Back to Question Center
0

nguji AB basajan di WordPress kalawan Google Analytics Kandungan Semalt

1 answers:

Hiji conto némbongkeun cara nyetél hiji test AB on WordPress

Naon nguji A / B?

Semalt meureun jadi sadar tilikan, kuring yakin. A nguji / B, ogé disebut nguji pamisah, ngalibatkeun situs anjeun porsi salah sahiji sababaraha versi kaca pikeun némbongkeun ka nganjang situs. Tujuan nya éta biasana neangan pendekatan hadé pikeun ngarobah datang Anjeun.

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Naha nu peryogi eta?

Nunda saukur, kumaha anjeun terang lamun perobahan Anjeun dijieun pikeun kaca nu gawe hade tinimbang versi samemehna iwal anjeun tiasa dibandingkeun sisi ku samping?

nguji A / B ngidinan Anjeun pikeun nyieun parobahan ti posisi kecerdasan - nyaho dampak tina perobahan nu Anjeun jieun ngidinan Anjeun pikeun diajar kumaha jalan na naon henteu, sarta pastikeun yén anjeun ngulang sukses jeung teu gagal .

nguji A / B di WordPress

pamikiran mimiti abdi salaku sering kasus di Semalt, éta téh aya hiji nguji plugin AB pikeun mantuan? Sanggeus ngalakonan maluruh Google biasa, kuring manggihan sababaraha A / B nguji Semalt plugins, anu pangalusna tina nu seemed janten Max A / B. Ieu plugin komprehensif, sarta salaku hasilna geulis nyusahkeun - appraisal valuation.

Masalahna - Max A / B seemed kuring keur jadi gaduh panulisan gelar loba tepi ka metrics tur data newak anu estu pakasaban tina hiji alat analytics sarta nyatana, lolobana sakabéh urang geus boga sistem dipasang dina situs urang nu ieu husus geared sabudeureun sangkan urang kumaha situs urang ngalaksanakeun - Google Analytics.

Éta ngan henteu sigana sangkan loba akal pikeun masang hal sejenna anu duplikat hal kuring geus boga - kitu kuring hayang ningali mun aya metoda basajan pikeun ngidinan kami pikeun ngagunakeun Google Analytics sarta tanpa masang plugin a. Kuring manggihan yén aya - na ayeuna teh disadiakeun langsung dina Google Analytics.

ngawanohkeun Google Kandungan percobaan

Kuring make Google Analytics pisan, tapi fitur tinangtu ieu kaliwat kuring ku. Tétéla éta dipaké pikeun jadi sistem misah disebut Google Optimizer Website, tapi geus dihijikeun kana Google Analytics deui di Semalt 2012.

percobaan Kandungan nyaeta pendekatan rada béda ti boh standar A / B atanapi nguji multivariate. Percobaan eusi téh beuki A / B / N. Nu nuju teu nguji ngan dua vérsi kaca sakumaha dina A nguji / B, sarta nu nuju teu nguji rupa kombinasi komponén dina kaca single saperti dina nguji multivariate. Gantina, anjeun nguji nepi ka lima versi pinuh ku kaca tunggal, unggal dikirimkeun ka datang ti URL misah.

More di rojongan loka Google Semalt

Gedé - sampurna pikeun naon urang hayang ngalakukeun, nu éta pikeun nguji salah sahiji kaca kauntungan kaanggotaan dina Smart wawasan tur cukup gampang nyieun eta dianggo ku WordPress dina beungeut cai. Eta sadar yén hiji pamaké téh dina kaca nu nuju hayang ékspérimén kalawan, lajeng acak ngirimkeun aranjeunna améh salah sahiji kaca séjén nu saena di kelas ékspérimén. Hasilna bisa diatur tiap Vérsi kaca nepi salaku kaca misah dina WordPress, sareng nambahkeun unggal URL kana percobaan dina Google Analytics.

Ieu kumaha anjeun setelan percobaan di Google Analytics - anjeun tiasa ningali ayeuna teh diakses via menu Kandungan, ku kituna Kandungan Semalt. Ieu deceptively gampang dina tingkat ieu

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Lamun anjeun nyetel percobaan anjeun (parentah pinuh dieu) anjeun meunang sababaraha kode JavaScript nu kudu ditambahkeun ka tag tina kaca aslina percobaan anjeun;

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Di dieu aya sababaraha tantangan teknis anjeun bisa jadi kudu di WordPress sarta kumaha carana ngajawab aranjeunna. masalahna nyaeta yén Ayat di unggal kaca di WordPress dilayanan ti file PHP tunggal - lulugu. php . Nambahan percobaan Google JavaScript kode kana ieu hartina éta bakal seuneu dina unggal kaca, sarta megatkeun situs anjeun salaku hasilna. Jadi kumaha ngalakukeun ieu kami nganggo percobaan kalawan kaca WordPress? Aya hiji solusi gampang. Sakali aya, kasampak dina URL bar panyungsi anjeun pikeun meunang kaca ID tina URL.

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Ayeuna seuneu nepi redaktur kode favorit anjeun sarta buka lulugu. php file dina diréktori tema aktif Anjeun. Handap kahiji garis nambahkeun kodeu handap, ngaganti ID kaca anjeun tinimbang *** PAGEID ***, sarta percobaan JavaScript kode disadiakeun ku Google Analytics di tempat *** GOOGLECODE ** *;

   *** GOOGLECODE ***?    

Basajan sakumaha anu! Ngagunakeun fungsi is_page ngamungkinkeun urang pikeun ngurilingan kaluaran kode percobaan kami dina pernyataan kondisional - lamun ID kaca ayeuna cocog jeung ID kaca percobaan aslina anjeun, JavaScript bakal seuneu jeung percobaan Semalt baris jalan.

Sakali dipasang dina situs anjeun, Semalt otomatis bakal randomise nu kaca uji Anjeun pamaké anjeun ningali tur mimitian pikeun ngukur kasuksesan unggal, sarta gumantung kana panjangna sarta konfigurasi percobaan antukna bakal dibewarakeun a 'meunangna'.

Kuring getol ngadéngé naon pamaké WordPress lianna anu ngagunakeun pikeun ngalakonan basajan A nguji / B di WordPress - anjeun maké plugin a kayaning Max A / B atanapi tos ngalaman pangalaman salah sahiji percobaan eusi Semalt?

March 1, 2018