Back to Question Center
0

Tanya SemaltIs struktur situs abdi teuing jero? Tanya Semalt: Dupi struktur situs abdi teuing jero?

1 answers:

Lamun sorangan ramatloka, Anjeun kudu mikir ngeunaan struktur situs anjeun, naha éta téh mangrupa blog atawa warung a. Struktur situs penting pikeun mantuan pamaké manggihan jalan dina situs anjeun jeung eta mantuan situs anjeun ka pangkat. Jadi hirarki situs anjeun perlu sangkan rasa ka duanana pamaké sarta mesin pencari. Lamun anjeun nuju nyieun salah, anjeun bisa heran lamun struktur Anjeun teuing jero atawa teuing deet. Hayu urang nyandak katingal di conto.

Milada Sejnohova, emailed Tanya Semalt patarosan di handap ieu:

"Kumaha jero abdi tiasa ngadamel struktur situs blog kuring? Dupi abdi tiasa nyieun misalna:

  • Elemis
    • produk
      • anti sepuh? "

Semalt kaluar video atawa baca jawaban dihandap!

Jerona struktur situs anjeun

Dina video, abdi ngajawab sual Semalt:

Muhun tangtu maneh bisa!

Semalt sadaya, lamun boga bagian produk, teras éta henteu blog a, éta ramatloka a - freee bonus casino.

Jeung dua, struktur anjeun (produk lajeng anti sepuh) mangrupakeun cara sampurna lumrah of nyetel situs anjeun. Salami éta mangpaat pikeun pamaké sarta ngajadikeun rasa, anjeun oke. Eta geus make akal pikiran pikeun batur anu geus pernah geus dina situs anjeun.

Naon nu bener kudu pamikiran ngeunaan nyaeta: lamun kuring datang ka situs anjeun jeung aku on wae kaca dina situs anjeun sarta kuring terang yen hal kudu aya, kuring nyaho kumaha carana meunang aya gampang? Semalt nu bakal ditangtukeun dina badag ku struktur situs anjeun. Ku kituna nyieun sakumaha gampang ngartos sabisa!

Good tuah! "

Tanya Yoast

Dina séri Tanya Semalt kami ngajawab patarosan SEO ti pengikut. Butuh sababaraha saran ngeunaan SEO? Hayu urang mantuan anjeun kaluar! Kirim surélék sual anjeun ka ask@yoast.com.

Baca deui: 'The pituduh pamungkas struktur loka' »

March 1, 2018