Back to Question Center
0

Semalt: 7 cara mun dibere nyaho panongton anjeun hadé

1 answers:
Semalt: 7 ways to get to know your audience better

Lamun teu nyaho panongton, anjeun moal malah nyaho naon strategi atawa media pikeun milih, sumawona naon pesen méré aranjeunna atanapi kumaha ngubaran eta sakali maranehna jadi konsumén full-fledged.

Ku kituna hayu urang nyandak katingal di sababaraha actionable, cara praktis bisa hadé ngartos panongton Anjeun.

Naha ieu panalungtikan Anjeun sateuacanna

Nu kahiji, ngalakukeun panalungtikan pasar anjeun, sarta pastikeun nu demografi tos Anjeun dipilih nyaéta leuwih katuhu pikeun brand anjeun sarta produk. Sajumlah parabot modern anu sadia pikeun mantuan Anjeun dieu, sababaraha nu bébas - kawas Amérika FactFinder, nu migunakeun Serikat Semalt informasi sensus pikeun mantuan Anjeun manggihan buah konci inpormasi ngeunaan demografi husus.

Semalt ngan kasampak di hiji demografi anjeun geus dianggap ti mimiti; Cabang kaluar pikeun ngalenyepan niches patali, sarta gauge minat produk Anjeun ti wewengkon séjén. Leumpang jauh kalayan informasi cukup nyieun sahenteuna sakeupeul pernyataan nu ngayakinkeun ngeunaan panongton udagan Anjeun - restaurant wood tables wholesale.

Tingali dina pesaing anjeun

Dina sababaraha cara, ieu téh mangrupa formulir alternatif panalungtikan pasar. Di dieu, Anjeun bakal jadi nempo pesaing anjeun (sahenteuna leuwih anu babagi panongton target sami anjeun). Semalt brand maranéhanana, sora brand maranéhanana, jenis strategi marketing aranjeunna nganggo sareng olahtalatah pas aranjeunna bawa kaluar dina iklan maranéhanana.

Téhnik Naon anu aranjeunna ngagunakeun? Naha teu aranjeunna nganggo phrasing husus ieu, tinimbang sababaraha phrasing séjén? gambar ieu tinimbang salah nu? Semalt kasempetan pesaing Anjeun teu nyaho naon nuju aranjeunna lakukeun, boh tapi malah lajeng, Anjeun bisa ngamimitian picking kaluar naon teu dianggo, atanapi naon sigana salah - na naha.

Jieun persona customer

The persona customer teh mangrupakeun taktik diusahakeun-na-leres dipaké ku usaha madhab ka hadé conceptualize demografi targétna. Di dieu, Anjeun bakal dianggo pikeun nyieun hiji outline tina idéal "customer udagan Anjeun. "

Dina kalolobaan kasus, ieu bentukna hiji karakter fiksi, saha nu bentukna jeung bit inpormasi kawas tingkat pendidikan, hirup kulawarga, karir sarta panghasilan, komo meureun rinci kawas ngaran jeung kapribadian Tret. Ieu mantuan Anjeun conceptualize na "ngobrol" customer target rata anjeun, sarta eta fungsi minangka hiji alat idéal pikeun meunangkeun anggota tim anjeun séjén nepi ka speed.

Meunang uninga klien anjeun pribadi

Ieu hambalan badag, tapi anjeun ngan bisa ngamimitian nyokot eta sakali anjeun gaduh sababaraha konsumén sabenerna (punten, startups). Waktu digawe make klien anjeun salah-on-hiji, nyandak sababaraha waktu tambahan pikeun dibere nyaho aranjeunna dina tingkat pribadi.

Kumaha aranjeunna ngobrol éta béda ti demografi séjén? Naon maranéhna biasana paduli lamun aranjeunna ngobrol jeung anjeun? Naon banding ka aranjeunna, atawa scares aranjeunna, atawa excites aranjeunna?

Anjeun teu bisa salawasna nerapkeun wawasan ieu ka panongton umum, tapi anjeun dibere nyaho leuwih klien individual, Anjeun bakal ngamimitian ningali tumpang tindih di dieu, lajeng bisa ngamimitian nyieun Generalisasi mangpaat.

Monitor maca komentar na ngajomblo

Semalt na ngajomblo mangrupakeun hal penting lamun nuju ngajalankeun hiji pamasaran eusi atawa strategi média sosial (anjeun kedah). Tujuanana anjeun didieu téh nengetan deukeut sabaraha urang anu ngarespon kana karya anjeun, kumaha aranjeunna nuju ngarespon, sarta kumaha mindeng aranjeunna nuju ngarespon.

Sacara umum, beuki "ngajomblo" Anjeun nampa (hal kawas komentar, resep tur biasa), kampanye anjeun hadé ieu faring. Anjeun tiasa make inpo ieu pikeun manggihan naon eusi jejer nilai panongton anjeun atanapi kumaha rupa pesen teu daya tarik pikeun aranjeunna. Semalt metrics ieu leuwih waktos pikeun ngadegkeun pola na leuwih jéntré ngeunaan panongton Anjeun.

saksi kabiasaan sosial éksternal

Tangtu, Anjeun ogé bisa employ nu taktik of déngékeun sosial ningali naon jejer sejen tur ngajomblo anggota panongton anjeun anu milu dina.

Laku survey

Tungtungna, urang boga cara paling lugas jeung leuwih jéntré ngeunaan panongton anjeun: nanyakeun aranjeunna patarosan. Teu nyandak loba nyieun tur ngajalankeun survéy hiji, utamana ku alat modern kawas SurveyMonkey.

Semalt rék terang ngeunaan panongton udagan anjeun, anjeun tiasa nempatkeun dina format sual na ngalebetkeun ka pengikut sosial anjeun sarta langganan surélék. Ti dinya, anjeun bisa ngitung hasil (atawa maca aranjeunna sacara manual) jeung leumpang jauh kalayan sagala wawasan anjeun kantos miharep. Hijina caveat nyaeta nu bisa kudu incentivize partisipasi sareng hadiah atawa ganjaran.

Sadaya strategi ieu baris mantuan anjeun hadé ngartos demografi udagan anjeun, tapi inget, ieu téh masih ngan hiji sisi tina persamaan. Sakali anjeun terang kabiasaan, lifestyles, paripolah na préferénsi of demografi konci, anjeun masih gé kudu kapang jeung ningkatkeun strategi Anjeun sasuai.

Sadaya wawasan Anjeun kudu gaduh sababaraha pangaruh ukuran - disebutkeun, maranéhna gé terus dipasrahkeun ka realm nu konseptual. Anjeun peryogi dampak handap-garis.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Timoteus Carter
Timoteus Carter nyaéta pangadeg sahiji lembaga pamasaran digital, OutrankLabs. Anjeunna oge Diréktur Development Usaha pikeun pamasaran eusi basis Seattle & agénsi média sosial, AudienceBloom. Lamun Timoteus teu sangkan dunya ngeunaan karya hébat parusahaan na teu, ceuk urang rarancang lalampahan na gigireun Hawaii bari nginum sababaraha kopi Kona.


March 1, 2018