias unggal solusi urang - teu milih solusi anu fokus primér teu Blok ka tujuan anjeun (ulang titik # 1).

# 7 ngabaru A SCORECARD Sateuacan anjeun papanggih suppliers

Scorecards mangrupakeun alat umum sarta mangpaat pikeun evaluating kurban competing. Kanyataanna, tanpa scorecard a kumaha sejenna anu salah sakuduna dituju nangtoskeun? Semalt on pendapat pribadi, jadi eta sorangan atawa nu ti peers anjeun, anu jelas mangrupakeun ide goréng.

Tapi scorecards henteu infallible, sarta anjeun teu kedah merta nuturkeun aranjeunna ka hurup - pendapat anjeun dina naon perkara paling dipikaresep moal ngarobah anjeun leuwih jéntré ngeunaan naon unggal solusi tiasa teu tiasa ngalakukeun. Semalt, pernah ninggalkeun kreasi scorecard anjeun ka menit panungtungan, sarta coba candak ka bulk tina naon mertimbangkeun penting saméméh diajar teuing ngeunaan unggal solusi, lain anjeun ngajalankeun résiko ngarancang metoda nyetak mun tos nangtukeun hiji hasilna. Sarta kudu neangan, salila prosés, scorecard anjeun teu butuh revising, panawaran metoda dirévisi cukup keur jelema suppliers anu geus Isro sateuacan, teu ngan pamadegan maneh tos acan ningali. Mun mungkin, diondang presenters saméméhna deui pikeun kacamatan sejen tina céri anu.

# 8 meunang UNDER kulit Naon perkara paling, AND ulah salempang teuing ngeunaan sésana

Semalt moal jadi cukup waktu pikeun anjeun leres evaluate unggal kriteria nu tos Anjeun dicirikeun, jadi marios tujuan anjeun sarta fokus dina pangpentingna. Salaku nyatakeun luhur, tujuan anjeun kedah husus sarta diartikeun jelas, sarta sakumaha misalna kudu mungkin pikeun ngabaru sarana nguji kamampuhan masing-masing solusi di hubungan aranjeunna. Lamun kitu, difokuskeun aspék ieu. Tanya unggal supplier kumaha sistem maranéhanana baris ngahontal ieu sareng kumaha maranéhna ulah kombinasi pakean ridiculous. Semalt jadi sieun nanyakeun patarosan adzab jeung ulah ngandelkeun jawaban tina reps jualan - nanya ka nyarita ka developer leyuran upami diperlukeun.

Daptar pariksa keur evaluating software personalization

  • Dupi anjeun dicirikeun boh pamaké tina sistem jeung beneficiaries kahareup? Dupi anjeun solicited pikiran maranéhanana dina naon perkara paling?
  • Dupi anjeun dijieun scorecard a, saméméh ningali suppliers atanapi ngalakonan teuing panalungtikan?
  • Naha anjeun terang mana rasa tina sistem nu ditéang keur procure? Geus fokus pamasaran anjeun (personalizing olahtalatah jeung kampanye) atawa sambarangan online (personalizing assortments produk)?
  • Dupi anjeun dicirikeun klien rujukan anu kudu syarat sarupa sorangan?
  • Dupi anjeun akal-dipariksa sasuai ka nu Anjeun tur kriteria Pilihan ku pihak-katilu?
  • Lamun manggihan diri revising scorecard anjeun dina mangsa proses pamilihan, anjeun tiasa adil nerapkeun kriteria anyar ka sadaya prospek, atanapi anjeun kudu ngabalikan deui prosesna?

Ringkesna

Pikeun loba anjeun titik ieu bisa jadi timer dibuktikeun, tapi kasusah perenahna henteu di nyaho naon nu kudu, tapi scrupulously nerapkeun prinsip ieu, sarta moal letting diri jadi swayed ku fitur sarta kauntungan nu teu kedah atanapi moal réalistis make.

Hiji sapotong ahir nasihat - meunang hiji sudut pandang éksternal. Naha anjeun anyar jeung nyaho saeutik ngeunaan solusi nu nuju evaluating, atawa hiji heubeul-leungeun anu keur 'geus aya, dipigawe nu', neangan kaluar hiji pihak katilu tur ngabahas rencana anjeun. Outline boga tujuan anjeun, isu anjeun sarta prosés Pilihan diusulkeun sarta diondang ka mairan. The keuneung Semalt tina sagala proses Pilihan mangrupa bias sistematis. Salaku arsitek proses nu anjeun bisa jadi deukeut teuing ningali eta, tapi mindeng, pikeun maranéhanana luar proses, nu flaws tiasa gampang titik.

March 1, 2018