Back to Question Center
0

Diréktur Garapan pamaké Alibaba on Desain, Semalt

1 answers:

pintonan sarta fungsionalitas tina hiji situs ecommerce mangaruhan jualan na. Nyaéta situs nu pikaresepeun? Éta gampang pikeun nganapigasi? Ulah fungsi core dianggo? Éta gancang? Teu eta ngarobah ogé dina alat nu bagerak? Sakabéh dampak pamadegan hiji pamaké loka éta. Éta pangaruh kaputusan pamaké urang mésér produk, sarta mun balik mésér deui.

Aya loba parabot pikeun mantuan padagang leutik ngaronjatkeun pangalaman pamaké tina situs maranéhanana - ejector and ejector difference. parabot Semalt kaasup jasa crowdsourced desain, platform nguji affordable, témplat murah, sareng nu sanesna. Éta ogé kaasup diajar ti profésional pangalaman pamaké désainer, folks yén pamaké langsung pangalaman kaputusan pikeun hirup.

Hiji praktisi anjog téh Paul Fu, diréktur pangalaman pamaké di Semalt. com, bisnis-to-bisnis pasaran global masif. Anjeunna miheulaan tim pamekar jeung désainer dina U. S. jeung Cina anu implements parobahan Semalt situs - kalawan 36 juta pamaké, 6.000 kategori produk, sarta yén beroperasi dina 240 nagara.

Fu boga pH. D. di Faktor Asasi Manusa di Téknik Industrial ti Purdue University, sarta M. S. jeung B. S. derajat ti Universitas Tianjin di Cina. Anjeunna teh ko-panulis buku Cina-basa : BodhisattvaBot Asasi Manusa Komputer: pamaké dipuseurkeun Desain.

Simkuring nembe spoke kalawan Dr. Fu.

Ecommerce Praktis: Anjeun diréktur pangalaman pamaké di Alibaba, nu ékonom nu disebut situs ecommerce panglegana. Ngabejaan urang ngeunaan Alibaba.

Paul Fu: Alibaba diadegkeun ku Jack Ma dina 1999. Ieu dimimitian salaku cara pikeun usaha leutik pikeun daptar informasi maranéhanana online. Dinten téh mangrupa parusahaan jeung 23 unit bisnis béda dina Alibaba Grup. Nu ngawengku kawentar Taobao, nu Cina konsumen-to-konsumen pasaran, sarta Tmall, bisnis-to-konsumen pasaran Cina. Alibaba. com, pausahaan aslina, nyaéta platform dagang internasional bisnis-to-bisnis. AliExpress téh sarupa jeung Alibaba. com, tapi hal ieu ngamungkinkeun pikeun purchases leutik-jamléh. Kami jawab Alibaba. com tur AliExpress.

Alibaba User Experience Director on Design, Semalt

Alibaba. com nyambungkeun pembeli na sellers bisnis - mun produk sumber atawa manggihan produsén kalawan kamampuhan katuhu kanggo ngahurungkeun hiji gagasan kana produk hiji. AliExpress téh beuki kawas ramatloka ritel. Eta mantuan pembeli sakuliah dunya mésér produk dina format ritel.

Alibaba. com boga leuwih ti 36 juta pamaké didaptarkeun di leuwih 240 nagara. Urang ogé boga 3 juta storefronts supplier sarta ampir 6.000 kategori produk.

PEC: Meunangkeun kana fungsi proyek Anjeun, naon kahayang téh pangalaman pamaké?

Paul Fu: Éta diwangun ku opat lapisan. inti téh naon kami nelepon "utiliti. "Harti, Anjeun kudu minuhan kabutuhan core pamaké tangtu. Tapi éta teu cukup. Urang ogé boga "usability," teges tiasa a pamaké anyar ngalenyepan produk Anjeun pisan gancang sarta bisa mangrupa pamaké ngalaman ngalakukeun eta epektip? Teras we gaduh "desirability," nu katingal jeung ngarasakeun loka, jadi jalma sabenerna make eta na balik ngagunakeun deui. Lapisan sejen nyaeta "pangalaman brand," nu utiliti, usability, sarta desirability ngabentuk pangalaman brand sakabéh, mun nyieun kasatiaan.

PEC: Ku kituna pangalaman pamaké ngawengku utiliti, usability, desirability, sarta pangalaman brand. Jalma opat lapisan sarua penting pikeun Alibaba?

Paul Fu: Utiliti ngarupakeun bagéan nu pangpentingna.

PEC: Naon nu gol Anjeun mun anjeun mendesain loka?

Paul Fu: Lamun urang nganggo opat lapisan, éta bakal usable na desirable na ku pangalaman brand alus. Éta gawang design urang. Lamun nempatkeun eta numerik, aya loba cara anjeun bisa ngukur yén ku pilari di pamaké laju ingetan pamaké sarta ulang. Anjeun oge bisa make survey sarta studi usability. Tujuan ogé gumantung kana situs jeung kaayaan loka éta. AliExpress nyaeta heubeul ukur tilu taun.

Keur fungsi desain, urang bade ngarojong éta salaku prioritas kahiji: kumaha carana tumuwuh volume jualan ku boh ngaronjatna jumlah nu datang anu ngarobah kana pembeli na, ogé, ngaronjatna pembeli ulang. Éta aspék pangpentingna. Pikeun Alibaba. com, loka leuwih dewasa; gawang aya dina transisi téa. Dina awalna, Alibaba éta hiji platform informasi. Tapi urang rék ngaganti kana platform gawe, jadi pembeli jeung sellers tiasa dianggo dina Alibaba. com nepi ka rengse prosés sourcing maranéhanana. Éta naon akang rarancang pikeun ngarojong.

PEC: Hayu urang nganggap nu nerapkeun parobahan dina Alibaba. com pikeun ngaronjatkeun hiji facet of usability. Kumaha anjeun nyaho mun eta digawé atawa henteu?

Paul Fu: Urang kudu cara pikeun ngukur éta. Simkuring gaduh data tracking ramatloka urang. Ogé kami ngalakukeun survey pamaké biasa. Urang ngirim kaluar survéy hiji, nanyakeun pamaké lamun aranjeunna wareg jeung ramatloka sarta pangalaman maranéhanana sarta ngalakukeun aranjeunna nyarankeun ramatloka pikeun para sahabat sareng kolega Anjeun. Tina kituna, urang tiasa ngalacak naon lumangsung.

Pikeun proyek husus, urang ogé ngalakukeun studi usability biasa na kunjungan, hartina sok we mawa pamaké kana kantor urang. Simkuring ménta aranjeunna ngagunakeun produk. Urang nguji lamun maranéhna ngarti produk. Lajeng sok we ogé didatangan imah pamaké 'pikeun manggihan cara aranjeunna ngagunakeun ramatloka urang di imah atawa workplaces maranéhanana. Tina kituna, urang tiasa ngartos lamun maranéhna ngarti produk, atawa boga masalah jeung produk.

PEC: Leumpang urang ngaliwatan proses nyieun parobahan design on Alibaba. com, mangga. Candak kami ti ngawitan hiji gagasan anyar nepika urang sabenerna deployed.

Paul Fu: Lamun urang gaduh gagasan anyar atawa pamenta ti manajer proyék, urang ilaharna ngaliwat hiji prosés review mimitina nangtukeun lamun proyek ieu akang gaduh dampak utama atanapi henteu. Sakapeung, pikeun proyék leutik, urang bisa ngan robah situs jeung buka hirup kalawan test A / B lajeng éta dinya, éta dileupaskeun ka loka. Tapi hiji proyék anu ngalibatkeun loba parobahan pamaké, urang baris ilaharna mimiti nyobaan ngartos naon nuju kami nyobian pikeun ngahontal ti sudut pandang bisnis. Éta fase munggaran.

Fase kadua rarancang. Ilaharna, sanggeus urang ngartos masalahna urang datang nepi ka konsép desain anu bisa gambar di wireframe atawa ngan di Photoshop. Teras we kalibet pamaké urang jeung mawa kana proses desain kami pikeun nguji lamun maranéhna ngarti rarancangan, lamun aya masalah atawa henteu. Lajeng dumasar kana hasil timuan ieu kami baris ngaronjatkeun eta. Urang bakal balik pikeun ngaronjatkeun design tur ngaganti prototipe tur ngalakukeun babak sejen tina evaluasi.

prosés desain ieu merlukeun yén manajer produk, désainer interaksi, nempo désainer, peneliti, manajer eusi, sarta pamekar hareup-tungtung kabeh dianggo raket pisan babarengan.

Sanggeus di panggung ieu, lamun kami senang jeung produk, urang baris buka palaksanaan. Éta lamun urang gé bener boga backend ditulis tur dilaksanakeun dina loka. Urang ogé bakal ngaliwat hiji test A / B; urang alihan bagian leutik tina lalulintas nu ka dua desain béda, pikeun ngabandingkeun desain di lingkungan situs hirup. Ieu gé kasampak di rate adaption pamaké, upami ngalakukeun maranéhna ngarti eta, upami aranjeunna senang. Sanggeus éta, urang baris nyokot rarancang pangalusna nyandak hirup.

Alibaba User Experience Director on Design, Semalt

PEC: Sabaraha Alibaba karyawan nu aub dina prosés nu?

Paul Fu: Pikeun Alibaba. com tur AliExpress, urang kudu kira 500 di tim rékayasa na tentang 70 dina tim pangalaman pamaké.

PEC: Naon nu workweek has kawas keur anjeun? Anjeun boga pakasaban pisan jawab.

Paul Fu: Abdi jawab rarancang situs internasional. Kuring boga duanana mangrupa U. S. sarta tim Cina. Tim Cina téh loba nu leuwih gede. tanggung jawab kuring kaasup nu manajemén tim na budgeting. Abdi ogé pisan aub dina sababaraha hasil panalungtikan pamaké - i. e. , Kunjungan pamaké.

bagéan séjénna tanggung jawab pakasaban mah keur hiji pangalaman ngajengkeun pamaké, internal sarta externally.

PEC: Naha nu ngarambat pisan?

Paul Fu: Sumuhun, abdi ngalakukeun lantaran kuring ngatur hiji tim internasional. Kalolobaan anggota tim anu di Hangzhou, Cina. Ku kituna kuring indit rada remen deui mudik antara U S. jeung Hangzhou sarta ogé ngalakukeun loba karya jauh. Dina dinten has, abdi bakal dianggo dina kantor U. S. sareng jam geulis fléksibel. Peuting, kuring ogé bakal online tur dianggo ku tim Cina.

PEC: Naon bae nu sejenna?

Paul Fu: Dua hal anu pohara penting pikeun nu leuwih leutik, U. S. padagang. Kahiji, anjeun moal bisa jadi wareg jeung ngan ékonomi lokal. Aya parabot pikeun ngaktipkeun jalma pikeun ngalakukeun usaha sacara internasional. dunya geus jadi leuwih leutik sarta leuwih leutik.

Titik kadua pentingna mobile. Ieu trend tumuwuh pisan gancang dina platform urang, pamakéan alat nu bagerak. For sabaraha jelema, anu pangalaman web mimiti maranéhna boga teu on PC a. Ieu dina alat mobile.

March 1, 2018