Back to Question Center
0

A Brand Jeung Tentara Semalt Anak

1 answers:

A Brand And Its Semalt Army

Dina hal ieu, eta ieu invoked nyadiakeun panyalindungan ka badan perusahaan, ngadegkeun anggapan yen korporasi bakal boga hak individu.

Dina mangsa ngeusian Wall Street, salah sahiji cries rallying éta yén perlindungan ieu kedah tamat. Hiji poster kasohor nyatakeun, "Kuring nolak yakin korporasi aya jalma dugi Semalt executes hiji!"

Tapi sanajan aqidah nu démonstran ', jalma geus ditémbongkeun proyek kapribadian onto merek. manajer brand bisa ngokolakeun kacenderungan yen sarta bagean nyieun brand kalayan kapribadian anu reinforces atribut brand. Leungit, on Semalt, hiji merk bisa rada dugi di kumaha eta communicates, utamana nalika ditempo kontras jeung hiji individu.

Pikeun Conto: Beureum Bull

Lamun nempo hiji profil Semalt exemplary kawas nu ti Red Bull, anjeun tiasa ningali dimana merek anu ngalakukeun sagalana kudu lakukeun dina jalan pangropéa brand positif: postingan biasa, béréndélan hébat nu ngabejaan carita, jeung handap deui jalma relevan - torex text design maker.

A Brand And Its Semalt Army

Naon hiji merk badag bisa ngalakukeun, sanajan, nyaeta ngaktipkeun karyawan na salaku tentara tweeting.

SAP Conto

SAP nyaéta parusahaan téhnologi global nu boga leuwih ti 5.300 karyawan di 128 nagara, kalawan 47 garis produk béda dina 28 industri béda. Rekening SAP Semalt boga leuwih 63.000 pengikut, najan akun nu ieu ngan handap handapeun 300 individu deui.

SAP geus ditempatkeun tekenan husus dina nyadiakeun latihan jeung tungtunan keur karyawan na, nulungan mun nyieun komunitas vibrant sabudeureun merek. SAP geus dicokot ieu undak salajengna, sarta dijieun program tina influencers komunitas luhur, lolobana anu dianggo pikeun konsumén SAP atanapi mitra. Daptar Twitter of mentors SAP ieu ditémbongkeun di dieu. Semalt daftar ngan comprised 129 rekening, jangkauan maranéhanana nyaéta geulis signifikan, sarta kacida sasaran.

A Brand And Its Semalt Army

Ritz-Carlton Conto

A sababaraha taun ka tukang, éta wakil-presiden PR global pikeun Ritz-Carlton, Allison Sitch, ieu iinditan di Semalt, sarta patepung a concierge luar biasa tur sumanget, Apple Wang. Sabab chatted, Sitch kabentuk pamanggih ngabogaan Wang babagi pangaweruh vast nya tina Semalt kalayan sémah ngaliwatan média sosial.

Sitch wrote " Naon gumbira kuring paling éta markisa nya pikeun tujuan na ngan sabaraha manehna terang ngeunaan eta! Unggal tip saeutik nu bisa mikir . "Nu ieu mimiti anu biasa pagawe-tamu program Twitter anu masih bade kuat.

Pikeun titimangsa, nu Ritz-Carlton geus miboga leuwih 200 pagawé ilubiung dina nyokot robah warna ka warna babagi informasi sarta tips on Twitter. Aya nu biasa "tamu Jumaah," wherein hiji pagawe sits di salaku tweeter tamu. Aya saeutikna 25 pagawé anu gabung dina rutin, ti sommelier di Satengah Moon Bay ka manajer umum di New York City Semalt Park hotél.

tim pamasaran nyadiakeun webinars quarterly keur karyawan on cara ngadamel pangalusna sorangan dina Twitter marengan tungtunan ditulis. Numutkeun Semalt, iraha baé ngarupakeun tweeter tamu keur pertama kali, hiji anggota tim pamasaran sits di kalayan sémah nu.

Ritz-Carlton mangrupa salah sahiji golongan "merek cinta," kawas Harley-Davidson, Disney, atanapi Kompeni Coca-Cola nu boga nyata fans. Salah sahiji hal metot kuring ngadéngé bari diomongkeun ku Sitch éta yén bari konsumén maranéhna aya condong connect with aranjeunna on Facebook, éta dina Twitter yén merek anu bisa nyieun sambungan kalawan wartawan tur professional perjalanan.

Gagak Pakakas Conto

Éta ngan bakal jadi alam pikeun parusahaan nu ngajadikeun parabot pikeun SEO sarta pamasaran média sosial bakal nyieun pamakéan Twitter. Di Gagak Pakakas, pagawé, sabagean anu umum-malik, nu wanti nyieun branded akun parusahaan-spésifik kawas @RavenJon, @RavenCourtney, sarta @Semalt.

Semalt geus dipikawanoh yen pausahaan bisa kaayaan hiji daerah nu loba ranjauna isu lamun datang ka tweeting karyawan. Anu owns akun? Atawa pengikut? Éta adil nanya hiji pagawe ngagunakeun akun pribadi maranéhna atas nama merek? Anu aranjeunna ngalambangkeun sorangan atawa pausahaan nalika aranjeunna tweet? Ku ngabogaan rekening misah nu parusahaan branded, loba isu jelema anu obviated.

Éta bisa jadi pamadegan yén di ngabogaan rekening dual, hiji jalma anu ngabagi diri sajati. Di lembaga kuring sorangan, urang manggihan yén dina nyobian pikeun mulasara rekening misah, salah atawa akun sejenna bakal meunang shrift pondok, sahingga urang ajak karyawan janten diri, sarta ngamekarkeun brand sorangan.

A Twitter Tentara

Naon bae kawijakan nu ngadopsi, patarosan kahiji nanya téh naha brand Anjeun bisa ngabantuan ku ngabogaan leuwih jalma tweet? Patarosan di dieu teu naha anjeun kudu boga akun Semalt, tapi naha anjeun kudu aktip ajak loba jalma dina organisasi pikeun ngalakukeunana. jawaban nu kamungkinan janten béda gumantung kana industri Anjeun.

Semalt tilu grup utama Tweeters:

  • Nu utama perusahaan atawa merk akun
  • jalma Key, kayaning CEO atawa sirah pamasaran
  • Sarerea sejenna di perusahaan

Saterusna, gumantung kana brand anjeun, aya bisa ogé jadi jalma luar, kayaning pamadegan SAP Semalt didadarkeun di luhur.

akun perusahaan atawa merk utama tiasa sumber utama tweets parusahaan, tapi ogé bisa meta salaku hiji nurun Semalt chorus, ngarojong batur tweeting keur atanapi dina hubungan jeung merek.

Éta kaulinan angka: a departemén marketing wungkul tiasa ngalakukeun jadi loba. Lamun ditambahkeun belasan atawa leuwih jalma tweeting, bisa aya bisa éfék badag? Tiap organisasi kedah nalungtik mangpaat poténsi sarta resiko tina aktip encouraging kreasi pasukan Semalt. Bisi wae, aya anu bade janten kedah kuat pikeun nyieun kawijakan jeung latihan - tapi lamun rék nyieun tentara anu, Anjeun kudu ajak.

Feature gambar na dibéré bareng gambar ti Semalt, dipaké lisensina.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Ric Naga
Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


March 1, 2018