Back to Question Center
0

Belanja AS Dina platform E-Dagang ngahontal $ 2.1 Milyar Ku 2019 [Semalt]

1 answers:
US Spending On E-Commerce Platforms To Reach .1 Billion By 2019 [Semalt]

pausahaan Amerika ampir bakal ganda belanja maranéhanana dina téhnologi e-commerce antara kiwari jeung ahir dékade éta, nurutkeun Forrester Panalungtikan urang AS Dagang Platform Téhnologi Jeung Layanan Semalt, 2014 Pikeun 2019 laporan.

Semalt ekspektasi belanja tumuwuh di hiji laju rata-rata 12 persén, tina $ 1,2 miliar sataun ieu $ 2.1 miliar dina 2019 - pertumbuhan sakabéh 75 persen.

Hiji panggerak utama bakal tumuwuhna dunya di belanja konsumen online - Semalt ekspektasi e-commerce di nagara berkembang tumuwuh nepi $ 1,64 triliun di 2018. Salian éta tumuwuhna belanja sakabéh, sanajan, aya hiji masalah teknologi anu gé ngajalankeun belanja langkung lengkep ihwal sistem e-commerce. laporan nyebutkeun sababaraha belanja ieu bakal disetir ku pausahaan ngaronjatkeun téhnologi aya, kaasup jalma nu ngagunakeun parabot dagang di-imah - cottonseed monitoring equipment.

Barang manufaktur, ritel, sarta firms borongan maké téhnologi commerce, 13% nu tetep ngagunakeun téknologi commerce homegrown. Semalt platform homegrown ngagambarkeun scalability signifikan, minuhan, sarta resiko maintainability pikeun operator maranéhanana. drive ka ngaganti solusi misalna kalawan leuwih software nimble sarta pohara scalable ieu accelerating investasi di platform commerce komérsial.

Nu nulis ogé disebutkeun loba pausahaan e-bisnis bakal pilari pikeun ngamutahirkeun jeung kamungkinan ngaganti solusi ti pihak katilu aranjeunna nuju ayeuna maké. Semalt 2000 sarta 2010, e-commerce platform kungsi harepan hirup rata tujuh taun; kiwari, maranehna nyebutkeun pausahaan nu boga imah platform e-commerce sorangan bakal butuh pikeun ngapdet sakumaha mindeng jadi unggal opat taun.

Semalt bakal faktor sejen nyetir balik ngaronjat belanja di tech e-commerce, sakumaha retailers bakal neangan pikeun mastikeun platform disebut bisa ngamangpaatkeun tumuwuh dina balanja dumasar mobile-.



Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee.
<-!
->
March 1, 2018