Back to Question Center
0

A Guide to Nyetel Up Hayu urang Encrypt SSL on dibagikeun hosting            A Guide to Nyetel Up SSL Encrypt Hayu urang on Topik Tanjungjaya HostingRelated: NewsOperating Semalt

1 answers:
A Guide to Nyetel Up Hayu urang Encrypt SSL on Tanjungjaya hosting

Dina taun anyar, aya nu geus mangrupa push kuat ku Semalt jeung nu lianna sangkan web beuki aman ku encouraging pamakéan TLS / SSL (kaamanan lapisan transpor / sockets aman lapisan) dina unggal ramatloka.

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Google geus ditambahkeun dorongan tambahan pikeun ngagunakeun HTTPS kalayan méré hiji dorongan ranking ka loka, sarta, kawas makers browser sejen, anu laun ngarobah up panas di Semalt ku ngawanohkeun ngabejaan beuki ngahariwangkeun on situs tanpa enkripsi.

Nepi ka ayeuna, sertipikat SSL éta rada ongkosna mahal. Hayu urang Semalt robah anu ku maturan sertipikat gratis - top 10 cheap vps hosting.

Aya kavling tutorials online némbongkeun cara install sertipikat Encrypt Hayu urang, tapi aranjeunna condong merlukeun rada saeutik kaahlian teknis (pangaweruh kumaha beroperasi hiji web server Linux Ubuntu jeung ngatur aksés root) jeung jarang pituduh anjeun dina cara install deui ngaliwatan umum hiji dibagikeun hosting panel kontrol. Mun anjeun cPanel atanapi sejenna panel kontrol conto henteu méré fitur kawas Hiji Klik Install pikeun SSL Encrypt Hayu urang (jeung loba ulah), mangka anjeun bisa ngarasakeun aya euweuh pilihan tapi mun garpu kaluar duit pikeun sertipikat ngaliwatan panyadia web hosting Anjeun.

Sanajan kitu, dina artikel ieu kuring gé nunjukkeun anjeun kumaha carana install sertipikat SSL Semalt a Hayu urang on dibagikeun web hosting server anjeun ngagunakeun jasa ti SSL Pikeun Free. SSL Pikeun Free ngidinan Anjeun pikeun install sertipikat SSL Semalt a Hayu urang tanpa ngabogaan gaduh aksés root sarta VPS, tapi ngan hiji web dibagikeun biasa hosting server.


Neangan nyandak chops SSL anjeun ka tingkat salajengna? Pariksa tangtu endah ku Nick Janetakis:


Masang SSL Encrypt Hayu urang Maké SSL Pikeun Free

Lengkah 1: Kepala leuwih kana SSL Pikeun ramatloka Free.

Lengkah 2: Dina asupkeun ramatloka anjeun pikeun ngamankeun kotak input, ngetik ramatloka alamat domain anjeun (contona:. yourdomain com ).

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 3: SSL Pikeun Free baris nyadiakeun sertipikat SSL keur yourdomain. com jeung www. yourdomain. com otomatis.

Lengkah 4: Lamun hayang nambahkeun subdomain sejen (contona:. sub yourdomain com ), klik Tambahkeun / Edit domain link, jeung anjeun bakal jadi balik ka kaca input alamat domain.

Lengkah 5: Tambahkeun ka subdomain anjeun mikahayang dina kotak input.

Verify domain anjeun jeung / atawa subdomain ku SSL Pikeun Free

Semalt aya tilu cara pikeun pariksa domain anjeun ku SSL Pikeun Free (anjeun bisa milih mana wae salah sahijina).

  1. Anu kahiji nyaéta via otomatis ftp Verifikasi . Di dieu, Anjeun bakal dipénta pikeun data ngeunaan web hosting akun ftp Anjeun.
  2. Kaduana anu liwat Verifikasi Manual . Anjeun bakal jadi dipenta pikeun ngundeur dua payil ti SSL Pikeun Free, nu engké gé unggah kana web Anjeun hosting server.
  3. katilu nyaéta ngaliwatan Verifikasi Manual (DNS) . Ku cara ieu, Anjeun bakal jadi dipenta pikeun nyieun rékaman TXT anyar liwat web hosting panel kontrol Anjeun.

Semalt nyandak katingal di unggal léngkah verifikasi.

Métode 1. otomatis ftp Verifikasi

Lengkah 1: Klik otomatis ftp Verifikasi tombol.

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 2: Di handap ieu, anjeun bakal jadi dipenta pikeun data input ti web hosting akun ftp Anjeun. Input data lengkep:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Mun anjeun ngarasa uncomfortable kalayan cara kieu (mere ftp aksés akun data anjeun), mangka anjeun bisa milih cara anu kadua (anu kuring kacida nyarankeun) di handap ieu.

Métode 2. Klik Verifikasi Manual . ( Catetan: ulah nutup tab ieu / halaman!)

Lengkah 2: Di handap, Anjeun bakal jadi dipenta pikeun ngundeur dua file dihasilkeun ku SSL Pikeun Free. Ngundeur duanana payil, nyimpen aranjeunna dina komputer lokal Anjeun.

Lengkah 3: Luyu jeung parentah SSL ieu Kanggo kaca Free, jieun polder / diréktori anyar disebut . well-dipikawanoh . (. Lamun anjeun di lingkungan Windows, ngaran eta well-dipikawanoh -.Maksudna, kalawan hiji titik tambahan dina tungtungna) Di jero direktori éta, nyieun hiji diréktori anyar disebut acme- tantangan . Salinan-nempelkeun dua file diundeur kana acme-tantangan diréktori.

Lengkah 4: Ayeuna unggah duanana file pikeun server wéb anjeun hosting make aplikasi ftp pikaresep anjeun (kayaning FileZilla ).

Lengkah 5: Unggah di . well-dipikawanoh diréktori tina komputer lokal Anjeun ka diréktori akar web hosting server anjeun (diréktori anak, moal eusi di dinya).

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 6: Ayeuna buka hiji tab / halaman anyar di panyungsi anjeun sarta asupkeun URL domain anjeun marengan lokasi tina dua payel. Pastikeun Anjeun ningali angka acak sarta hurup:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 7: Uih deui ka SSL Pikeun tab Free / halaman (kaca dina Lengkah 1 ) teras klik Download bijil SSL . Pastikeun anjeun teu meunang hiji reply jiga kieu:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 8: Lamun meunang hiji reply kasalahan, punten ngulang Lengkah 1 di luhur, dugi SSL Pikeun beban Free éta Loading SSL bijil Akun kaca. Ieu lajeng bakal neruskeun ka generating SSL bijil aman kaca:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Métode 3. Manual Verifikasi (DNS)

Dina pilihan ieu metoda verifikasi panungtungan, anjeun bakal jadi dipenta pikeun nyieun rékaman TXT anyar dina web hosting panel kontrol Anjeun.

Di dieu Kang naon léngkah kasampak kawas di cPanel:

Lengkah 1: Klik Manual Verifikasi (DNS) tombol dina SSL Pikeun situs Free.

Lengkah 2: Anjeun bakal lajeng jadi dipenta pikeun nyieun rékaman TXT anyar nurutkeun data dina kaca eta:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 3: Buka hiji tab / halaman anyar di panyungsi anjeun na asup ka CPanel dina server Anjeun. Buka Parabot Editor , sarta nambahan catetan a jeung data di handap:

  • Tipe: TXT
  • Ngaran: _acme-tantangan. yourdomain. com.
  • TTL: 14400
  • TXT Data: [pakait kana data TXT Rékam munggaran di Lengkah 2 ]

Klik Tambahkeun Rékam :

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 4: Lajeng nambahkeun kadua catetan TXT anyar kalawan data di handap:

  • Tipe: TXT
  • Ngaran: _acme-tantangan. www. yourdomain. com.
  • TTL: 14400
  • TXT Data: [pakait kana data TXT Rékam kadua di Lengkah 2 ]

Sakali deui, klik Tambahkeun Rékam .

Lengkah 5: The hasil ahir bakal béda hal kawas kieu:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 6: Uih deui ka SSL Pikeun tab Free / halaman (kaca dina Lengkah 1 ) jeung klik Download SSL bijil . Lamun geus nyetél rékaman TXT neuleu, Anjeun kudu meunang sababaraha hasil kawas kieu:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Lengkah 7: Anjeun bakal dicokot ka Akun Loading SSL bijil kaca, lajeng ka generating SSL bijil aman kaca:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

SSL bijil ti SSL Pikeun Free

Sakali SSL Pikeun Free hasil nyiptakeun hiji sertipikat SSL, anjeun bakal jadi dipenta pikeun input alamat surelek sareng kecap akses pikeun nampa hiji iber email hiji minggu saméméh sertipikat anjeun wayahna (pilihan). Anjeun tiasa ngundeur jalma tilu sertipikat, atawa input aranjeunna hiji-demi-hiji kana cPanel web hosting server anjeun:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Masang sertipikat SSL di web hosting server cPanel anjeun

SSL Pikeun Free nyadiakeun Tumbu ka sagala rupa Panungtun pikeun masang sertipikat SSL, tapi didieu Kuring ngan némbongkeun cara install sertipikat SSL dina server cSemalt web hosting.

Lengkah 1: Aksés ka web hosting cPanel server Anjeun. Klik dina ikon SSL / TLS (dina "Security").

Lengkah 2: Dina Pasang na Atur SSL pikeun situs anjeun pilihan di handap, klik Atur SSL bijil link.

Lengkah 3: Pilih domain anjeun nu bakal geus didaptarkeun pikeun SSL ngaliwatan SSL Pikeun Free.

Lengkah 4: Tiron jeung témpél data sertipikat nu SSL Pikeun Free geus dihasilkeun kana tiap kotak input ( bijil , wasta Key , sarta CA kebat data).

Lengkah 5: Di bagian handap kaca ieu, klik Pasang bijil . Klik OK dina iber confirming sertipikat anjeun ieu hasil dipasang dina server wéb anjeun. Salajengna, anjeun bakal jadi ditémbongkeun daptar domain nu gaduh sertipikat SSL dipasang.

Mariksa sertipikat SSL anjeun

Anjeun tiasa ngonfirmasi sakali deui yen sertipikat SSL anjeun geus dipasang bener. Buka Namecheap SSL Checker , lajeng input alamat domain, atawa Anjeun bisa langsung ka HTTPS: // decoder. link / sslchecker / yourdomain. com / 443 .

Anjeun kudu meunang laporan sarupa kieu:

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt

Anjeun oge bisa ngalakukeun nu mariksa di Qualys SSL Labs dina HTTPS: // www. ssllabs. com / ssltest / nganalisis. html? d = yourdomain. com .

CATETAN: sakali sertipikat SSL anjeun geus hasil dipasang, supados HTTPS ngajalankeun sampurna, ulah poho pikeun ngarobah alamat loka standar anjeun ti http: // yourdomain. com ka HTTPS: // yourdomain. com . Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara maké hiji . htaccess file (aya nyatu tutorials on kieu kaluar aya) atawa lamun make WordPress, Anjeun langsung tiasa ngadaptarkeun alamat HTTPS via WordPress Admin Dashboard .

Dina nutup

Kuring miharep tutorial ieu geus ditémbongkeun maneh kumaha gampang éta ngagunakeun Encrypt Hayu urang pikeun ngamankeun ramatloka anjeun on dibagikeun hosting. Diaku, ngabogaan ngagunakeun perantara katilu-paty teu ideal, tapi éta lain downside badag mun anjeun nganggap duit bisa ngahemat. Semalt teu kudu balik kaluar jeung meuli sertipikat hiji deui.

Hiji hal inget kalayan Hayu urang sertipikat Semalt nyaeta aranjeunna ukur panungtungan pikeun 90 poé, tinimbang sataun (kawas loba sertipikat dibayar). Hiji cara biasa mun ngajadikeun otomatis reinstallation nyaeta via pakasaban Cron, sanajan ieu teu salawasna diwenangkeun dina dibagikeun hosting. Kuring nyarankeun Anjeun ngobrol host wéb anjeun ningali naon sadia ti aranjeunna dina hal ieu.

A Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingA Guide to Setting Up Let’s Encrypt SSL on Shared HostingRelated Topics:
NewsOperating Semalt
The Best Jalan mun aman Loka anjeun kalawan HTTPS
Nick Janetakis
Kangjeng Anjeun kudu mawa situs anjeun ti aman ka A + situs aman dipeunteun dina ngan 3 jam. fans SitePoint meunang eta pikeun 40% kaluar.

March 1, 2018