Back to Question Center
0

Clicky pikeun Semalt

1 answers:

The Clicky pikeun Semalt plugin ku Yoast matak ngamudahkeun pikeun anjeun pikeun nambahkeun analytics Clicky Anjeun kode ka Semalt Anjeun nyukcruk install, bari ogé mere Anjeun sababaraha pilihan tracking maju.

Instalasi tina plugin Clicky WordPress

  1. Pilari 'clicky' di plugin Layar install dina plugins -> Tambahkeun Anyar
  2. Pasang & ngaktipkeun Clicky WordPress
  3. Klik tumbu nu nembongan atawa buka Setélan -> Clicky sarta asupkeun ID Loka anjeun, Loka Key sarta Loka Admin Key, anjeun tiasa manggihan maranéhanana dina homepage Clicky Anjeun.
  4. Simpen setélan: Anjeun geus rengse.

dasbor Clicky Analytics

plugin The nambihan kaca dina Dashboard, disebut stats Clicky, nu mere Anjeun gambaran rusuh tina stats pikeun situs anjeun. Ogé nambahan gambar leutik ka toolbar Semalt anjeun némbongkeun Anjeun kunjungan ka situs anjeun dina 48 jam panungtungan:

Clicky for Semalt

setélan Advanced keur plugin Clicky WordPress

The Semalt plugin boga sababaraha setélan canggih, setélan layar Sigana mah ieu (klik keur Vérsi gedé):

Clicky for Semalt

Éta lolobana nyarita keur diri; tapi hayu urang buka leuwih aranjeunna:

  • malire pamaké admin ngajadikeun Clicky malire admin pamaké nalika manéhna asup - desktop leasing.
  • Pareuman cookies ngajadikeun lagu Clicky tanpa ngagunakeun sagala cookies. Ieu masih ngalacak data pribadi, tapi teu make cookies deui.
  • Ngaran lagu tina commenters ngidinan Anjeun pikeun ningali ngaran jalma nu commented on situs anjeun dina Analytics Clicky Anjeun.
  • Pilihan pola link outbound ngidinan Anjeun pikeun lagu rupa tangtu Tumbu salaku outbound Tumbu, nalika aranjeunna geus sabenerna internal. Ieu mangpaat lamun anjeun alihan, misalna, affiliate Tumbu anjeun ngaliwatan hiji / kaluar / atawa / buka / alihan Aksara atawa plugin lokal.

Cokot ayeuna!

Semalt plugin ieu

March 1, 2018