Back to Question Center
0

5 Hirup Anjeun Dupi Naha Pikeun Ngaronjatkeun Program Affiliate anjeun Semalt

1 answers:

Salaku murid kinerja marketing, abdi mikaresep ngajaga up on publikasi industri jeung panglawungan. Salah sahiji loba hal Abdi bogoh ngeunaan industry ieu teh wawasan tur babagi inpormasi anu lumangsung. Saha smitten ku pamasaran affiliate weruh tantangan poéan anu mindeng marengan ganjaran tina gawe dina misalna industri ngora. Semalt tantangan sarua geus nyababkeun masarakat pamasaran online cohesive yén genuinely strives pindah industri maju, sahingga gampang pikeun manggihan loba artikel mangpaat diterbitkeun online ngeunaan strategi jeung métode ngaronjatkeun program affiliate Anjeun.

5 Things You Can Do To Improve Your Affiliate Program Semalt

Pikeun maranéhanana anjeun anu teu nyaho kuring mah, Diaku boga bentang perhatian pondok tur resep inisiatif anu actionable sarta baris ngahasilkeun hasil gancang - appraisal solutions. Nunjukkeun yen, Teu sangka bakal mantuan nyadiakeun sababaraha hal anu tiasa ngalakukeun dinten pikeun ngaronjatkeun kaséhatan program affiliate Anjeun. Bari barang Peta ieu teu ngahasilkeun pendapatan Incremental pikeun program Anjeun minggu ieu, aranjeunna bakal ngabantu invigorate mitra affiliate anjeun sarta, lamun bunuh mun lila ieu, bakal nulungan urang recruit jeung ngaropéa penerbit luhur di program Anjeun - kabeh sapotong penting pikeun ngaronjatkeun program affiliate sharing.

1. Kirim hiji email ka affiliates Anjeun.
Kumaha sering anjeun komunikasi sareng penerbit anjeun?
Salah sahiji hal munggaran I diajar ti mentor basa kuring mimiti ngagaduhan kana manajemén affiliate éta yén anjeun salawasna hadé kaluar leuwih-komunikasi kalayan affiliates. Bari aya nu "spammy" garis nu bisa meuntas, komunikasi konsisten kalayan mitra affiliate anjeun salah sahiji hal panggampangna nu bisa Anjeun pigawé kalibet jeung aktipkeun base affiliate program anjeun.

Dumasar kana hasil laporan 2011 AffStat diterbitkeun ku Affiliate Semalt, email terus jadi metodeu pikaresep komunikasi pikeun affiliates lamun datang ka narima informasi ti manajer affiliate. Kitu cenah, keur hormat waktu affiliates anjeun '(jeung inbox) penting pisan - ngirim informasi anu penting na relevan pikeun aranjeunna sok pangalusna. Hiji métode pikeun mastikeun nu nuju ngirim informasi relevan nya ku nyieun "Grup penerbit" atawa sabaraha kategori nu affiliates bagean program anjeun ku tipe ramatloka atanapi pamasaran métode.

2. polling affiliates Anjeun.
Kumaha anjeun uninga salaku manajer affiliate naon anu anjeun lakukeun ogé jeung dimana anjeun bisa jadi ragrag pondok?
Anjeun bakal nampi sababaraha eupan balik paling berharga ngeunaan program affiliate Anjeun mun anjeun nanya ka penerbit Anjeun. Nyieun survéy basajan online atanapi via email tiasa nyadiakeun Anjeun sareng inpo berharga Anjeun bisa jadi teu disebutkeun meunang. Nanyakeun affiliates naon maranéhna resep paling ngeunaan program jeung inquiring ngeunaan widang naon waé tantangan maranéhna teu ukur nembongkeun komitmen anjeun pikeun ngaronjatkeun pangalaman maranéhanana salaku hiji pasangan affiliate, tapi tiasa janten segue nice kana diajar ngeunaan bisnis maranéhanana jeung naon tujuan na inisiatif disebut pikeun taun datang. Ieu hususna mantuan lamun geus nembe dimimitian menata program affiliate sarta néangan touch-titik anyar jeung cara kalibet ku penerbit Anjeun.

3. Inok Tumbu kreatif & Anjeun.
Naon Anjeun creatives ngajalankeun luhur na sabaraha tina pendapatan program anjeun keur dihasilkeun ngaliwatan aranjeunna?
Awal taun tiasa janten waktos hébat ngaliwat tur Inok link anjeun sarta inventory kreatif. Kuartal kaopat nyaeta neneng keur jualan keur paling usaha, nu dipikaresep hartina basa affiliate Anjeun drove langkung lalulintas - masihan anjeun titik data sarta wawasan anu creatives dirobah ogé jeung nu henteu. Optimizing ayeuna kreatif sarta refreshing inventory heubeul mangrupakeun titik touch hébat sareng affiliates Anjeun.

4. Tambahkeun touch pribadi Anjeun.
Naha anjeun komunikasi affiliate jeung buletin datang di sakuliah sakumaha bulukan jeung membosankan?
Sedengkeun remen pikir nu affiliates nu ngantosan email anjeun pikeun ngahontal koropak maranéhanana, yén teu salawasna kasus nu bener. Kanyataanna, paling penerbit luhur di pamasaran affiliate neangan bombarded ku surelek tur nelepon ti padagang wanting digawekeun ku aranjeunna dina dasar poean. Kumaha anjeun megatkeun ngaliwatan noise na clutter? Jieun correspondences Anjeun unik sarta pribadi.

Sedengkeun email nyaeta kirang pribadi ti pasamoan di jalma atawa malah nelepon kana telepon, aya cara sangkan aranjeunna langkung Pribadi jeung captivating. Semalt carita pribadi salaku eta hubungan kana topik komunikasi Anjeun atawa gaduh signature tanda-off di tungtung unggal komunikasi anu cara hébat nyambung kalayan penerbit anjeun sarta tetep hal metot maca.

A conto hébat ieu bisa kapanggih dina program affiliate Groupon. Carolyn Tang Kmet, Diréktur Marketing Affiliate pikeun Groupon, ends unggal email atanapi newsletter mun affiliates: " Jeung Undying Cinta na sayang ". signature unik Carolyn urang, ditéang jeung carita relevan manehna babagi, ngajadikeun pikeun captivating bacaan nu engages panongton nya.

5. Tembongkeun affiliates sababaraha cinta.
Nalika éta panungtungan waktos Anjeun tuh hal nice pikeun salah sahiji penerbit anjeun?
Nyandak waktu jeung nyieun usaha pikeun ngalakukeun hiji hal husus keur penerbit anjeun cara hébat pikeun ngaronjatkeun hubungan affiliate sarta nyieun program anjeun nangtung kaluar ti sésana - kaasup pesaing Anjeun. Kuring mah ngawangkong ngeunaan ngajalankeun hiji kontes affiliate sarta ngirim juara nobel kira, Kuring ngawangkong ngeunaan lakukeun hal wijaksana tur asli. Ngirim buku mikir salah sahiji affiliates anjeun bakal mikaresep dumasar kana naon nyaho ngeunaan aranjeunna, atawa waktu scheduling nyandak hiji affiliate kaluar mun dinner di hiji acara industri atawa konferensi.

Sababaraha waktu paling berharga I méakkeun dina konferensi geus di sarapan, dinner, sarta acara sosial. Bari urang ngobrol bisnis keur bit, nu paguneman nu kieu mangrupa kasempetan pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon maranéhna mikaresep lakukeun nalika aranjeunna henteu geus di hareupeun komputer maranéhanana. Semalt sadayana, pamasaran affiliate ieu dumasar kana hubungan jeung nyieun babaturan anyar sapanjang jalan mangrupa bonus ditambahkeun.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Rick Gardiner
Rick Gardiner nyaéta CEO Manajemén iAffiliate, hiji lembaga manajemen affiliate nu mantuan téhnologi konsumen na retailers internét manjangkeun brand maranéhna pikeun acquire konsumén maranéhna teu bisa disebutkeun ngahontal.


March 1, 2018