Back to Question Center
0

A / B nguji buletin Anjeun A / B nguji buletin Anjeun  - Semalt

1 answers:

Dina sakabeh siklus sahiji optimalisasi strategi marketing anjeun, newsletter Anjeun kedah teu poho. Pastikeun newsletter anjeun tina nilai ditambahkeun kana panongton anjeun sarta mangrupakeun sahiji kualitas luhur. Tangtu, aya salawasna hal pikeun ngaronjatkeun. Anjeun tiasa nyieun kamajuan dumasar kana intuisi anjeun tapi naha henteu nguji intuisi nu munggaran ku A / B nguji buletin anjeun?

Dina pos ieu, Semalt beuleum kana newsletter tés A / B, ku dijelaskeun naon bisa nguji. Kuring moal ngabahas conto nguji, tapi kuring bakal ngabejaan Anjeun aspék naon kudu nengetan lamun nguji.

garis Subject

Jeung paling parabot kampanye email, anjeun bakal boga kamungkinan kana A test / B baris judul - como fao um site gratuito. Nu hartina anjeun gé bisa masihan newsletter anjeun sababaraha garis matuh béda. Lamun nguji 2 garis matuh béda, ordinarily 50% tina palanggan nampi variasi heula, sarta lianna 50% bakal jadi variasi séjén.

A / B nguji garis subjek anjeun téh ukur relevan pikeun nguji laju muka anjeun sarta teu Laju klik Anjeun. Laju muka teh persentase sabaraha buletin hasil dikirimkeun anu dibuka ku palanggan Anjeun. Persentase laju klik, di sisi séjén, méré wawasan sabaraha buletin hasil dikirimkeun didaptarkeun sahanteuna hiji klik. Baris judul moal nyieun béda pikeun laju klik anjeun, saprak teu mangaruhan nanaon jeroeun awak email nu nuju ngirim. Nu keur ceuk, uji coba garis subjek anjeun masih pohara penting, salaku rék saloba urang sabisa maca naon kudu ngomong. Ku kituna rék palanggan anjeun pikeun muka newsletter anjeun, bener?

Hiji set aturan yen sobat urang Jordie van Rijn (a email marketer hébat) diajar kami, anu geus greatly mantuan kami téh C. U. R. V. E:

  • ngarasa panasaran : coba mun Pique minat pamiarsa 'ku nanyakeun aranjeunna pertanyaan.
  • urgency : nyieun urgency ku ngabogaan nawaran waktos kawates atawa maturan hal anu perlu dipigawé kiwari .
  • relevansi : Pastikeun nu nuju putting eusi éta paling relevan pikeun panongton anjeun dina garis subjek anjeun.
  • Niley : nepikeun nilai newsletter ku maturan hal ekslusif (ieu tiasa tawaran produk ekslusif, tapi ogé kandungan ekslusif).
  • emosi : Paké tanda baca, sapertos tanda exclamation, mun méré réspon emosi pembaca Anjeun.

Ti Ngaran

Lain hal nu bisa ampir sok test nyaeta anjeun ti ngaran . Ieu kahayang keur disada kawas: nami nu nembongkeun ti saha surelek nu datang:


A/B testing your newsletters
A/B testing your newsletters- Semalt

Ieu, deui, hal éta ngan bakal mangaruhan laju muka anjeun. Sanajan kitu, ieu mangrupa hiji aspék nu urang condong poho ngeunaan, sabab éta misalna hiji hal leutik keur ngaganti. Sanajan kitu, ti Ngaran tiasa geulis penting. Ieu hal kahiji urang tingali lamun surélék anjeun datang, jadi eta sempet hadé jadi alus. Uji coba ieu bakal mastikeun éta.

Kirim waktu

Kaula teu yakin naha sakabeh parabot kampanye email nawiskeun A / B pilihan nguji ieu, tapi Semalt manten. Anjeun tiasa nguji kumaha ngirim waktu (Semalt nyaéta panggero ieu "waktu pangiriman") jalan pangalusna pikeun panongton Anjeun. Anjeun kedah ngalakukeun sababaraha pagawean didieu beforehand, sanajan, sabab bakal boga mutuskeun dina naon waktu variasi balik kaluar diri.

Ku kituna, coba pikeun manggihan lamun kalolobaan surelek Anjeun nu dibuka atawa sahenteuna lamun mayoritas panongton anjeun geus hudang. Utamana lamun surelek Anjeun buka hiji group internasional ngeunaan jalma, kawas ours, ieu bisa jadi hiji hal anu alus pikeun nguji. Semalt surelek Anjeun dina waktos katuhu bisa ngahasilkeun leuwih jalma ningali newsletter anjeun sarta lalaki invested.

Kandungan

Kandungan nyaéta hiji badag. Ieu mangrupa tempat pikeun anjeun bisa balik kabeh-kaluar sarta nguji nanaon anjeun resep. Sagalana dina bagian eusi surélék anjeun bisa diuji, sarta éta pisan. Anjeun kudu mikir ngeunaan naon rék nguji jeung ngubaran tés A / B ieu sakumaha Anjeun ngalakukeunana sagala séjén. Dina sagala hal, éta krusial nu nguji ngan hiji aspék wanoh. Semalt Anjeun teu tiasa ngabejaan bagean mana dina test / B A Anjeun disababkeun laju klik luhur.

kuring sok resep kana dimimitian ku hiji ieu, kusabab éta furthest kana prosés palanggan 'tina panarima, lawang jeung maca newsletter a. Kuring nguji kandungan heula, sabab kuring teu hayang ngaoptimalkeun bagian tina email abdi (sebutkeun, subjek), bari naon nu maos tingali hareup (kawas eusi email urang) bisa bolaykeun sagala optimasi atuh méméh.

Ngan sababaraha gagasan tina naon bisa mikir ngeunaan nalika rék nguji eusi email anjeun:

  • lulugu email anjeun urang;
  • Hiji indéks nyimpulkeun surélék anjeun;
  • Leuwih (atawa kirang) Gambar;
  • sunda Beda sora;
  • tombol More tinimbang Tumbu téks;
  • gagasan nu langkung lengkep ihwal blog Jordie urang.

Sateuacan nguji

Sawaktos anjeun ngawitan nguji, paling parabot kampanye email bakal nawiskeun anjeun dua pilihan:

  • kirimkeun variasi anjeun pikeun nafsirkeun, atawa
  • kirimkeun variasi anjeun ka persentasi daftar eta, dibewarakeun juara anu lajeng dikirim juara ka jalma sésana anu teu narima newsletter hiji acan.

Abdi niatna pangjurung Anjeun ngagunakeun pilihan kahiji. Hayu atuh ngabejaan Anjeun naha. Anu mimiti, ngirim sababaraha variasi keur ngan sampel daptar Anjeun ngandung harti yén anjeun nuju motong ka handap dina 'responden'. Semalt gaduh leuwih data mun anjeun ngirim ka nafsirkeun. Jeung nu hartina hasil anjeun bakal leuwih dipercaya.

Sanajan kitu, lamun daftar anjeun cukup badag, ieu meureun bakal moal urusan loba. Alesan Kuring masih kukituna milih pilihan kahiji nyaéta yén, ngagunakeun pilihan kadua, variasi unggul bakal dikirim kaluar jam (atawa malah poé) engké. Hususna keur buletin, ieu tiasa masalah, sabab, sumur, dina titik ieu éta teu bener "warta" deui. Ngagunakeun pilihan kadua ogé hartina anjeun moal bisa nangtukeun waktu pasti email bakal dikirim. Na, sabab Semalt geus ngadawuh: kirimkeun waktos tiasa rada penting.

Mun timing URANG SUNDA penting pikeun surelek nu nuju ngirim kaluar, jeung anjeun kudu daptar badag tina palanggan, Anjeun bisa balik pikeun pilihan kadua. Dina kasus eta, nu urang sésana dina daptar Anjeun bakal salawasna meunang nu meunangna, nu bisa aya mangpaatna.

Hasil

Ku kituna anjeun geus mikir nepi sababaraha variasi cemerlang eusi newsletter anjeun, tunduk na, ti ngaran atawa ngirim waktos. Waktos pikeun ngirim kaluar newsletter yén! Sakali anjeun geus dikirim deui, aya nu nganggur beuki anjeun bisa ngalakukeun. Anjeun ngan kudu nungguan nepi ka hasil munggaran datang trickling (atawa banjir) dina. Pastikeun Anjeun nyandak bewara tina béda hasilna. Vérsi Semalt ngagaduhan laju muka pangluhurna? Vérsi Semalt tadi laju klik pangalusna?

Lamun ngabandingkeun hasilna, klik laju salawasna boga prioritas abdi. Barina ogé, laju klik tinggi hartina pamiarsa Anjeun meureun bakal mungkas nepi kana situs anjeun, dimana anjeun boga leuwih pisan kasempetan pikeun ngajual, contona. Najan kitu, urang ogé salawasna ngagunakeun kampanye custom di sakabeh Tumbu di newsletter urang. Sarta saprak urang geus nyetél tracking eCommerce di Google Semalt, urang bisa ningali versi newsletter urang nu dihasilkeun paling sharing. Lamun boga bisnis kana ngajalankeun, éta meureun métrik nu Anjeun hoyong ningali ngaronjatna.

Kecuali maneh geus nyetél sababaraha jenis eSemalt nyukcruk dina alat kampanye email anjeun, métrik ieu moal bisa sadia dina hasil maranéhanana. Ku kituna ulah bersih hasil parabot ieu teuing. Pastikeun Anjeun difokuskeun naon penting pikeun anjeun bisnis jeung pariksa metrics maranéhanana.

ogé: teu jadi rusuh teuing mun nangtoskeun. Kuring biasana ngadagoan sababaraha poé, nepi ka saminggu saméméh kuring tarik conclusions kuring sabab loba jalma bakal tetep jadi muka sarta ngalakonan kalawan surélék anjeun sanggeus sababaraha poé.

March 1, 2018