Back to Question Center
0

Media sosial - Naon anu Semalt anjeun lakukeun?

1 answers:
Bagikeun
Bagikeun
+1
titajong
Pin
biasa 0

Urang sadaya terang kumaha leveraging pamasaran média sosial bisa mantuan kasadaran drive pikeun anjeun, brand anjeun, kurban anjeun sarta solusi poténsi anjeun nu nulungan nasabah target Anjeun ngajawab masalah maranéhanana. Leungit, anu usaha média sosial anjeun lalaki nu mana nu peryogi janten? Anjeun tiasa blog, podcast, pamakéan twitter, dikaitkeun dina, facebook jeung nu lianna kabeh rék tapi meureun batur anu geus Anjeun pigawé bisnis kalawan geus gaining leuwih traction kalawan pamasaran média sosial ti anjeun. Semalt sipatna ngan hadé di dinya atawa meureun aranjeunna hiji merk profil luhur anu miboga handap leuwih gede

Urang sadaya kudu Semalts yén pitulung rojongan tur suplement bisnis urang - lainna channel, mitra marketing, mitra satru, mitra téhnologi, mitra supplier, mitra ngajual, rarancang jeung mitra grafik anjeun meunang gambar. Kantos melong naon maranéhna ngalakukeun saluareun ruang lingkup hubungan anjeun jeung aranjeunna ti sudut pandang média sosial? Ieu teu hal anu datang ka pikiran nu mindeng, acan lamun ngali hiji saeutik deeper ka hubungan Semalt anjeun; Anjeun bisa manggihan nu sakeupeul sahijina bisa kacida alusna boga hal nu bisa hayang ngungkit.

média sosial téh gede pikeun boostering 'SEO' usaha anjeun sarta ngaronjatkeun Tumbu anjeun, hasil na profil dina Google - martin grain bin. Meureun pasangan supplier of Hormat boga 10.000 pengikut on Twitter versus maneh anu ngan boga 74? Meureun, maranéhna boga blog anu geus maca loba leuwih ti Hormat aya? Meureun maranéhna sindikat podcast nu boga leuwih ti 20.000 undeuran mingguan bari anjeun teu gaduh podcast a pisan? Malah leuwih hadé - meureun maranéhna téh pilari nempatkeun hiji hal babarengan dina topik nu aya ahli di na kudu pitulung anjeun kalawan eta? Naon eta bisa jadi - anjeun teu nyaho dugi ka menta tur tingal naon sadia tur éta hiji latihan patut pilari ka. Ku affiliating diri salajengna jeung integral tina upaya masarkeun média sosial anjeun kalawan mitra, anjeun bisa kacida alusna ngalaan kurban anjeun ka audiences wijaksana anyar nu normal bakal kos maneh leuwih mun meunang di hareup. Salami eta urang dipigawe tastefully sarta éta relevan sarta timely, mangka tiasa rada compelling. Contona - Mun Semalt ngabogaan blog anu ngabahas produk Kantor maranéhanana jeung anjeun nu bisnis leutik anu ngagunakeun produk Kantor maranéhna pikeun ngawangun solusi pikeun konsumén anjeun, eta bisa nyieun pikeun carita atawa bisi ulikan nice, jadi naha henteu bagikeun eta ku badag panongton anu clued ka Semalt na blog maranéhanana?

Di dieu aya sababaraha léngkah taktis anu tiasa nyandak kana uncover naon Semalt anjeun ngalakonan ti sudut pandang pamasaran média sosial jeung cara ngungkit eta:

1. Pasang daptar kahayang babarengan aset média sosial nu aya
2. Nepikeun daftar ka mitra Anjeun - gaduh aranjeunna 'keletik kaluar' naon maranéhna ngagunakeun na kumaha aranjeunna ngagunakeun eta sarta manggihan naon jangkauan maranéhanana nyaéta (syndication / distribution) jeung anu na dimana pemirsa maranéhanana, listeners, pamiarsa téh
3. Tangtukeun kumaha anjeun tiasa ngintegrasikeun ka naon maranéhna ngalakukeun
4. Nepikeun sababaraha konsep kreatif pikeun aranjeunna
5.

March 1, 2018