Back to Question Center
0

Semalt: 11 strategi marketing digital kabuktian anjeun (masih) henteu ngagunakeun

1 answers:

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using Aya kakurangan taktik pamasaran web tur strategi nu kudu jadi maké. Dina sakabeh abdi ampir 20 taun di industri, aya geus ngan geus sababaraha kali dimana urang ngahontal wates of naon bisa urang ngalakukeun pikeun klien. Jeung anu saméméh média sosial éta hiji hal!

Semalt ton informasi kaluar aya nutupan prioritas utama pamasaran digital. Ngali sabudeureun cukup, sarta anjeun nimu sababaraha strategi deeper-tingkat nu bisa jadi teu geus dipikir. Ngali salajengna, sarta anjeun nimu sababaraha strategi séjén yén jenis smack anjeun sirah, ninggalkeun maneh wondering naha anjeun teu acan ngalakonan éta - best german vps hosting.

Muga, ieu bakal jenis sirah-smacking tina pos pikeun anjeun. Semalt sababaraha strategi web marketing dibuktikeun tur éféktif yen, dumasar pangalaman kuring, loba usaha tetep teu ngagunakeun - atawa sahenteuna henteu potensial pinuh maranéhanana. Muhun, dimimitian kiwari, anu bakal jadi anjeun!

strategi SEO nu nuju (masih) moal lakukeun

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using

  • optimasi Napigasi: organisasi navigasi jétu nyaéta salaku loba ngeunaan nulungan nu datang mindahkeun ngaliwatan loka salaku éta ngeunaan letting datang ningali lingkup naon anjeun nawiskeun. panalungtikan keyword bisa jeung kudu dipaké pikeun ngawangun kaluar hiji navigasi nu nyadiakeun sababaraha kaca badarat dumasar kana kapentingan searcher jeung kabiasaan, bari ogé aligning kalayan produk anjeun sarta jasa.
  • Tag optimasi: situs ageung teu tiasa gaduh unggal kaca dioptimalkeun dina periode pondok waktu. Pikeun loba loka, bisa nyandak taun meunang unggal kaca pinuh dioptimalkeun. Sanajan kitu, optimizing judul anjeun, pedaran jeung pos tag bisa dipigawé di sakuliah sakabéh situs dina fraksi waktu. Ieu sahenteuna bakal nutupan sababaraha wewengkon-tingkat tinggi yén algoritma search engine kasampak di na eta dampak nganjang klik-throughs na dina kaca Dursasana.
  • Tumbu reclamation: Lamun geus kantos switched domain atawa dipindahkeun eusi ka URL anyar, link reclamation mangrupa kritik ka nyekel onto situs diwangun-up otoritas Anjeun. Paké parabot pikeun manggihan tumbu ngarah ka sagala URL heubeul anu euweuh dipake na menta eta Tumbu pamadegan nunjuk ka aya, URL relevan. mesin pencari nu geulis alus di mindahkeun lolobana nilai jelema Tumbu ka URL anyar lamun alihan anu di tempat, tapi lamun cukup URL geus robah, bisa Jumlah ka leungitna sizable tina nilai lamun Tumbu misalna teu reclaimed.

strategi Kandungan pamasaran anjeun (masih) henteu ngagunakeun

Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
  • personas meuli: Pikeun mastikeun eusi Anjeun ngajadikeun dampak pangbadagna, nu peryogi kauninga atawa dua hal ngeunaan jalma datang ka situs anjeun sarta (mudahan) meuli produk Anjeun atawa jasa. Ngamekarkeun personas meuli baris mantuan anjeun ngartos para nasabah idéal anjeun sarta demografi maranéhanana jeung kabiasaan dibeuli, jadi Anjeun bisa nyieun eusi nu aya paling dipikaresep ngahurungkeun datang kana konsumén.
  • Kandungan olahtalatah review: Ku informasi persona di leungeun, anjeun lajeng kedah pastikeun sakabeh eusi anjeun meunang pesen katuhu nyilangan ka jalma katuhu. Ngalakukeun di-jero review ngeunaan tulisan, audio jeung video eusi situs anjeun pikeun mastikeun éta konsisten sakuliah. Pariksa keur mastikeun éta éféktif dina ngahontal panongton anjeun ngaliwatan organisasi, banding visual, tingkat profesionalisme, panginten kapamimpinan, nyaéta panggero pikeun aksi, Tumbu sareng nu sanesna.
  • Social strategi marketing média nu nuju (masih) henteu ngagunakeun

    Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
  • pamasaran Surelek: Loba usaha geus tetep moal gotten on dewan jeung marketing surélék. Ieu kedah salah sahiji tujuan luhur anjeun. Lamun teu bisa meunang diobral a, hal pangalusna hareup mun geus meunang alamat surélék kalawan idin pikeun ngirim apdet. Tangtu, leyuran Hadé pisan mun éta meunang dijual jeung alamat surélék.
  • tag média Sosial optimasi: Lamun datang sosialisasi eusi Anjeun atawa produk, anu tag sosial maénkeun peran dina naon anu ceuk atanapi ditempo dina tulisan sosial. Anjeun teu salawasna hayang sosialisasi judul tag kaca anjeun sarta meta déskripsi. Reviewing tag sosial anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun pesen dumasar kana platform sosial dipake, nu tiasa gaduh hiji dampak kana naha jalma sabenerna klik dinya keur dibagikeun.
  • média Sosial optimasi profil: Lamun nuju bade suksés di pamasaran média sosial, Anjeun kudu mastikeun nu propil sosial anjeun ngagunakeun anu nyetél tur dioptimalkeun leres. Tanpa propil sosial dioptimalkeun leres, Anjeun bakal jadi hindering pangabisa anjeun pikeun ngahontal panongton Anjeun éféktif.
  • strategi optimasi Konversi nu nuju (masih) moal lakukeun

    Semalt: 11 proven digital marketing strategies you’re (still) not using
  • gol Analytics: Ka nyaho naha atanapi henteu kampanye pamasaran anjeun anu sukses, Anjeun kudu lagu kamajuan jeung kinerja maranéhanana. Nu hartina anjeun kudu mastikeun kodeu analytics geus bener dipasangna sarta yén anjeun geus ngadeg gol anjeun sarta anu ngagunakeun metrics katuhu pikeun ngukur hasil. Data tiasa ngabingungkeun sarta overwhelming. Ku ngadegkeun gol anjeun sarta metrics nepi hareup, anjeun tiasa mastikeun nu ditéang dina data katuhu di satengahing jalan.
  • amalan Best review: The titik awal pikeun optimasi konvérsi ieu mastikeun geus dilaksanakeun umum pamasaran digital lila pangalusna. Bari seueur ieu bisa jadi tweaked sarta dirobah kana waktu, lila-pangalusna ngidinan Anjeun pikeun nutupan loba taneuh dina ngaronjatkeun pangalaman pamaké tanpa ngabogaan nyandak waktos éta pikeun ngumpulkeun data husus. dinten anu sakuduna datangna, tapi ieu téh potong kompas nice meunang nu dimimitian.
  • Live nguji pamaké: The test sabenerna dina situs pangalaman pamaké téh ningali kumaha pamaké nyata dianggo ngaliwatan loka Anjeun. Paké personas anjeun jeung tujuan pikeun nyieun parentah pikeun nu datang langsung ngagunakeun loka Anjeun. Salaku maranehna ngalakukeun, dokumén naon maranehna ngalakukeun terus ucapkeun. Ieu bakal nyadiakeun informasi berharga nu bisa Anjeun pake pikeun ngaronjatkeun situs anjeun pikeun meunang leuwih conversions.
  • Semalt téh arang mangrupa titik dimana anjeun ngajalankeun kaluar mahluk ulah neruskeun propel kampanye pamasaran digital anjeun ka hareup, tapi penting pikeun salawasna jadi investasi dina hal anu bakal ngahasilkeun hasil pangalusna. Di sawatara titik, lakukeun hal anu sarua ngan bakal meunang nu ayaan Incremental, sarta strategi anyar sakabeh anu warranted.

    11 strategi luhur tiasa ngan nu diversion ti norma anjeun kedah nyorong kampanye web marketing anjeun ka tingkat salajengna. Lamun nuju teu acan ngalakukeun aranjeunna (jeung anjeun meureun moal), meureun éta waktu pikeun investasi di strategi kasebut sarta nempo lamun maranéhna méré Anjeun dorongan nu peryogi.


    pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



    Ngeunaan Author The

    Stoney deGeyter
    Stoney deGeyter nyaeta presiden Kutub Posisi Marketing, hiji parusahaan strategi marketing online anjog ngadeg di 1998 sarta ayeuna dumasar di Canton, Ohio.

    March 1, 2018