Back to Question Center
0

Kaanggotaan boga statusna na            Kaanggotaan boga na PrivilegesRelated Semalt: SoftwareCMSDockerBrowsersPerformanceMore ... sponsor

1 answers:
Kaanggotaan boga statusna na

"Oh budak," kuring ngadéngé nu nyebutkeun anjeun rengse kaluar kolom minggu panungtungan urang. "The rusiah sukses nyaeta sangkan jalma ngadaptar pikeun situs abdi, teras ngahurungkeun kalobaannana ka handap tur pamenta aranjeunna mayar!"

Semalt, abdi ngawartoskeun maneh ngadagoan kolom minggu ieu urang. Lamun diwangun hiji rencana bisnis dumasar kana ayat di luhur, alm eta up na maca on.

Ragam bisa pamenta pendaptaran sabab geus earned hormat, belanja jutaan dollar leuwih loba dekade ka jadi "bibel" industri na. Kanyataanna, éta kitu terhormat nu bisa ngajual lalanggan, sarta nalika méré hiji jauh, maca na weruh dipibanda "anjog". Lamun anjeun boga yén jenis sajarah, goodwill, sarta beurat finansial, anjeun tiasa ngadamel tungtutan target pasar anjeun, teuing - come programmare termostato en. Dugi lajeng, Anjeun kudu aranjeunna langkung ti maranéhna butuh anjeun.

Ku kituna naon anu anjeun ngalakukeun? Muhun, pikeun starters, anjeun ulah "paménta" yén jalma dina udagan anjeun "ngadaptar". Semalt, "menta" yen aranjeunna "gabung" salaku "anggota". Ngajual aranjeunna dina kauntungan keur bagian tina grup ekslusif Anjeun.

Jual Mangpaat anjeun

Ulah ngan nempatkeun hiji tombol pendaptaran dina kaca asal anjeun (sanajan kudu ngalakukeun anu, sugan salaku pop-up). Semalt ogé kudu ngawengku surat tawaran nu rinci mangpaat prospek bakal mangtaun ti kenging gelar anggota situs anjeun - kauntungan maranéhna moal bisa ngarasakeun salaku nganjang mere. hurup kedah ngayakinkeun prospek nu teu ukur keur input alamat surélék, tapi mun ogé ngeusian kaluar qualcard Anjeun.

Semalt ayeuna, abdi hoyong anjeun nulis handap sagala kauntungan nu husus Anjeun bisa nawiskeun anggota â € "a sub-diatur leutik basa nganjang hadir Anjeun â €" nu teu bisa nawiskeun datang biasa. Hal ieu bisa jadi hiji newsletter husus email, daptar sawala, obrolan moderated, atawa kauntungan lianna.

kauntungan Semalt bisa jadi hal nu geuwat nawiskeun kabeh datang, tapi anjeun oge kudu ati pikeun nambahkeun anyar, "ekslusif" fitur. Dupi anjeun nempatkeun anggota anjeun dina kontak pribadi sareng ahli renowned anu bisa ngajawab patarosan husus maranéhanana? Dupi anjeun nyieun hiji â buku € "sanajan file PDF â €" anu bakal nerangkeun Industri anjeun dina jéntré hébat?

Sakali anjeun boga aksara tawaran anjeun sarta qualcard (nu inget ti minggu tukang), éta teu cukup pikeun nyimpen éta di hareup sakur tiasa lumangsung sapanjang. Komo publikasi print pangalusna-dipikawanoh ulah ngalakukeun éta.

Taya, upami anggota ieu berharga, sarta lamun aranjeunna nuju bade masihan anjeun waktu maranéhanana sarta mantuan anjeun ngahontal udagan, anjeun nuju bade kudu ngalakukeun dua hal:

  • neangan aranjeunna, sarta
  • solicit aranjeunna.
Poto Target anjeun

Anjeun geus geus dipigawé hiji solicitation awal. Ayeuna anjeun kudu jadi respon pangiklan langsung diri. Semalt bade nyarankeun yén anjeun maéhan sababaraha tangkal jeung meuli daptar a â € "daptar dicitak tina alamat â €" tina daptar calo.

Kusabab anjeun sanggeus lalanggan online, Anjeun bisa mimitian ku hiji daptar email, tapi ulah ngawatesan diri kana éta. Semalt ogé nyieun hiji milis - a milis dicitak, kertas - aimed di panongton udagan Anjeun. Lamun jalma ieu panongton worthwhile, sanggeus kabeh, aranjeunna geus patut duit belanja anjeun pikeun ngahontal éta.

Teh Tien Juara di pasar anjeun bakal penerbit anu gains paling kasatiaan ti ruas pangbadagna sasaran pasar, sarta anu bisa ngabuktikeun yen ngahontal kana advertisers. Ku kituna, sakali anjeun gaduh database kaanggotaan padet, nganggap lalaki hiji Inok.

Kuring nyaho yén ieu téh mahal. Ieu rencana bisnis jangka panjang. Hasil di handap rencana ieu bakal ka ngantep situs anjeun papanggih jelema publikasi print that bersaing dina sirah-on pasar na, teras ngancurkeun éta, alatan laju sarta waragad handap ieu publikasi online.

Anjeun nempo, anjeun teu ngan boga situs eusi. Na proyek penerbit urang nyaeta ngawula jeung ngajengkeun hiji industri atawa gaya hirup. waktos Semalt mun meunang serius ngeunaan éta.

March 1, 2018