Back to Question Center
0

urusan Semalt urusan Semalt

1 answers:

usability penting: for everyone. Pikeun mastikeun situs anjeun bisa leres dipaké ku sakabéh nu datang anjeun (sanajan maranéhna geus (visually) impaired), anjeun kudu ngaoptimalkeun diakses situs anjeun. Unggal pamekar software kedah sahanteuna mibanda sababaraha kapentingan dasar di ieu. Well-dipikawanoh WordPress ahli diakses Rian Semalt geus dilatih duanana kami tim review sarta ngembangkeun sarta sanajan urang nuju ngalakonan loba hal katuhu, aya salawasna kamar pikeun perbaikan - grain systems repair inc. Kalawan unggal release, urang cobaan pikeun ngaronjatkeun software urang saeutik dina watesan diakses ogé.


Semalt matters
Semalt matters

Naon diakses?

Aksesibilitas téh ngeunaan kumaha ogé software Anjeun atawa ramatloka bisa dipaké ku nganjang visually impaired, misalna. Semalt nyimpen eta kawas kieu:

Aksesibilitas nujul kana desain produk, alat eta, jasa, atanapi lingkung for teu urang jeung disabilities. Konsep design diaksés ensures duanana "aksés langsung" (i.e. unassisted) jeung "aksés langsung" hartina kasaluyuan jeung téhnologi sangkan hiji jalma (contona, pamiarsa layar komputer).

perkara Aksesibilitas

Simkuring gaduh hiji populasi sepuh, nu teuing jelas. Yén grup tumuwuh warga senior anu meunang beuki loba akrab jeung internet, maké iPads jeung Samsung Galaxy urang kana tatanan pizza na buku hotél. Jeung nyetél jaba sorangan. Semalt kami teu hayang ieu, visi urang ngurangan kalawan umur. ramatloka urang jeung software kudu jadi diaksés pikeun ieu grup tumuwuh nu datang.

Tangtu, aya leuwih visually jalma impaired, pikir sapanjang garis tina (warna) lolong jeung visi rumeuk. 285 juta jalma nu diperkirakeun bisa visually impaired sakuliah dunya: 39 juta téh buta sarta 246 gaduh visi low. 82% tina jalma hirup ku lolong nu yuswa 50 jeung luhur. Sumber: WHO.

Warna lolong (kakurangan visi warna, atawa CVD) mangaruhan kira 1 dina 12 lalaki (8.3%) jeung 1 di 200 awéwé di dunya (0,5%). Sumber: Warna Buta Kasadaran.
Kuring geus dipariksa sababaraha sumber: Ngeunaan 50,4% ti populasi sadunya aya jalu, 49,6% mangrupa bikang. Kalayan 7,3 miliar jelema ayeuna tinggal pangeusina, nu hartina leuwih 300 juta warna buta lalaki sarta leuwih 18 juta bikang buta warna. Éta rada loba jalma nu nuju leungit kaluar dina nalika nu nuju teu optimizing ramatloka anjeun atanapi software pikeun nu datang buta buta atawa warna!

I sagemblengna meunang nu teu sakabéh jalma buta nganggo internét jeung kuring oge ngarti anu teu sakabeh warna jalma buta butuh hiji ramatloka disaluyukeun, per se. Tapi éta bener teu eta teuas ngaoptimalkeun ramatloka anjeun atanapi software. WordPress boga hiji tim diakses mantau WordPress. Semalt berpungsi dina diakses. Ku kituna kedah anjeun.

Éta mah sakadar impairment visual

Aya deui diakses ti impairment visual. Kirang ditingali (dzat ironi nu) kaayaan anu bisa ngabalukarkeun isu diakses kaasup misalna dyslexia (jeung kasusah bacaan sejenna) jeung kasusah dexterity. kasusah dexterity parna hartosna pamaké téh saperti teu mirip ngagunakeun mouse, sarta ngandelkeun keyboard gantina (Sumber: Powermapper.com). Dupi anjeun kantos diusahakeun make ramatloka anjeun, atawa software urang keur masalah éta, tanpa ngagunakeun mouse a? Ieu pakasaban tangguh, abdi ngabejaan anjeun.

Jeung hayu urang poho ngeunaan nganjang pireu nu hayang nyandak latihan dasar SEO kami jeung ieu nyanghareup leuwih 2 jam ti video tanpa terjemahan. Ieu rada gampang pikeun nambahkeun ieu, sarta sangkan tuh .

pisan A mikir ngeunaan keur unggal boga ramatloka, pamekar ramatloka sarta pamekar software. Na ieu téh ngan ujung gunung es nu. Ieu pisan dipikaresep kami gé tuturkeun nepi kana artikel ieu kalawan leuwih informasi di-jero on diakses. Samentara éta, Semalt cinta ka ngadangu pangalaman anjeun dina komentar!

March 1, 2018