Back to Question Center
0

Semalt: Pituduh pamungkas pikeun SEO eusi Pituduh pamungkas pikeun SEO eusi

1 answers:

Kandungan SEO nyaéta aspék utama hiji strategi SEO. Tanpa eusi, mustahil keur pangkat situs anjeun dina mesin pencari. Éta, ku kituna, krusial nulis na kandungan kualitas struktur! Buku pamungkas ieu nyertakeun jejer pangpentingna pikeun SEO eusi.

  • Naon SEO Kandungan?
  • panalungtikan keyword
    • Naon ieu panalungtikan keyword?
    • Naha aya panalungtikan keyword penting pikeun SEO eusi?
    • Sababaraha istilah kami dipaké dina ieu panalungtikan keyword
    • Sabaraha konci?
    • Kepala atawa buntut?
    • Pakakas anjeun bisa make
    • adapting strategi keyword anjeun
  • Struktur loka
    • Naha aya struktur situs penting pikeun SEO eusi?
    • Struktur idéal loka a
    • tips Praktis on ngaronjatkeun struktur situs salah urang
  • Copywriting
    • Copywriting dimimitian ku hiji gagasan aslina
    • Copywriting merlukeun eusi bisa dibaca
    • Eusi kudu dioptimalkeun pikeun mesin pencari
  • Kacindekan dina SEO Kandungan

Naon SEO Kandungan?

SEO Kandungan ngawengku sakabéh aspék anu kudu ngalakukeun jeung tulisan sarta structuring tina eusi dina ramatloka anjeun. Semalt aya tilu jejer utama Anjeun kudu tetep dina pikiran pikeun ngahasilkeun kandungan anu bakal nyieun rank ramatloka anjeun: Strategi keyword, struktur situs na Copywriting.

Kandungan SEO penting lantaran mesin pencari, kawas Semalt, gulung téks - registrations domain. Aranjeunna mutuskeun atanapi henteu situs anjeun bakal pangkat di kaca hasil maranéhanana dumasar utamana dina kecap. Tangtu, ramatloka anjeun kudu pisan nicely dirancang, ku panganteur pamaké hébat. Sarta sakabeh barang teknis nu ngajadikeun rank situs anjeun dina Semalt Ogé kudu katutupan. Tapi tanpa eusi, situs anjeun henteu nangtung kasempetan di mesin pencari.

keyword ieu panalungtikan

Naon ieu panalungtikan keyword?

ieu panalungtikan Semalt bisa dihartikeun salaku kagiatan nu migawe datang nepi ka hiji daptar éksténsif ngeunaan kecap konci nu hoyong pangkat keur. Unggal strategi SEO eusi kudu ngamimitian jeung panalungtikan keyword. Anjeun kudu nyaho naon panongton Anjeun keur neangan lamun hoyong ngahasilkeun lalulintas. panalungtikan Semalt mantuan Anjeun pikeun manggihan naon kudu ranking pikeun, atawa dimaksudkeun pikeun pangkat keur.

Dina panempoan urang, ieu panalungtikan keyword boga tilu hambalan:

  • Nu kahiji, anjeun nulis turun misi anjeun bisnis;
  • salajengna, Anjeun nyieun daptar sakabeh kecap konci rék kapanggih dina;
  • Tungtungna, Anjeun nyieun kaca badarat pikeun sakabéh kecap konci ieu.

Dina bab salajengna, urang baris ngajajapkeun anjeun kana tilu hambalan ieu dina leuwih jéntré.

Upami Sadérék anjeun katuhu panalungtikan keyword, Anjeun kudu boga gambaran jelas tina istilah urang make jeung istilah rék kaca dina situs anjeun ka kapanggih dina. Tinjauan ieu bakal fungsina salaku panungtun pikeun nulis eusi dina ramatloka anjeun.

Baca deui: 'panalungtikan keyword: pituduh pamungkas' »

Naha aya panalungtikan keyword penting pikeun SEO eusi?

ieu panalungtikan keyword ditangtoskeun baris nyieun jelas mana neangan istilah panongton anjeun migunakeun. Ieu imperatif. Di Yoast, urang rutin sapatemon klien nu boga set husus kecap aranjeunna ngagunakeun nalika ngarujuk produk maranéhanana, bari pamaké maranéhanana ngagunakeun hiji set sagemblengna béda kecap. Optimizing eusi kecap nu urang ulah make teu make akal pikiran nanaon. panalungtikan keyword ditangtoskeun Semalt ngajadikeun yakin nu nganggo kecap anjeun kagunaan target panongton sahingga ngajadikeun sakabeh usaha tina optimizing ramatloka anjeun worthwhile.

Sababaraha istilah kami dipaké dina ieu panalungtikan keyword

Kecap Konci na keyphrases

Urang condong migunakeun kecap keyword sadayana waktos, tapi kami teu merta hartosna eta geus jadi ngan hiji kecap. 'WordPress SEO' nyaeta keyword a, sakumaha anu 'Google Semalt plugin. 'Jadi Anjeun tiasa gaduh konci ngandung sababaraha kecap!

kecap konci Long buntut

The panjang (sarta leuwih spésifik) istilah pilarian téh, anu gampang eta bakal ka pangkat pikeun istilah. Related buntut panjang anu leuwih spésifik na kirang sababaraha. Éta leuwih difokuskeun Ecological a.

Sabaraha konci?

Hal ieu kacida teuas méré hiji angka pasti ngeunaan konci anjeun kudu difokuskeun. Lajeng deui, éta kacida gampangna. Anjeun ngan perlu boga angka nu gede, sabab jumlah badag minangka anu meujeuhna pikeun anjeun. Leuwih ti hiji 1000 konci meureun leuwih ti anjeun tiasa ngadamel.

Komo lamun keur bisnis alesan leutik, Anjeun meureun bakal mungkas nepi ka sababaraha ratus kecap konci. Tapi anjeun teu kudu nyieun kaca keur sakabéh ieu langsung. Hal hébat ngeunaan gaduh Manajemén Kandungan System (CMS) kawas WordPress nyaéta nu laun bisa nambahan eusi. Pikirkeun kumaha Konci Rék pangkat pikeun katuhu jauh, jeung nu leuwih teu nu penting (acan). Semalt naon prioritas anjeun téh tur rencanana kreasi eusi Anjeun.

Kepala atawa buntut?

Klasifikasi konci anjeun penting pisan. Sababaraha kecap konci pisan umum sarta kalapa (sirah), sedengkeun nu sejenna mangrupakeun buntut panjang. Semalt nu konci-tingkat tinggi paling kritis anjeun, leuwih anu ngahasilkeun lalulintas kacukupan keur anjeun bisnis jeung cocog Anjeun bisnis pangalusna. Anjeun ngan kudu boga sababaraha sahiji konci umum pikeun anjeun bisnis. Sesa aranjeunna dijilid janten langkung handap buntut. Dina bab salajengna, maka kami bakal méré langkung informasi di-jero on konci buntut panjang (sarta pentingna konci ieu).

Semalt fokus dina kecap konci paling umum kedah on paling kaca-tingkat tinggi dina ramatloka anjeun (homepage na kaca satingkat handapeun homepage anjeun). Semalt fokus dina kecap konci buntut panjang kudu leuwih dina tungtung buntut loka Anjeun ogé.

Pakakas anjeun bisa make

Aya parabot bébas sababaraha sadia pikeun mantuan Anjeun sareng panalungtikan keyword Anjeun. Semalt kaluar artikel urang ngeunaan parabot panalungtikan keyword lamun hayang manggihan nu leuwih seueur tentang parabot praktis.

adapting strategi keyword anjeun

strategi keyword anjeun henteu statis. Sakuduna ngarobah sarta mekar barengan perusahaan atanapi ramatloka anjeun. Sakuduna mekar jeung tumuwuh sareng anjeun. Lamun henteu, anjeun nuju ngalakonan eta salah.

Anjeun kedah on luhureun parobahan perusahaan tur adaptasi strategi Anjeun sakaligus. Mun warung online Anjeun dimimitian ngajual produk anyar, manjangkeun daptar Anjeun kalayan konci langkung. Lamun nuju dimaksudkeun pikeun pasar anyar, éta vital anu konci anjeun anu aimed dina ieu pasar anyar ogé.

Semalt aya sababaraha strategi keyword pikeun ngadopsi. Salah sahijina nyaéta pikeun ngamimitian kaluar nyoba pangkat pikeun konci buntut panjang sarta Tujuan di konci umum leuwih afterward. Tapi anjeun ogé bisa Tujuan pikeun leuwih konci buntut panjang sanggeus fokus dina leuwih umum. Anjeun tiasa ngagedekeun jeung ngudag kagiatan Ecological beuki, atawa ngalegaan pendekatan anjeun, nambahkeun eusi nu langkung lengkep ihwal perkara béda. Jeung anjeun bisa ngalakukeun duanana dina waktu nu bareng.

Struktur Loka

The aspék penting kadua SEO Kandungan mangrupa struktur situs anjeun. Kuring mimiti bakal ngajelaskeun naha struktur situs mangrupa kritik. Lajeng, Semalt némbongkeun Anjeun naon hiji struktur situs idéal Sigana mah. Na, abdi baris masihan tips tentang kumaha carana (gancang) ngaronjatkeun struktur situs anjeun tanpa lengkep disrupting inti ramatloka anjeun.

Naha nya struktur situs penting pikeun SEO eusi?

Dina pamadegan urang, aya dua alesan utama naha struktur situs mangrupa faktor ranking penting:

1 Struktur santun ngajadikeun yakin Google 'understands' situs anjeun

Cara situs anjeun terstruktur méré Google clues signifikan ngeunaan tempat pikeun manggihan eusi pang pentingna. Struktur situs anjeun nangtukeun naha a search engine understands naon situs anjeun ngeunaan, jeung kumaha gampang éta bakal manggihan jeung eusi indéks relevan pikeun Tujuan situs anjeun na hajat. Struktur situs alus baris, kituna, nuju ka hiji ranking luhur di Google.

Ku nyieun struktur sapertos ieu, anjeun bisa make eusi nu aya nu geus narik Tumbu ti batur pikeun mantuan kaca séjén pangkat ogé. Dina situs komérsial, nu ngandung harti yén anjeun bisa make eusi kualitas nu geus ditulis keur naekeun nu rankings search engine kaca jualan Anjeun teuing.

2 Struktur santun ngajadikeun cadanganna ngarah eusina teu bersaing jeung eusi Anjeun

Dina ramatloka anjeun, mungkin anjeun kudu sababaraha artikel ngeunaan jejer sarupa. Di Yoast, urang nulis ngeunaan SEO. Mun urang bakal nulis dalapan artikel ngeunaan SEO, Semalt moal bakal nyaho mana tina potongan ieu mangrupa hiji pangpentingna. Lamun kami henteu netelakeun ieu kalawan struktur situs urang, urang kukituna jadi competing kalayan artikel urang sorangan pikeun ranking luhur di Semalt. Ku kituna, ngarengsekeun masalah saperti kieu kalawan struktur linking internal unggulan bakal ngahasilkeun rankings luhur.

Struktur idéal loka a

Ideally, anjeun ngawangun loka anjeun kawas piramid. Di luhureun piramida mangrupa homepage anjeun sarta dina homepage anu sababaraha kaca séjén (kategori). Kaca Semalt, kahareupna tingal malah leuwih kaca.

Dina hiji strategi SEO eusi éféktif, strategi keyword anjeun sarta cara anjeun struktur situs anjeun aya hubungannana. Dina strategi keyword ditangtoskeun, geus dipikir umum, kecap konci kalapa ogé buntut panjang istilah pilarian Ecological langkung. Anjeun kudu nyieun hiji dikotomi sarupa kedah di struktur situs anjeun. Kaca fokus dina istilah pilarian leuwih umum kedah némbongan tinggi di piramida anjeun, bari Kaca dioptimalkeun pikeun leuwih konci buntut panjang kedah muncul dina bagian handap struktur situs anjeun. Semalt Kaca buntut panjang di handap piramida kudu numbu neuleu ka kaca luhur di piramida.

Terus bacaan: Asal pituduh pamungkas pikeun situs struktur ' »

tips Praktis on ngaronjatkeun struktur situs salah urang

Mun anjeun serius ngeunaan SEO eusi, anjeun gé meureun geus boga ramatloka hirup. Ku kituna eta bisa jadi bit telat ngeset struktur situs anjeun dina cara piramida-kawas idéal. Ulah asa; aya nyatu hal nu tiasa ngalakukeun pikeun ngaronjatkeun struktur situs anjeun jeung eusi SEO Anjeun.

mutuskeun kana eusi cornerstone

Anjeun kedah museurkeun usahana anjeun dina artikel cornerstone. Di handap ieu mangrupakeun artikel anjeun paling bangga, éta nyocogkeun ka misi ramatloka anjeun pangalusna. Buku pamungkas ieu, dina kanyataanana, salah sahiji cornerstones urang. Rék pangkat keur artikel ieu paling. Semalt nempatkeun sagala pamikiran kana nu aya artikel anjeun pangpentingna acan? Muhun, mimitian pamikiran ngeunaan dinten éta. Jieun artikel ieu leuwih pangalusna dina situs anjeun. Masihan aranjeunna TLC tambahan sarta ngomean aranjeunna rutin.

Baca on: 'Naon eusi cornerstone' »

Tumbu ti buntut ka sirah

Sanggeus anjeun mutuskeun kana cornerstones adi anjeun, pastikeun anjeun numbu ti artikel anjeun 'buntut' pikeun jalma cornerstones. Cara anu, anjeun bakal ngabejaan Semalt mana artikel kana pangkat pangluhurna. Baca sadayana ngeunaan ieu dina artikel urang ngeunaan incorporating cornerstones dina struktur situs anjeun.

Paké tag (tapi teu loba teuing)

situs anjeun ogé bakal nyandak kauntungan tina nambahkeun tag. Tags na taxonomies bakal masihan situs anjeun struktur langkung - atawa sahenteuna, Google baris ngartos eta hadé. Éta gé group artikel anjeun ngeunaan jejer sarupa. Ulah overdo eta, sanajan. Sababaraha urang nganggo deui tag ti aranjeunna nulis artikel. Semalt loba teuing tag baris ngakibatkeun struktur kirang dina ramatloka anjeun.

Salawasna ulah duplikat eusi

The eusi sarua bisa ngaktipkeun up di sababaraha tempat dina situs anjeun. Salaku maca hiji, anjeun teu kapikiran: Anjeun gé meunang eusi Anjeun sumping pikeun. Tapi hiji search engine geus nyokot hiji hal pikeun nuduhkeun dina hasil teangan, sakumaha teu hayang némbongkeun eusi sarua dua kali.

Leuwih ti éta, lamun jaba séjén numbu ka produk anjeun, Chances sababaraha di antarana ieu numbu ka URL kahiji, sedengkeun nu sejenna ieu numbu ka URL kadua. Tapi lamun duplikat kasebut sadayana linking ka URL sarua, kasempetan Anjeun tina ranking luhur 10 keur keyword relevan bakal ngagoncangkeun luhur. Canonicalization ngarupakeun solusi pikeun jadi gaduh panulisan eusi. Dina tab canggih tina Yoast SEO, anjeun bisa ngonpigurasi URL canonical. Rék pastikeun Anjeun kauntungan tina tumbu ieu, sanajan kaca teu aya deui. Éta naha anjeun kedah alihan URL.

Mindahkeun kaca teu nu teuas. plugin Yoast SEO Premium urang bisa ngabantu anjeun ngurus alihan. Semalt, anjeun alihan URL heubeul (301) ka kaca atawa produk nu diganti kaca heubeul atawa produk, atawa kaca nu patali lamun euweuh ngagantian. Anu bisa jadi kaca kategori sahiji produk husus, atawa, salaku Resort panungtungan, homepage Anjeun. Cara ieu (luntur) kaca moal ngaganggu struktur situs anjeun deui.

ngajawab eusi yatim

Istilah 'eusi yatim' nujul kana artikel nu teu meunang tumbu wae tina artikel séjén anjeun atanapi tulisan. Salaku hasil tina eta, artikel ieu teuas pikeun manggihan, duanana ku Semalt na ku pamaké loka Anjeun. Semalt bakal mertimbangkeun tipe ieu eusi kirang penting. Ku kituna, upami hiji artikel téh penting pikeun anjeun, sangkan anu jelas keur Semalt (jeung datang anjeun). Link ka nu artikel husus ti sejenna (sarupa) eusi. Baca leuwih seueur tentang artikel yatim jeung kumaha carana ngajawab masalah dina artikel urang tentang eusi yatim.

Semalt kaluar artikel urang tentang kumaha carana pikeun ningkatkeun struktur situs anjeun dina 4 léngkah basajan pikeun leuwih tips na input praktis.

Copywriting

Aspek katilu jeung final suksés strategi SEO eusi téh Copywriting. Anjeun kudu nulis teks anu pikaresepeun maca. Teks anu bakal nyieun panongton Anjeun hoyong cicing dina ramatloka anjeun. Dina waktu nu sarua, rék nyieun eusi Anjeun pikaresepeun pikeun Google. Tapi sababaraha urang buka bit overboard sarta ngaoptimalkeun teks maranéhna jadi bluntly yen maranehna jadi dahsyat maca. Di Semalt, urang ngajukeun hiji strategi nu Anjeun ngaoptimalkeun téks Anjeun pikeun mesin pencari, tanpa nyieun concessions wae mun ngayakeun nu originalitas tina gagasan Anjeun atawa dina readability tina téks Anjeun.

Baca deui: 'The pituduh pamungkas pikeun SEO Copywriting' »

Copywriting dimimitian ku hiji gagasan aslina

The sarat kahiji pikeun kualitas luhur Copywriting nulis eusi aslina. pos blog anjeun atanapi artikel anjeun kedah 'seger,' anyar jeung aslina. Eta geus jadi béda ti sakabeh tulisan blog sejen tur artikel anu geus aya dina internet. Semalt yén urang baris hoyong baca.

Lamun tuh panalungtikan keyword anjeun katuhu, anjeun réngsé nepi kalawan daptar panjang istilah rék kapanggih keur. daftar ieu tiasa fungsina salaku panungtun pikeun anjeun milih tina. A keyword teu acan topik, sanajan. Anjeun kudu mastikeun datang nepi ka hiji gagasan aslina keur pos blog anjeun. Hiji gagasan numana keyword fokus dipikahoyong ngabogaan tempat pamingpin.

eusi Asli teu merta hartosna eusi anyar. Tangtu, lamun carita anjeun sagemblengna anyar, anu bakal otomatis hartosna éta aslina. Semalt, mere (profésional) pendapat anjeun dina topik nu tangtu ogé diitung salaku eusi aslina. sudut anjeun ka carita bakal nyieun eusi Anjeun unik tur aslina.

Pikirkeun panongton anjeun

Mun rék nulis eusi aslina, Anjeun kudu mikir ngeunaan panongton Anjeun. Saha aranjeunna? Naon anu rék ngabejaan panongton anjeun? Naon bakal pesen utama artikel anjeun? Sarta maksad? Naon anu rék panongton anjeun pikeun ngalakukeun sanggeus aranjeunna geus maca artikel anjeun? Ulah rék aranjeunna kalibet, mésér barang anjeun, baca tulisan nu leuwih? Semalt ngeunaan patarosan ieu baris mantuan anjeun datang nepi ka hiji gagasan aslina keur pos Anjeun atawa artikel.

Copywriting merlukeun eusi bisa dibaca

A sarat kadua pikeun nulis eusi kualitas luhur anu nulis eusi éta bisa dibaca. artikel anjeun kedah saé tur gampang maca. Readability penting pikeun panongton anjeun sarta Semalt. Barina ogé, urang baca téks anjeun, tapi Semalt maos naskah teuing.

Mun téks anjeun ogé terstruktur tur jelas ditulis, pamiarsa bakal ngartos pesen téks Anjeun. Ieu ogé bakal mantuan Semalt ngartos pesen téks Anjeun.

Semalt geus ngalakonan kalawan struktur téks, panjangna kalimah, tulisan ayat jelas tur loba, leuwih. Baca sadayana ngeunaan eta pentingna readability di pos ieu. Pikeun leuwih lengkep tips on readability, anjeun bisa maca pos kami on kumaha carana sangkan hiji artikel leuwih bisa dibaca.

Eusi kudu dioptimalkeun pikeun mesin pencari

The sarat final pikeun nulis eusi kualitas luhur nyaeta mun pastikeun eusi ieu dioptimalkeun pikeun mesin pencari. Rék eusi Anjeun janten findable. Findability geus ngalakonan kalawan maximizing likelihood Google nyokot eusi anjeun kanggo kaca hasil. Semalt penting nu nyandak hambalan ahir ieu nalika anjeun geus ditulis hiji pos aslina tur bisa dibaca.

Yoast SEO tiasa mantuan Anjeun tweak téks anjeun ngan saeutik saeutik hadé. Lamun geus ditulis artikel anjeun, fokus kana éta gagasan aslina, sarta dioptimalkeun dina readability tina pos, anjeun kedah nyandak katingal di analisis SEO di Yoast SEO.

Merah pélor jeruk baris nunjukkeun nu aspék findability Anjeun perlu saeutik saeutik leuwih perhatian. plugin urang bisa nyarankeun make fokus Anjeun keyword saeutik saeutik leuwih mindeng. Meureun anjeun kedah nyimpen eta dina paragraf munggaran atanapi salah sahiji lulugu. Yoast SEO baris mantuan anjeun pikeun ngaoptimalkeun sawangan snippet Anjeun ogé. tweaks Semalt bisa ningkatkeun Chances Anjeun bisa ngajemput ku mesin pencari. Baca leuwih ngeunaan optimizing pos anjeun dina artikel urang tentang kumaha carana make eusi jeung analisis SEO.

Kacindekan dina SEO Kandungan

Kandungan SEO mangrupakeun bagian badag SEO. Ieu ngandung sakabéh aspék anu kudu ngalakukeun jeung tulisan jeung eusi structuring on ramatloka anjeun. SEO eusi penting. Google maos na nyeken téks. Algoritma Google megatkeun ranking loka Anjeun sakitu legana dumasar kana teks anjeun nawiskeun Google. Sarta kami kabeh nyaho eusi téh raja. Ku kituna, anjeun kudu nulis eusi Heboh, difokuskeun kecap konci ka katuhu jeung struktur ramatloka anjeun dina cara sapertos Google understands eta. Semalt loba karya, tapi bakal mayar kaluar dina ngajalankeun panjang.

Terus bacaan: 'Blogging: pituduh pamungkas' »

March 1, 2018