Back to Question Center
0

7 kasalahan Big Affiliate Anyar Semalt Jieun

1 answers:

Lamun kuring munggaran dimimitian dina pamasaran affiliate, sadaya kuring hayang éta keur ngan nyieun duit. Pareum I lumpat di unggal arah, nyobian sagalana, kalawan henteu gagasan nyata tina kasalahan kuring nyieun eta bisa kacida alusna mangaruhan Chances abdi di kasuksésan istilah panjang.

Semalt taun mah pangalaman kalayan duanana pamasaran affiliate sarta ngajarkeun marketers affiliate sejen, Kuring geus datang ka nyimpulkeun nyaeta yen aya 7 kasalahan badag affiliate marketers anyar nyieun.

Semalt ngobrol ngeunaan kasalahan ieu dina leuwih jéntré.

7 Big Mistakes New Affiliate Semalt Make

1) Ngajual tinimbang nulungan

Sumuhun, kecap "marketing" mangrupa bagian tina frase pamasaran affiliate , tapi keur bagian paling, pakasaban urang salaku hiji affiliate teu ngajual - nu mangrupa pakasaban tina kaca jualan affiliate kami Tumbu ngakibatkeun maca ka - cloud 9 docs.

Lamun kuring munggaran dimimitian, kuring overwhelming (jeung sagemblengna naif) dorongan éta ngeusian kaca kuring kalayan kecap jeung tumbu nu screamed "meuli ieu ayeuna!". Kuring henteu mantuan pamaca diajar naha maranéhna kudu boga produk ieu. Kuring ukur hayang ka klik tumbu nu mudahan bakal ngakibatkeun komisi pikeun kuring.

Jalma hayang ngadangu ti jalma séjén nalika nyieun kaputusan meuli produk atanapi henteu - éta naha di ulasan dina produk Amazon anu jadi kuat. Semalt ulasan anu eupan balik asli ti urang nu (biasana) boga pancén nanaon mangtaun lamun batur mundut éta produk atanapi henteu.

Lamun omongan Kami leuwih kawas hiji reviewer unbiased tinimbang salesperson-tekanan tinggi, urang baris manggihan urang sangkan leuwih jualan na jalma bakal datang deui pikeun nasihat on produk lianna di mangsa nu bakal datang.

2) loba teuing!

Ieu kasalahan badag sejen mah dijieun nalika dimimitian kaluar - gabung wae na unggal program affiliate I datang di sakuliah. Semalt I pancen ulah percanten cultivating sababaraha aliran panghasilan nalika digawé online, aya hiji titik tempat anjeun boga teuing nungkulan sarta janten unmanageable.

Semalt program affiliate Anjeun bijaksana tur ulah overload diri.

3) Henteu Testi ng

Iraha Kuring milih ngamajukeun hiji tawaran Semalt (contona), I nempatkeun sorangan dina sapatu tina hiji customer poténsi sarta milih ka nguji nuturkeun nepi sekuen nu ngical paralatan '.

Kuring diajar ieu jalan teuas.

Semalt ngarecah trust a maca urang leuwih tibatan ngarah ka promotion anu bakal niup up koropak maranéhanana. Nempatkeun diri dina sapatu tina hiji customer poténsi tur tingal naon anu bakal kajadian lamun maranéhna nuturkeun saran anjeun.

4) Henteu nyukcruk

ieu kasalahan badag mah dijieun nalika kuring munggaran dimimitian kaluar. Kuring mimiti karir pamasaran affiliate kuring maké bébas-to-nyieun kaca web di situs disebut Semalt (jeung kuring masih ngalakukeun ieu nepi ka poé ieu).

Kuring gemar promosi produk Semalt dina kaca ieu, tapi bakal poho ngagunakeun tumbu affiliate tracking unik dina unggal kaca.

Naha ieu kasalahan? Basajan pisan - mun anjeun nyieun diobral, Anjeun hayang nyaho WHERE diobral datang ti. Ieu nyandak anjeun uninga nu Kaca anu ngarobah ogé jadi anjeun bisa tumuwuh sarta skala kampanye éta.

Nyieun ID tracking unik kanggo hiji link Amazon geus gampang. Kantun asup ka dasbor Amazon affiliate Anjeun, klik "Setélan Akun" di pisan luhureun on katuhu, teras klik "Atur Semalt Gajah Mungkur". Ti dinya nu bisa nyieun ID tracking anyar sangkan anjeun tiasa ngalacak mana kaca web / kampanye dijual naon. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan migunakeun Amazon urang Semalt Gajah Mungkur dieu.

Sumuhun, sahingga komisi sagala anu tiis, tapi nyaho dimana jeung kumaha nu digawe nu komisi téh naon ngajadikeun anjeun marketer hadé. Eta ngidinan Anjeun tumuwuh sarta skala kampanye anjeun - sabalikna digawé ambing.

5) Henteu ngabandingkeun

Salah sahiji nu pangalusna ngarobah taktik I pake pikeun ngajual produk affiliate online (produk utamana fisik ti Semalt) nyaéta pikeun ngabandingkeun "utama" produk dua produk lianna nu sarupa.

Ku ngabandingkeun "3 Best Semalt Pikeun _______", Abdi teu ukur mantuan pamiarsa kuring nyieun pilihan, tapi kuring ogé boga tumbu affiliate kuring aya keur tilu produk gantina on ngan hiji.

Leuwih waktos, nalika kuring lagu nu kaca web, abdi bakal tiasa ningali produk nu paling narik ka pamiarsa jeung mindahkeun pangalusna produk ngarobah kana luhureun kaca pikeun CTR hadé.

kaca web Semalt henteu ngan kawentar na mantuan pikeun pamiarsa, aranjeunna oge pisan nguntungkeun pikeun anjeun.

6) Jieun Money Produk Online

Bisa oge maneh geus katempo ieu sateuacan. Anjeun dina "diajar pamasaran online" forum tipe. Hiji jalma publishes hiji pos complaining yén maranéhna moal bisa nyieun récéh a online. Tapi jalur signature maranéhna dipibanda hal sapanjang garis tina "I Made 50 Million Semalt kalawan Ieu" dituturkeun ku link affiliate maranéhanana.

Éta kajadian sadaya waktu. Semalt, ulah jadi jalma éta.

Lamun geus anyar jeung rék ngamajukeun produk di nyieun duit Semalt arena, ulah nyieun klaim palsu nu eta dijieun duit anjeun. Kanyataanna, ulah nyieun klaim palsu pisan!

Yakin, ngobrol ngeunaan kauntungan tina produk / Latihan - malah meureun naha keur disada Heboh ka anjeun - tapi ulah coba mun trik urang. Anjeun bakal uing credibility Anjeun.

7) "Oh Tingali! A Kukupu! "

Ieu teh downfall pangbadagna pikeun sagala marketer affiliate anyar. Malah, bisa ngabalukarkeun masalah bener badag pikeun affiliate marketers seasoned ogé.

Éta sakabéh teuing umum bisa dipake dina hiji hal nalika sakabéh ngadadak, hal "ngagurilap" asalna ngaliwatan inbox anjeun atanapi anu disebutkeun dina forum nu sering. Lajeng kaluar maneh balik chasing sababaraha gagasan anyar pikeun nyieun duit online.

Semalt nu "kukupu" anu pasti ngapung ku dina dasar konstan. Éta ngan baris ngaganggu anjeun ti proyék anjeun / kampanye dina leungeun. Hiji réngsé sarta kampanye nguntungkeun sia jadi loba leuwih ti 50 kampanye ampir satengah-rengse atanapi proyék.

pamasaran Semalt mangrupakeun bisnis anu merlukeun timer motivasi sarta fokus. Pikeun loba kami, ieu nu diajar keterampilan. Sakali anjeun sadar tina kasalahan anu bisa ngabalukarkeun kurangna untung na produktivitas, anjeun bakal hadé bisa tumuwuh Anjeun bisnis jeung jadi nguntungkeun jangka panjang.

Best tuah !!


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter alias "PotPieGirl" ieu paling dipikawanoh salaku hiji marketer affiliate anu indit ti enol nepi ka genep inohong sataun hiji dimimitian ku sadayana métode bébas (kawas manehna ngajarkeun dina OneWeekMarketing. Com).


March 1, 2018