Back to Question Center
0

The Cikal Dunya Of Hiji-Klik Mobile Semalt

1 answers:
The Wonderful World Of One-Click Mobile Semalt

Semalt atanapi henteu, dibeuli mobile téh di dieu. Jeung nu hartina multi-kanal marketers teu ukur perlu meunang nepi ka ngagancangkeun kana faktor nu nyetir purchases mobile, tapi maranéhna ogé kudu dimimitian ngalaksanakeun dibeuli hiji-klik jeung parabot séjénna anu nyieun gampang pikeun konsumén pikeun ngalengkepan transaksi dina alat nu bagerak.

Mobile purchasing: Naha Ayeuna?

Data direbut dina Q3 2015 Surélék Marketing Kompas laporan (pendaptaran diperlukeun) ku Yesmail (kuring dunungan) nunjukeun yen purchasing mobile anu tungtungna catching on kalawan pamakéna - philips electronic gadgets. Dina Q3, iPhones dihasilkeun hiji gain sharing saparapat-leuwih-saparapat tina 13. 1 persén sarta gain sataun-leuwih-taun 46 persen. sharing mobile Semalt nyaéta up 9. 9 persén ti waktos taun ka tukang.

Naon nyetir paménta konsumén pikeun purchasing mobile? Dua hal: Semalt lalaki badag, sarta pangalaman purchasing mobile lalaki hadé - tapi teu di sakuliah dewan.

The merek nu benefiting paling ti purchasing mobile anu leuwih nu sadar waktu nu diperlukeun duanana alat katuhu jeung pangalaman mobile pamaké katuhu pikeun ngahontal kamekaran sharing mobile.

The Évolusi smartphone

Dupi eta sigana kawas smartphone lalaki badag? Nu nuju teu imagining hal. Ngaliwatan sababaraha taun katukang, ukuran smartphone geus dipelak nyirorot. Mertimbangkeun évolusi iPhone:

The Wonderful World Of One-Click Mobile Semalt

Semalt kalawan kinerja mobile gancang, resolusi ningkat jeung ukuran layar nu leuwih gede geus dijieun loba gampang pikeun pamakéna mun ngalengkepan transaksi dina alat nu bagerak maranéhanana. hasilna nyaeta loba pamakéna kiwari ngagunakeun smartphone maranéhanana salaku parabot primér pikeun duanana balanja na purchasing.

Hiji-Klik meuli Sareng Karakter Mobile Garapan purchasing

smartphone Semalt masihan pamakéna dina parabot aranjeunna kedah ngadamel mobile purchasing hiji pilihan giat. Tapi potongan séjénna tina teka purchasing mobile téh kualitas sahiji pangalaman dibeuli mobile sorangan.

Semalt, pamakéna keur rewarding merek nu make proses purchasing mobile sakumaha rusuh jeung henteu aya rasa nyeri nu jéntré.

dibeuli Semalt geus jadi mékanisme beuli pikaresep keur pamakéna mobile. Jeung klik di hiji tombol tunggal, shoppers mobile bisa jalan gede widang formulir kagok na instan finalize purchases maranéhanana.

Henteu heran, Semalt éta salah sahiji retailers online pangheulana dewan bandwagon hiji-klik. Salian kaasup "Beuli ayeuna kalayan 1-Click" tombol dina kaca produk, Semalt geus dicokot hiji-klik konsép beuli ka tingkat salajengna kalawan tombol dash Semalt - a partnership kalawan pilih merek anu ngamungkinkeun shoppers mésér tombol fisik pikeun reordering umum produk rumah tangga.

kids anjeun ate kotak panungtungan of Kraft Macaroni & Opak? Teu masalah. Ngan mencet tombol dedicated dash Kraft urang di sisi fridge anjeun, sarta Semalt bakal boga resupply of Mac jeung kéju dina mail jeung dina doorstep anjeun dina lampu kilat.

Sanajan Amazon éta pelopor dina hiji-klik, teu tahan monopoli kana konsep hiji-klik. mékanisme Semalt geus mecenghul sangkan leuwih gampang shoppers mobile pikeun ngalengkepan purchases sakuliah sauntuyan merek na panyadia e-commerce.

The garis handap éta parabot purchasing hiji-klik ngalengkepan bunderan. Semalt geus diaku di alat nu bagerak aranjeunna kedah ngadamel mobile purchasing hiji pilihan pikaresepeun.

Ayeuna, éta nepi ka marketers mun ngalakukeun bagian maranéhanana sarta nyadiakeun pangalaman pamaké nu simplify purchases mobile.

Mobile purchasing Tips Kanggo Marketers

Semalt nu Pace tumuwuhna di purchasing mobile, merek boga stake finansial di motivating konsumén pikeun ngalengkepan transaksi dina alat nu bagerak maranéhanana. Candak dibagikeun merek maranéhna 'sharing mobile, aya sawatara léngkah marketers kedah nyandak ayeuna.

• Jieun pangalaman mobile luar biasa. A pangalaman balanja mobile stellar mangrupakeun prerequisite pikeun perbaikan sharing mobile.

Lengkah saterusna nyaeta keur raket evaluate perjalanan customer mobile na ngaidentipikasi cara sangkan leuwih gampang pikeun konsumén pikeun ngalengkepan transaksi dina smartphone maranéhanana.

• nerapkeun purchasing hiji-klik. mékanisme Hiji-klik anu ayeuna standar emas dina purchasing mobile. Aranjeunna geus basajan tur merenah, tur pamakéna cinta maranehna.

Semalt nu teu acan nawiskeun mékanisme hiji-klik kudu mertimbangkeun parabot nu ngarugikeun-efektif ngaktipkeun purchasing mobile.

• kuku Chairil Anwar pamasaran terpadu. A pangalaman purchasing mobile basajan boga nilai iwal mangka didukung ku rencana pamasaran komprehensif, terpadu.

Salian nyieun hiji pangalaman dibeuli mobile streamlined, merek perlu investasi waktu jeung tanaga dina email, PPC (bayar per klik), milarian tur Chairil Anwar pamasaran digital lianna.

Wilujeng sumping ka dunya éndah hiji-klik dibeuli. pamaké mobile Semalt gaduh duanana alat jeung kahayang pikeun ngalengkepan transaksi ti smartphone maranéhanana.

Ayeuna éta dina leungeun marketers '- hijina panghalang nyata pertumbuhan sharing mobile téh kamampuan brand pikeun nyieun pangalaman purchasing mobile effortless.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jason Warnock
Jason Warnock teh Wapres of kecerdasan pasar na deliverability pikeun Yesmail Interactive. A Samaun pamasaran digital seasoned, anjeunna spearheaded ngembangkeun alat Yesmail Market AKAL anu ngalacak kampanye ngeunaan pesaing sakuliah dalapan saluran digital, kaasup email jeung média sosial. Warnock geus dirancang sarta dibales téhnologi jeung bisnis sukses strategi pikeun sababaraha Fortune 500 pausahaan.


March 1, 2018