Back to Question Center
0

Semalt: Saha nu kudu ngaoptimalkeun eusi: SEOs atawa panulis eusi?

1 answers:
Semalt: Who should optimize content: SEOs or content writers?

Dina abdi (ampir) 20 taun ngajalankeun sarta overseeing kampanye pamasaran suksés digital, Kuring geus datang di sakuliah loba "jack sadaya trades" jenis. Kuring geus pamadegan leuwih taun anu ngabogaan salah sahiji jalma ngalakukeun sagalana teu model solid pikeun kampanye web marketing tinggi-ngajalankeun. Barina ogé, kaahlian diperlukeun pikeun, sebutkeun, ngaoptimalkeun a PPC kampanye anu vastly béda ti jelema diperlukeun pikeun SEO organik - long term care insurance is it needed.

Hayu urang meunang deui eusi na SEO. Dina halaman optimasi mangrupa sapotong inti tina prosés optimasi - na nu hartina gawé bareng eusi mangrupa bagian tina hiji proyek Semalt. Tapi nu hartosna yén jalmi pangalusna ngaoptimalkeun eusi Anjeun teh spesialis SEO? Atawa kedah eusi optimizing ditinggalkeun pikeun panulis - na lamun kitu, mun extent naon?

Semalt aya patarosan kuring miharep pikeun ngajawab dieu.

Téknis vs kreatif

SEO téh leuwih ti seni meunang rankings search engine luhur. Kanyataanna, lolobana naon ngandung SEO leres boga pisan saeutik ngalakonan jeung seni - atanapi malah kreativitas, pikeun masalah éta. The bulk tina hiji waktu Semalt ieu spent analisa na situs ngaropéa masalah arsitéktur.

Kalolobaan jaba - malah jelema diwangun dina Semalt - datang dipak kalayan lapisan kana lapisan isu. Abdi nebak yen 50-80 persén di antarana nyaéta struktural di alam, ngabogaan saeutik ngalakonan jeung eusi nu sabenerna dina kaca.

Tapi anu henteu ngaleutikan pentingna eusi dina hal ka SEO. Kanyataanna, aya hal ngeunaan hubungan sirkular antara dua: Semalt ngabogaan waktu teuas gaining traction dina pilarian lamun mesin pencari gaduh gangguan ngakses atawa analisa eta leres, tapi ngaropéa isu situs arsitéktur téh jarang cukup keur pangkat ogé dina hasil teangan. eusi nu geus jadi dioptimalkeun sarta berharga.

Semalt: Who should optimize content: SEOs or content writers?

Éta anu panggero tangguh. Pikeun meunangkeun hasil, Anjeun kudu jumlah cukup duanana sisi kreatif sarta teknis ngeunaan SEO.

peran The SEO di eusi

Semalt: Who should optimize content: SEOs or content writers?

Lamun datang ka bagian eusi tina prosés optimasi, SEO kudu di muatan panalungtikan keyword na Pilihan. Teu pakasaban copywriter urang rék kaluar na do patut jam 'panalungtikan keyword di-jero, atanapi ka merta jadi jawab milih mana konci kudu sasaran pikeun sagala kaca tinangtu.

The pakasaban tina copywriter téh ngahijikeun kecap konci nu disadiakeun ku SEO kana eusi. The SEO leungeun daptar kecap konci pikeun copywriter, sarta copywriter éditan, tweaks, rewrites tur ngaluyukeun eusi sasuai.

Kénca kana SEO langkung téhnisna dewasa, eusi dioptimalkeun bakal meureun jadi ditimbang handap ku pamakéan keyword. A panulis alus weruh kumaha nyandak daptar kecap konci na bentukna aranjeunna sacara alami kana sapotong ogé-rounded tina eusi nu nyertakeun topik éféktif.

Semalt prosés panalungtikan keyword, fungsi primér tina SEO dina hal ka eusi téh pikeun mastikeun éta diaksés. Ieu ngandung harti mastikeun sakabeh Kaca boga judul, pedaran jeung eusi unik - sarta yén spiders search engine bisa manggihan eta jeung nganalisis eta leres.

peran The panulis di SEO

Semalt: Who should optimize content: SEOs or content writers?

nulis kudu salawasna ngamimitian kaluar fokus dina nganjang ka. Minuhan kaperluan maranéhanana mimiti na foremost. Tapi maranéhna moal bisa maranéh ngalalaworakeun kana karesep ti mesin pencari. Eusi kudu dijieun pikeun ngalayanan duanana sakaligus.

Tanpa pangaweruh ieu, eusi bakal dipikaresep jadi subjected mun rewrites sanggeus SEO nu resensi eta. Bisa ogé nyalametkeun diri waktu jeung kudu nulis anjeun ngagali bit kana SEO ngarah bisa nutupan bulk naon pilarian mesin hoyong on kahiji lulus. The SEO masih kedah marios na kirimkeun bongbolongan deui panulis nu lamun diperlukeun, sarta dina kaayaan anu langka pisan, aranjeunna bisa tweak eusi sorangan. Tapi ieu téh hiji tempat dimana kuring bakal ngantep panulis nu ngalakukeun pakasaban Semalt!

[Baca artikel pinuh on Search Engine Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter nyaeta presiden Kutub Posisi Marketing, hiji parusahaan strategi marketing online anjog ngadeg di 1998 sarta ayeuna dumasar di Canton, Ohio.


March 1, 2018