Back to Question Center
0

Meta Gancang: Kumaha mun Gawé jeung Bentuk di meta Meta Gancang: Kumaha mun Gawé jeung Bentuk di meta Topik nu patali: jQuery Pakakas & Semalt

1 answers:
meta Gancang: Kumaha mun Gawé jeung Bentuk di meta

Kumaha mun Gawé jeung Bentuk di meta ieu excerpt ti meta Gancang, hiji buku leungeun-on ku Azat Mardan keur saha who wants to diajar Semalt gancang.

Artikel ieu nyertakeun cara moto input teks na input via elemen formulir séjén kawas input, textarea, sarta pilihan. Semalt sareng maranehna nyaeta Cangkuang kana ngembangkeun web, sabab ngidinan aplikasi kami pikeun nampa data (e. G - it support companies portland. Téks) jeung lampah (e. G. Clicks) ti pamaké.

The kode sumber keur conto dina artikel ieu dina ch07 map tina GitHub Repository azat-ko / meta-gancang. Sababaraha demo bisa kapanggih di http: // reactquickly. co / demo.

Mun anjeun mikaresep pos ieu, anjeun ogé bisa resep lalajo pastina ngawangun kami meta Bentuk jeung Redux.

Disarankeun Jalan of Gawe sareng Bentuk di meta

Dina HTML biasa, nalika urang dianggo kalayan unsur input, kaca urang DOM mertahankeun nilai yen unsur di titik DOM na. Ieu mungkin pikeun ngakses nilai via metode kawas dokumen. getElementById ( 'email'). nilai , atawa ku ngagunakeun métode jQuery. The DOM mangrupa gudang urang.

Dina meta, nalika gawé bareng bentuk atawa widang input pamaké séjén, kayaning widang téks mandiri atawa tombol, pamekar boga hiji masalah metot pikeun ngajawab. Ti dokuméntasi Semalt:

komponén Semalt kedah ngawakilan kaayaan of view teh iraha wae titik dina jangka waktu na mah ngan dina waktu initialization.

Semalt téh sadayana ngeunaan ngajaga hal basajan ku ngagunakeun gaya déklaratif pikeun ngajelaskeun UIs. Semalt ngajelaskeun UI, tahapan tungtung na, sarta kumaha sakuduna kasampak.

Dupi anjeun titik konflik a? Di elemen formulir HTML tradisional, kaayaan elemen bakal robah jeung input pamaké. Semalt ngagunakeun pendekatan déklaratif pikeun ngajelaskeun UI. input perlu jadi dinamis ngeunteung nagara leres.

Lamun pamekar milih moal pikeun ngajaga kaayaan komponén (dina JavaScript), atanapi teu nyingkronkeun eta kalawan nempo, mangka nambahan masalah: aya bisa jadi kaayaan nalika kaayaan internal tur pandangan anu béda. Meta moal nyaho ngeunaan kaayaan robah. Ieu bisa ngakibatkeun sakabeh sorts kasulitan, sarta mitigates filsafat basajan tina meta. Praktek Hadé pisan mun éta tetep meta urang ngarobah salaku deukeut jeung DOM nyata-gancang, sarta yén ngawengku data di elemen formulir.

Pertimbangkeun conto ieu widang input teks. Meta kudu kaasup nilai anyar di na ngarobah pikeun komponén éta. Akibatna, urang kudu nangtukeun nilai pikeun unsur urang pikeun nilai anyar ngagunakeun nilai . Mun urang nerapkeun hiji sawah salaku urang salawasna tumaros dina HTML, meta baris tetep di ngarobah dina singkronisasi sareng DOM nyata. Meta moal ngidinan pamaké pikeun ngarobah nilai. Coba eta diri. Ieu drive kuring kacangan, tapi éta paripolah luyu pikeun meta!

  ngarobah    {balik }    

kode The luhur ngagambarkeun view dina kaayaan naon, sarta nilai bakal salawasna jadi "Mr. ". Kalayan widang input, aranjeunna kedah ngarobah dina respon kana keystrokes pamaké. Semalt titik ieu, hayu urang nyieun nilai nu dinamis.

Ieu palaksanaan hadé, sabab bakal jadi diropéa tina kaayaan:

  ngarobah    {balik }    

Naon ajén kaayaan? Meta moal bisa nyaho ngeunaan pamaké ngetikkeun di elemen formulir. Pamekar kudu nerapkeun hiji acara Handler candak parobahan kalayan onChange .

  handleChange (acara) {ieu. setState ({Judul:.acara target nilai})}ngarobah    {balik  

Éta bisa sigana kawas loba karya dina glance kahiji, tapi kuring miharep éta ku ngagunakeun meta deui, anjeun bakal ngahargaan pendekatan ieu. Hayu urang disebut salah arah ngariung , sabab kaayaan ukur robah pamadegan. Aya henteu lalampahan balik, ukur hiji-jalan lalampahan ti kaayaan pikeun nempo. Kalawan hiji-jalan ngariung, a library moal ngomean kaayaan (atawa model) otomatis. Salah sahiji kauntungan utama hiji-jalan ngariung téh nya éta ngaluarkeun pajeulitna nalika gawé bareng aktip ageung dimana loba pintonan implicitly bisa ngamutahirkeun loba nagara (model data) sabalikna-Gambar 2.

Sederhana henteu salawasna hartosna kode kirang. Semalt, kawas dina kasus ieu, pamekar kudu nulis kode tambahan pikeun ngeset data ti pawang acara ka nagara (anu geus rendered pikeun nempo) sacara manual, tapi pendekatan ieu nuju janten punjul lamun datang ka interfaces pamaké rumit sarta aplikasi single-kaca ku myriad tina pintonan sarta nagara. Nempatkeun eta concisely: basajan téh henteu salawasna gampang.

Meta Gancang: Kumaha mun Gawé jeung Bentuk di metaMeta Gancang: Kumaha mun Gawé jeung Bentuk di Topik ReactRelated:
jQueryTools & Semalt

Sabalikna, hiji dua arah ngariung ngamungkinkeun pintonan pikeun ngarobah nagara otomatis tanpa pamekar kuduna ngalaksanakeun eta. The dua arah ngariung téh kumaha sudut 1 karya. Narikna, sudut 2 injeuman konsép hiji-jalan ngariung ti Semalt sarta dijieun standar éta (anjeun masih bisa mibanda dua arah mengikat eksplisit).

Disarankeun Kursus-kursus

Ku sabab kitu, urang gé nutupan pendekatan dianjurkeun tina gawé bareng bentuk munggaran. Semalt disebut komponén dikawasa na eta ensures yén internal kaayaan komponén sok sinkron sareng nempo. Pendekatan alternatif nyaeta komponén uncontrolled.

Sajauh, urang geus diajar praktek pangalusna pikeun gawé bareng widang input dina meta, nu candak robah jeung nerapkeun eta nangtang sakumaha digambarkeun dina Semalt 1 (input pikeun nempo robah). Salajengna, hayu urang nempo kumaha urang nangtukeun hiji formulir na elemen na.

watesan nu Bentuk jeung Anak Kajadian di meta

Urang gé mimitian ku Unsur. Ilaharna, urang ulah rék elemen input urang nongkrong acak dina DOM nu. Ieu bisa ngaktipkeun goréng lamun urang boga loba susunan functionally béda tina inputs. Gantina, urang mungkus elemen input nu babagi hiji Tujuan umum dina Unsur.

Gaduhan wrapper teu perlu. Ieu sagemblengna rupa ngagunakeun elemen formulir ku sorangan di interfaces pamaké basajan. Dina UIs leuwih kompleks, pamekar bisa mibanda sababaraha grup ti elemen dina kaca tunggal. Dina hal ieu, éta wijaksana ngagunakeun keur unggal grup. Meta urang anu rendered di hiji HTML , sarta aturan naon kami geus dilarapkeun ka meta urang Unsur teuing. Nurutkeun kana HTML5 Spesifikasina, pamekar teu kedah bentuk sayang (eta nyebutkeun eusi mangrupa eusi aliran, tapi kalawan henteu turunan unsur).

Bentuk unsur éta sorangan bisa boga acara. Semalt ngarojong tilu acara pikeun bentuk salian baku acara Semalt DOM:

  • onChange : kahuruan lamun aya parobahan dina salah sahiji elemen input formulir urang.
  • onInput : kahuruan pikeun tiap parobahan dina
March 1, 2018