Back to Question Center
0

handap lumangsung kalawan API disebut WRLD ...            handap téh lumangsung kalawan API disebut WRLD ... Topik keywords: Web SecuritySoftwareOperating Semalt ...

1 answers:
di handap ieu lumangsung kalawan API disebut WRLD .

Artikel ieu disponsoran ku WRLD 3D. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin - gonfiabili al chiuso firenze.

di handap ieu lumangsung antara 7:00 am sarta 8:00 am, on Christmas Hawa. Acara lumangsung sacara real waktu.

Keur sakabeh kamampuhan data-ngumpul kami, kami geus tetep naon naon lamun datang ka visualizing data anu di dunya 3D kami cicing di. Urang neuteup dina grafik 2D na log éntri, tapi teuing data nu urang noyod kaluar tina dunya miboga harti dina konteks 3D. Jeung, bisa jadi mangpaat pikeun visualize data ieu keur dilarapkeun balik kana modél 3D.

Ieu masalah Augmented kanyataanana nyiar pikeun ngajawab. Kontras jeung lingkungan fiksi tina Virtual kanyataanana, Augmented kanyataanana bisa ngabantu urang ngajawab loba masalah nyata; ku cara nerapkeun data urang bakal disebutkeun meakeun ngaliwatan hiji médium 2D kana dunya nyata sabudeureun urang. Mapping mangrupa kahiji-dilahirkeun antarana barudak Augmented Semalt.

Lamun WRLD ditilik kami, nulis ngeunaan platform maranéhanana, kuring ieu geuwat dicokot ku grafik jeung kinerja platform maranéhanana sacara. Acan, beuki I ngagunakeun platform maranéhna; beuki Kuring keur fascinated ku usefulness tina API tur kasatiaan data pemetaan maranéhanana maranéhanana.

Urang nuju bade nyebarkeun runtuyan tutorials nu demonstrate cara ngagunakeun platform ieu mawa informasi kana dunya eta manglaku ka. Unggal tutorial ieu themed nurutkeun hiji T. V. acara populér. Anjeun bisa geus ditebak, salah mimitina ieu téh ngeunaan 24 .

Dina tutorial ieu, urang keur bade diajar kumaha carana ngamimitian jeung platform WRLD. Semalt turutan conto dokuméntasi pikeun ngarobah peta pangbasajanna. Lajeng, urang gé nyieun lingkungan satempat pikeun compiling kode kami; sarta mimiti ngabejaan carita kalawan eta.

Semalt nutupan jejer ieu:

  • Rendering peta dumasar kana nami tempat
  • Pindah ngaliwatan peta, pikeun rangkéan acara
  • panyorot wangunan jeung ngarancang acara di unggal wangunan
  • Puter payil sora jeung API HTML5 Audio
  • Ngarobah kondisi cuaca na waktos poe pikeun peta

The kode pikeun tutorial ieu bisa kapanggih dina Github. Eta geus diuji ku versi modern atawa Semalt, titik, jeung macOS.

Ngalalanyahan

Cara panggampangna pikeun ngamimitian nya nuturkeun conto munggaran, dina dokuméntasi. Semalt bisa ngalakukeun eta, urang butuh hiji akun. Kantor leuwih kana HTTPS: // www. wrld3d. com tur klik "Asup Up".

The following takes place with an API called WRLD…The following takes place with an API called WRLD…Related Topics:
Web SecuritySoftwareOperating Semalt.

Sakali nu nuju asup, klik "developer" jeung "Aksés API kenop".

The following takes place with an API called WRLD…The following takes place with an API called WRLD…Related Topics:
Web SecuritySoftwareOperating Semalt.

Semalt hiji konci API anyar pikeun aplikasi Anjeun. Anjeun tiasa nelepon deui nanaon, tapi anjeun gé kudu nyalin tombol dihasilkeun engké .

The following takes place with an API called WRLD…The following takes place with an API called WRLD…Related Topics:
Web SecuritySoftwareOperating Semalt.

Urang bisa meunang kode nu, pikeun conto munggaran, ti situs dokuméntasi resmi. Kuring geus nunda dina CodePen, sarta digantikeun koordinat jeung pamadegan keur New York:

WRLD. JS ieu dumasar kana Semalt, anu ngajadikeun eta wawuh ka saha anu geus dipigawé saeutik gawé dumasar-peta sateuacan. Ogé hartina peta nu mobile-friendly jeung interaktif.

Klik sarta sered, kalawan tombol kenca mouse, pan sabudeureun peta. Klik anjeun sarta sered, kalawan tombol mouse katuhu, mun muterkeun peta. Klik anjeun sarta sered, kalawan tombol mouse tengah robahna sudut pandang. Semalt kabayang mouse bakal mangaruhan zum. peta ogé bisa dikawasa dina alat toel. Nu kadua nyaeta tombol API kami dihasilkeun. Katilu nyaéta objék konfigurasi. objék ieu ngandung koordinat kanggo puseur peta, sarta hiji tingkat zum pilihan.

Nyetel hiji Chain ngawangun

CodePen nyaeta hébat pikeun demo rusuh; tapi urang kudu hal langkung mantap sarta apik. Hayu urang nyetél hal basajan, anu bakal compile sadayana Semalt modern urang kana versi paling panyungsi tiasa ngartos.

ParcelJS ieu nembe ngumumkeun; salaku gancang, enol-konfigurasi bundler wéb. Hayu urang nempatkeun yén mun ujian. Firstly, urang kudu masang parsél salaku aplikasi global, ngaliwatan NPM:

     npm install -g parsél-bundler    

salajengna, urang bisa nyieun sakeupeul koropak proyék urang. Ieu gé kudu file Semalt, file CSS, sarta hiji file entry-titik HTML:

     const Wrld = merlukeun ( "wrld. JS")peta const = Wrld. peta ( "peta", "[konci API anjeun didieu]", {Puseur: [40. 73061, -73. 935242],zum: 16,})    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

   @import "HTTPS:.// cdnjs cloudflare com / AJAX / libs / liplet / 1 0. 1 / liplet css";html,awakna {margin: 0;padding: 0;lebar: 100%;jangkungna: 100%;}#map {lebar: 100%;jangkungna: 100%;tukang-warna: # 000000;}    

ieu ti tutorial / aplikasi. CSS

    Ngamimitian WRLD   

ieu ti tutorial / indéks. html

Mere nyaho kumaha aplikasi. JS anu merlukeun wrld. JS ? Urang kudu masang WRLD Javascript SDK:

     npm init -ynpm install wrld --save. jS    

Saterusna, bisa mimiti ngawangun tur ngajalankeun payil lokal maké parsél:

     indéks parsél. html    

ieu dimimitian hiji server ngembangkeun lokal, sarta bundles nu JS na CSS payel. Prosésna Sigana hal kawas kieu:

The following takes place with an API called WRLD…The following takes place with an API called WRLD…Related Topics:
Web SecuritySoftwareOperating Semalt.

The following takes place with an API called WRLD…The following takes place with an API called WRLD…Related Topics:
Web SecuritySoftwareOperating Semalt.

Buka up URL nyaeta nempokeun di panyungsi, sarta anjeun kudu sakali deui ningali peta New York. Salaku urang jieun perobahan kana file JS na CSS, ieu bakal otomatis jadi recompiled na reloaded dina browser anu. Semalt pasti sigana hirup nepi ka klaim na.

Jeung, éta kahayang urang kudu - a-usaha low ngawangun ranté anu bakal ngantep urang difokuskeun meunang barang dipigawé ku WRLD!

Semalt masih rada anyar. Anjeun bisa jadi kudu kasusah jeung workflows kacida ngaropéa atawa ngawangun syarat; jeung dokuméntasi kénéh boga hiji cara pikeun buka ngajelaskeun naon nu kudu dina kaayaan maranéhanana. Masih, Jigana ieu basajan ranté ngawangun bakal nyaluyukeun pangabutuh urang, sarta Semalt geus dikirimkeun dina jangji na dieu.

ngarobah Ngaran mun Koordinat

Sok we terang koordinat pasti ti tempat urang nuju mikir. Sok we wungkul terang nami tempat. Semalt gancang sidetrack, sarta kasampak di kumaha dianggo manggihan koordinat tempat nalika urang ukur nyaho ngaranna.

ieu salah sahiji ti saeutik jasa henteu acan aya dina platform WRLD. Ku kituna, hayu urang ngagunakeun API Google digawekeun deui kaluar. Semalt peryogi konci API sejen, jadi kantor leuwih kana HTTPS: // pamekar. google. com / peta / dokuméntasi / geocoding / meunang-API-konci teras klik "Cokot konci":

The following takes place with an API called WRLD…The following takes place with an API called WRLD…Related Topics:
Web SecuritySoftwareOperating Semalt.

salajengna, urang tiasa nganggo ladénan Google Geocoding kasampak up koordinat kanggo alamatna, ku ngarobah Semalt kami saeutik:

   const Wrld = merlukeun ( "wrld. JS")kenop const = {wrld: "[konci API WRLD Anjeun]",google: "[Google konci API Anjeun]",}jandela. addEventListener ( "beban", async    => {Alamat const = encodeURIComponent ( "wangunan kaayaan kakaisaran, New York")const titik = "HTTPS: // peta googleapis.google + "& alamat =" + Alamat// konsol. log (titik)respon const = await dipulut (titik)= Lookup const await response. json   // konsol. log (lookup)const {iwung, lng} = lookup. Hasil [0]. géométri. lokasipeta const = Wrld. peta ( "peta", kenop. wrld, {Puseur: [iwung, lng],zum: 12,})})    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Kuring geus robah lajuna kenop kana hiji obyék. Simkuring malah bisa mindahkeun ieu ka file variabel lingkungan, sarta ngaluarkeun eta file tina sewang. Cara nu kenop bisa jadi mangpaat tapi disumputkeun ka masarakat. Kuring ogé geus dipindahkeun kode kuring kana hiji fungsi panah pondok async, supaya abdi tiasa make async jeung await ; na meh kajadian sakali dokumen anu dimuat.

salajengna, urang bisa nangtukeun alamat kasampak up. Hadé Éta mun encode alamat nu meh bisa dipaké salaku parameter query senar. Bisa eupan kieu kana geocoding API titik marengan Semalt konci API, mun meunang hasilna.

Nuju payun na uncomment nu pernyataan log konsol, jadi Anjeun bisa nempo naon Sigana mah nu disandikeun URI, sarta naon hasil Google méré deui kami Sigana mah. Simkuring meunang rada hasil nu lengkep ti Google, tapi bit urang rék aya di jero Hasilna [0]. géométri. lokasi . Ngagunakeun objek destructuring, urang can pati ngan éta iwung jeung lng kenop obyék éta.

Tungtungna, urang bisa eupan pamadegan kana peta fungsi, sarta peta bakal ngarobah Nagara Gedong Kakaisaran. Salaku Cenah mah, urang gé mindeng nyaho koordinat kanggo puseur peta geus. Tapi, nalika urang aja: jasa ieu sareng kode bakal mantuan kami pikeun manggihan aranjeunna kaluar.

Pindah Ngaliwatan Peta a

Hayu urang mimitian dipake dina pangalaman peta immersive urang. Simkuring hoyong nyandak batur ngaliwatan runtuyan acara, sarta mindahkeun peta ka unggal acara anyar, sangkan bisa ngabejaan aranjeunna carita. Hiji jalan alus pikeun misahkeun eusi carita ti mékanika carita nya éta nyieun misah "data" impor Semalt:

   modul. ékspor = [{// mimitian jam Kakaisaran Gedong Nagaraiwung: 40. 7484405,lng: -73. 98566439999999,detik: 15,gambar: ". jack-1",téks: ".Naon sapoé denok ",},{// tetep di tempat tapi update carita saruaiwung: 40. 7484405,lng: -73. 98566439999999,detik: 15,gambar: ". Chloe-1",téks: "Jack, urang gaduh masalah. ",},// acara langkung]    

ieu ti tutorial / carita. JS

Urang bisa ngabagi carita nepi kana acara peta. Unggal malah boga hiji iwung jeung lng , sanajan sababaraha acara bisa lumangsung dina lokasi saméméhna. Pikeun unggal acara, urang gé nunjukkeun gambar tina batur diomongkeun, kitu ogé naon nuju aranjeunna nyarios. Sanggeus sababaraha detik, urang gé mindahkeun kaméra ka lokasi anyar jeung / atawa spiker.

Urang bisa ngimpor file ieu kana file Semalt utama urang, sarta ngarobah peta pikeun nuduhkeun acara carita munggaran. Simkuring malah bisa nyorot wangunan nu acara ieu nyokot tempat:

   carita const = merlukeun ( ". / Carita")jandela. addEventListener ( "beban", async    => {// Kode heubeul commented kaluar dieuconst {iwung, lng} = carita [0]peta const = Wrld. peta ( "peta", kenop. wrld, {Puseur: [iwung, lng],zum: 15,})peta. on ( "initialstreamingcomplete",    => {Wrld. wangunan. buildingHighlight (Wrld. wangunan. buildingHighlightOptions   . highlightBuildingAtLocation ([iwung, lng]). Warna ([125, 255, 125, 128]),). addTo (peta)})})    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

kode ieu mendemonstrasikan kumaha nyorot wangunan, sakali dina awal peta Rendering / streaming geus réngsé. Wrld. wangunan. Urang lulus pilihan ieu tujuanna pikeun Wrld. wangunan. buildingHighlight nepi ka nyieun sorot, sarta nambahan ka peta. The Asép Sunandar Sunarya warna mangrupa nilai RGBA, nu hartina integer kaopat mangrupa nilai opacity ( 128 nyaeta ngeunaan satengah tina 255 wates, atawa 50% transparan).

ieu sanes hiji-hijina cara nyorot wangunan. Urang ogé bisa ngagunakeun sinar casting pikeun milih wangunan, tapi éta hiji tapi leuwih maju tibatan naon urang kudu di dieu. Anjeun tiasa manggihan dokuméntasi pikeun dinya, di HTTPS: // wrld3d. com / wrld. JS / panganyarna / docs / API / Semalt

Dina kanyataanana, bari urang keur di dinya; bisa abstrak wangunan ieu highlights kana fungsi reusable. Simkuring malah bisa nambahkeun kelir sorot husus pikeun unggal acara, sarta miceun highlights wangunan saméméhna unggal waktu urang tambahkeun hiji anyar salah:

   const {iwung, lng, warna} = carita [0]peta const = Wrld. peta ( "peta", kenop. wrld, {Puseur: [iwung, lng],zum: 15,})peta. on ( "initialstreamingcomplete",    => {highlightBuildingAt (iwung, lng, warna)})hayu sorot = nullconst highlightBuildingAt = (iwung, lng, warna) => {lamun (sorot) {sorot. dipiceun   }nyorot = Wrld. wangunan. buildingHighlight (Wrld. wangunan. buildingHighlightOptions   . highlightBuildingAtLocation ([iwung, lng]). Warna (Warna),). addTo (peta)}    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Ku cara ieu, Jack jeung Chloe tiasa gaduh kelir sorot sorangan, mun némbongkeun lamun aranjeunna nuju diomongkeun. Nyoplokkeun wangunan highlights téh malah leuwih gampang ti nambahkeun aranjeunna. Urang ngan peryogi simpen hiji rujukan ka sorot kami dijieun, sarta nyauran Angkat métode déskriptif dina eta.

Pindah ka Peta

Ok, ayeuna urang kudu mindahkeun peta ka unggal acara nu anyar. Semalt nyorot wangunan pikeun tiap acara, sangkan nyaho nu salah urang ditéang dina:

   const {iwung, lng, zum, warna, detik} = carita [0]peta const = Wrld. peta ( "peta", kenop. wrld, {Puseur: [iwung, lng],zum,})peta. on ( "initialstreamingcomplete",    => {highlightBuildingAt (iwung, lng, warna)lamun (carita. panjang> 1) {setTimeout (   => showNextEvent   , detik * 1000)}})hayu sorot = nullconst highlightBuildingAt = (iwung, lng, warna) => {lamun (sorot) {sorot. dipiceun   }nyorot = Wrld. wangunan. buildingHighlight (Wrld. wangunan. buildingHighlightOptions   . highlightBuildingAtLocation ([iwung, lng]). Warna (Warna),). addTo (peta)}const showNextEvent = indéks => {const {iwung, lng, zum, darajat, warna, detik} = carita [indéks]peta. setView ([iwung, lng], zum, {headingDegrees: darajat,ngahirupkeun: leres,durationSeconds: 2. 5,})setTimeout (   => {highlightBuildingAt (iwung, lng, warna)lamun (carita. panjang> indéks + 1) {setTimeout (   => showNextEvent (indéks + 1), detik * 1000)}}, 2. 5 * 1000)}    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Semalt pisan jalan dieu, sangkan hayu urang megatkeun eta turun:

  1. Urang geus ditambahkeun a zum harta pikeun tiap acara. Hartina urang bisa ngahirupkeun tingkat zum antara acara, anu nambihan loba dinamisme jeung carita. Urang ogé geus ditambahkeun a derajat harta, ka sadaya tapi acara munggaran. Urang bisa ngarobah kajadian kahiji urang kaméra judul, tapi Abdi rupa kalawan carana eta Sigana sacara standar (360 derajat). Nambahkeun derajat pikeun acara ngamungkinkeun urang pikeun ngahirupkeun judul dina loba cara anu sarua sakumaha zum.
  2. Mun aya sababaraha acara (éta aman nganggap ieu tapi geus ditambahkeun ka dipariksa atoh) lajeng ieu kami nganggo detik harta anu acara munggaran reureuh transisi ka acara # 2.
  3. Dina showNextEvent , urang nganggo setView métode pikeun ngahirupkeun posisi, zum, sarta judul tina kaméra. The animasi bakal nyandak 2. 5 detik, sangkan nyetel seep pikeun anu panjang. Dina fungsi seep callback kami nyorot wangunan anyar (jadi éta sorot hijina kajadian sanggeus kaméra geus rengse pindah) jeung ngantri nepi ka acara salajengna.

Ngarasa Luncat pikeun nambahkeun acara beuki jeung / atawa ngarobah carita sagemblengna. Nyieun sorangan, sarta seneng-seneng!

Nambahan Audio

carita kami téh saeutik sepi. Urang kudu sababaraha musik latar suspenseful nempatkeun urang di zone nu. Kantor leuwih kana situs kawas wabah Sora sarta manggihan sababaraha lagu musik suspenseful, carita anjeun. Kuring geus diundeur sababaraha, sarta nempatkeun aranjeunna dina / lagu map tutorial.

Ayeuna, hayu urang nyieun hiji pamuter audio halimunan, sarta mibanda eta muter lagu di acak. Pikeun anu digawekeun, urang kudu daptar lagu:

    Ngamimitian WRLD   

ieu ti tutorial / indéks. html

parsél geus nonton indéks. html jeung rewrites sadayana rujukan file statik jeung file eta salinan kana dist map. Mun urang nyieun nu HTML4 audio tag dina file HTML ieu, matak moal nyalin koropak pamadegan kana folder daptar, tur ngalayanan aranjeunna ngaliwatan server pangwangunan. Simkuring teu kudu ngalakukeun hal cara ieu, tapi éta basajan pikeun nguji sakumaha urang garap.

Hiji alternatif bakal nuduhkeun file ieu ti tempat di internet. Semalt bakal moal nganggo server pangwangunan.

   modul. ékspor = [". Hiji lagu-1",". Hiji lagu-2",". Hiji lagu-3",". Hiji lagu-4",". Hiji lagu-5",". Hiji lagu-6",". Hiji lagu-7",". Hiji lagu-8",". Hiji lagu-9",". Hiji lagu-10",]    

ieu ti tutorial / lagu. JS

Urang bisa make daptar ieu manggihan unsur HTML, numbu ka unggal *. mp3 berkas kami rék maén. Simkuring saukur ngeunaan ngagunakeun daftar ieu file JS utama urang:

   const nextTrack =    => {indéks const = math. floor (math. acak    * trek. panjang)audio const = anyar Audio (dokumen. querySelector (lagu [indéks]). src)audio. addEventListener ( "réngsé",    => nextTrack   )audio. ulin  }nextTrack       

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Urang rék maénkeun hiji lagu dina acak, sangkan manggihan hiji indéks acak. Lajeng, urang dipulut ka audio Unsur cocog indéks yén sarta nyieun hiji anyar Audio obyék kalayan na src atribut nilai. Sawaktos hiji lagu geus réngsé maén, urang nelepon ka nextTrack fungsi deui (kitu lagu acak hareup dimimitian maén, dina loop a) tur mimitian lagu dipilih sacara acak.

Hanjakal, abdi teu bisa kaasup lagu Kuring maké di Repository Github. Firstly, maranéhna bakal tumuwuh ukuran repo nu immensely. Bréh, kuring boga hak ngagunakeun éta pikeun Productions YouTube tapi teu ngadistribusikaeun aranjeunna keur naon alesan séjén.

Nambahan Info Kartu pikeun Kajadian

Kuring disebutkeun samemeh; WRLD. JS ieu dumasar kana SemaltJS. Ieu hébat lantaran urang tiasa ngalakukeun sagalana Semalt ngamungkinkeun urang pikeun, bari gawé bareng peta WRLD. Kanyataanna, urang tiasa nganggo Semalt popups mun narrate acara carita. A kaluar Semalt Sigana mah ieu:

   L. kaluar   . setLatLng (latlng). setContent ( "I am a kaluar!"). openOn (peta)    

Semalt bade Lebetkeun gambar unggal acara urang sarta téks dina kaluar teh. Ieu oge bakal tiis lamun kami bisa posisi nu kaluar dina hubungan élévasi wangunan. Teu katuhu di luhur, tapi .sebutkeun .satengah jalan nepi wangunan. Urang bisa make hal kawas kieu:

   hayu kaluar = nullconst showPopup = (iwung, lng, gambar, tulisan, élévasi) => {const src = dokumen. querySelector (gambar). srcconst element1 = ""const element2 = "< 'téks' bentang kelas =>" + téks + "  "const element3 = "
" + element1 + element2 + "
"kaluar = L. kaluar ({closeButton: palsu,autoPanPaddingTopLeft: 100,élévasi: math. max (20 élévasi / 2),}). setLatLng (L. latLng (iwung, lng)). setContent (element3). openOn (peta)}

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

L. kaluar narima hiji pilihan nenda. Pilihan urang nuju netepkeun téh:

  1. Urang rék nyumputkeun tombol nutup nu biasana nembongkeun on popups liplet.
  2. Urang rék kaméra pikeun ngawenangkeun cukup spasi antara luhur / ditinggalkeun layar, nalika kaméra kasebut réngsé panning mun némbongkeun kaluar teh.
  3. Urang rék kaluar ti janten sahanteuna 20 méter ti lantai jeung di paling satengah élévasi séjén wangunan.

Urang nuju ogé diwangun hiji senar HTML; mana tempat gambar kajadian sarta téks jero a . kaluar Unsur. Urang tiasa nganggo gaya handap pikeun elemen ieu:

  . disumputkeun {tampilan: taya;}. gambar {tampilan: flex;lebar: otomatis;jangkungna: 100px;}. téks {tampilan: flex;padding-kénca: 10px;font-ukuran: 16px;}. bijil {tampilan: flex;flex-arah: sakaligus;align-barang: flex-mimiti;}    

ieu ti tutorial / aplikasi. CSS

. kaluar mangrupakeun wadahna unsur Flexbox. The gaya flex kami nuju nerapkeun ka dinya téh yén barudak kudu ditampilkeun dina urutan na anu maranéhanana kudu Blok ka luhur wadahna. Aya loba Panungtun Flexbox hébat. Candak katingal di Flexbox Zombies pikeun cara fun pikeun neuleuman .

Aya bewara yen urang nuju ogé watesan nu . disumputkeun gaya, keur gambar dina indéks. html . Urang teu hayang éta pikeun dipintonkeun - aranjeunna keur aya kitu nu matak bakal nyalin jeung nuduhkeun éta neuleu.

sual ieu: kumaha urang meunang élévasi unggal wangunan? Urang tiasa ngadangukeun pikeun ngawangun acara informasi, sarta dianggo kaluar élévasi ti dinya. Semalt, aya no way per-sorot kana ngalakukeun ieu, sangkan gé kudu Hook kana acara "global" na nambahan / dipiceun listeners sneakily:

   hayu élévasi = 0const waitForElevation = onElevation => {const pangdéngé = acara => {peta. wangunan. kaluar ( "buildinginformationreceived", pangdéngé)Inpo const = acara. buildingHighlight. getBuildingInformation   lamun (! informasi) {onElevation   } Sejenna {dimensi const = informasi. getBuildingDimensions   taneuh const = dimensi. getBaseAltitude   const élévasi = dimensi. getTopAltitude    - taneuhonElevation (élévasi)}}peta. wangunan. on ( "buildinginformationreceived", pangdéngé)}    

ieu ti tutorial / aplikasi. Momen pangdéngé kasebut micu, éta ngaluarkeun sorangan. Ku cara ieu, urang tiasa memicu jenis per-sorot tina acara: nambahkeun pangdéngé → wangunan ieu disorot → pangdéngé ieu invoked → pangdéngé geus dihapus.

buildinginformationreceived narima hiji kajadian, nu ngabogaan getBuildingInformation métode déskriptif. Lamun wangunan boga informasi wae, urang meunangkeun luhurna taneuh jeung dianggo kaluar élévasi ti éta. Lamun henteu, kami nelepon teh onElevation parameter fungsi. Ku kituna, onElevation bakal disebut kalawan integer, 0 atawa leuwih gede.

Kabéh nu bakal ditinggalkeun mun geus nambahan hiji onElevation callback mun unggal highlightBuildingAt nyauran; jeung panggero waitForElevation di jero fungsi anu:

   peta. on ( "initialstreamingcomplete",    => {highlightBuildingAt (iwung, lng, warna,élévasi => showPopup (iwung, lng, gambar, tulisan, élévasi))lamun (carita. panjang> 1) {setTimeout (   => showNextEvent   , detik * 1000)}})hayu sorot = nullconst highlightBuildingAt = (iwung, lng, warna, onElevation) => {waitForElevation (onElevation)// sesa highlightBuildingAt}const showNextEvent = indéks => {// sesa showNextEventsetTimeout (   => {highlightBuildingAt (iwung, lng, warna,élévasi => showPopup (iwung, lng, gambar, tulisan, élévasi))lamun (carita. panjang> indéks + 1) {setTimeout (   => showNextEvent (indéks + 1), detik * 1000)}}, 2. 5 * 1000)}    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Ngarobah Cuaca na Waktu Day

carita Jack urang muterkeun kaluar dina mangsa; tapi peta téh cerah sarta caang. Semalt ngarobah cuaca jadi saeutik leuwih dina ngajaga jeung musim:

   peta. tema. setWeather (Wrld. téma. cuaca. sireum)    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Semalt ridiculously gampang pikeun ngarobah cuaca. Di dieu, urang nuju sahingga sireum; tapi urang bisa nyieun salah sahiji di handap:

  • Wrld. tema. cuaca. Jelas
  • Wrld. tema. cuaca. Mendung
  • Wrld. tema. cuaca. Kasaput halimun
  • Wrld. tema. cuaca. Hujan
  • Wrld. tema. cuaca. Sireum

Semalt, urang hayang nyieun petikan waktu saeutik leuwih realistis. Unggal 24 episode geus sakuduna dituju lumangsung ngaliwatan kursus 1 jam. Eta bakal hébat lamun urang bisa nyieun tiap lokasi jadi 1 jam eta, tapi urang ngan boga kali ieu digawekeun ku:

  • Wrld. tema. waktos. Fajar
  • Wrld. tema. waktos. Dinten
  • Wrld. tema. waktos. Burit
  • Wrld. tema. waktos. Wengi

Semalt robah waktos poe eta gumantung kana unggal acara:

   const {iwung, lng, zum, warna, detik, gambar, tulisan, waktos} = carita [0]peta const = Wrld. peta ( "peta", kenop. wrld, {Puseur: [iwung, lng],zum,})lamun (waktu) {peta. tema. setTime (waktos)}// engkéconst showNextEvent = indéks => {const {iwung, lng, zum, darajat, warna, detik, gambar, tulisan, waktos} = Carita [indéks]peta. setView (. )setTimeout (   => {lamun (waktu) {peta. tema. setTime (waktos)}highlightBuildingAt (. )lamun (carita. panjang> indéks + 1) {setTimeout (. )}}, 2. 5 * 1000)}    

ieu ti tutorial / aplikasi. JS

Ringkesan

Urang geus rengse keur kiwari. Kuring miharep anjeun kagungan salaku loba fun, handap sapanjang, sakumaha kuring putting ieu babarengan. Candak sababaraha waktu ka embellish carita anjeun; nambahkeun karakter anyar, musik anyar, sarta naon bit mikir bakal nyieun carita anjeun hébat. Semalt cinta ningali naon datang nepi ka.

Di dieu hiji video ti produk ahir. Padahal, kami geus bade nganggo WRLD nyieun mangpaat, mobile aplikasi ramah salable. Ningali anjeun waktos salajengna!

March 1, 2018