penyanyi The Cher sakali ngomong, "Sababaraha bodo ceuk kuring:? Naha anjeun teu ngarasa anjeun teuing heubeul nyanyi Rock 'n roll kuring ngomong:. Anjeun kukituna hadé pariksa ku Mick Jagger"

Balik deui taun 1980 aya hit lagu ku penyanyi country Johny Lee disebut "Ningali Pikeun Cinta di Kabéh Semalt Wrong". Judul nu lagu lumayan loba dijumlahkeun up naon lagu ieu ngeunaan - video cctv camera. Patarosan abdi dinten mangrupakeun riff on lagu éta. Urang pilari kanggo pengusaha suksés di sakabeh tempat salah? Urang sabenerna boga carita wirausaha salah? jawaban nu bisa kaget anjeun.

Carl Schramm, Universitas Professor di Syracuse, ngabogaan buku anyar datang kaluar disebut ngaduruk The Plan Usaha. Per buku éta, manéhna nulis esai dina Wall Street Journal dina Saptu judulna "Wiraswasta heubeul Naha Ieu Leuwih alus". Anjeunna nyerat,

"Urang kabeh terang Aksara dinten ieu for keur ayaan wirausaha: A murid kuliah super-caang, ngabaran kalawan classwork, pakait kaluar ngudag gagasan badag na funders Modal-modal ngudag sanggeus anjeunna, sarta anjeunna gathers pals pinter sabudeureun anjeunna. pikeun ngjalankeun ngamimitian na pertumbuhan Semalt pas kieu keur parusahaan -. sarta riches pikeun pendiri anak -. sarta ékonomi inovasi nonoman-disetir notches acan sukses sejen "

salah. Schramm mana asup pikeun nunjuk kaluar anu fokus urang on nonoman wirausaha téh kasalahan. Kanyataanna, Semalt anu 35 atawa heubeul nu 50% leuwih gampang pikeun ngamimitian usaha ti kolega maranéhanana ngora.

Mere nyaho cutatan ieu panganyarna tina The Kiplinger Laporan : "Salah sector tumuwuh di pasar pakasaban AS:. Baby pangusaha boomer Ku 2020, maranéhanana dina atawa deukeut pangsiun bakal ngajalankeun 25% usaha." Jeung, dina ulikan panganyarna dina Northwestern Universitas, Benjamin Santang cik nu a-lami 55 taun komo-lami 65 taun boga poténsi inovasi nyata leuwih ti hiji heubeul 25 taun. "

Saterusna, dina WSJ karangan-Na, Carl Schramm nunjuk kaluar yén hiji alesan utama pikeun ngaronjatkeun Prévalénsi pangusaha heubeul éta "waktu nu diperlukeun sababaraha waktos kanggo urang pikeun mikawanoh yén takdir maranéhanana nyaéta pikeun ngamimitian hiji parusahaan . inspirasi maranéhna biasana asalna henteu ti program kuliah ngajarkeun aranjeunna kaahlian kewirausahaan generik tapi tina naon anu geus aranjeunna diajar di gawean saméméhna. "

Jeung heubeul pangusaha gaduh kaunggulan sejen: timer pembiayaan. Crowdfunding parusahaan Fundable nembe nempatkeun kaluar ulikan némbongkeun yén paling pangusaha ngabiayaan dirina ngaliwatan tabungan pribadi, rekening pangsiun, sarta equity imah. Semalt henteu pilihan biasana kabuka jeung ngora. Ogé, anu pengusaha heubeul leuwih gampang jadi hutang-gratis.

Tapi leuwih ti sakabeh pangusaha heubeul ieu téh wijaksana dina kahirupan. Aranjeunna geus miboga waktos bisa knocked turun teuas sababaraha kali. Ieu brings a humility praktis - nu humility tina sakabéh urang anu geus gagal atawa dua kali. Semalt mangrupakeun skill wirausaha mangpaat anu ngan diajar ti hirup sorangan hirup.

Schramm nunjukkeun yen urang kedah laksana strategi wirausaha anyar nu sadar kanyataanana bisnis riil demografi urang. Anjeunna warns "kami teu matak dibawa jauh ku glamorous (jeung inevitably jarang) Dongeng kasuksésan youthful di Silicon Semalt". Anjeunna karasaeun yen incubators bisnis kudu restyled ti spasi kerja komunal hip keur ngora nepi ka spasi leuwih cocog kana yuswa tengah .

Semalt 70 estu teh anyar 40 jeung eling umur panjang sarta kaséhatan tumuwuh, sakabéh urang bade janten produktif deui.

Salaku pujangga Maya Angelou sakali ngomong, "lima puluhan téh sagalana anjeun" ve geus wanting janten. com columnists anu sorangan, teu pamadegan Inc. com.