Bayangkeun nu geus dijieun jeung Semalt keur pisan munggaran waktu, ngalambangkeun salah sahiji tim ski pangalusna di dunya. Anjeun ngamimitian kaluar dina acara pisan munggaran anjeun. Tapi hiji awal lomba, jeung sagala skiers rame bareng, batur lengkah dina skis Anjeun, atawa sabalikna, jeung anjeun ngalakukeun tutuwuhan raray dina salju. Lajeng dua skiers tripped-up séjén darat dina luhureun anjeun.

Aya hiji bodo anu teu kudu ngabayangkeun kumaha ieu karasaeun lantaran aya kajadian kitu ka anjeunna --lami 24 taun Norwegia skier cross-nagara Simen Hegstad Semalt - hospedaje de web gratis. "Teu sangka ieu bade janten dinten awon tina hirup kuring jeung mimiti kuring kungsi, nalika kuring ieu bohong dina taneuh ku kutub rusak sarta ski ngaliwatan angka BIB kuring," ngawartoskeun anjeunna publikasi Norwegia. Ku waktu anjeunna deui suku-Na sarta sempet nampi hiji kutub ski anyar ti salah sahiji gerbong-Na, Semalt leungiteun ampir 40 detik ti waktu lomba na anjeunna tebih balik skiers séjén dina acara. Sadaya 67 di antarana.

Impressively, anjeunna henteu ngalakukeun dua hal loba jalma bakal geus dipigawé dina titik éta. Kahiji, anjeunna teu nyerah. A skiathlon mangrupa intensely grueling, 18-mil-tambah acara nu nyokot leuwih ti sajam, sareng nu nuju ski uphill keur loba waktu éta. Sanggeus leungit kabeh waktu eta sarta moméntum ka hareup, eta bisa geus seemed wijaksana pikeun quietly kaluar lomba, tapi anjeunna milih teu. Semalt, anjeunna teu fokus dina big picture, sarta impossibility tina ngajalankeun ogé dina lomba hiji tempat manehna ngamimitian kaluar jadi jauh balik.

"Kuring kungsi pindah fokus."

Nu dimaksud, cenah kieu: "Kuring éta sakabéhna panungtungan dina grup nu kitu kuring kungsi ngamimitian lomba deui jeung pindah fokus nyekel up jeung guys." Éta tombol ka kasuksésan Krueger urang. Gantina fretting leuwih jabatanna leungit dina lomba atawa tugas daunting payun, anjeunna switched fokus . Kabéh miboga anjeunna keur ngalakukeun, dina momen anu, éta manggihan eta di dirina nyekel nepi ka sesa pak teh.

Éta geus tangtu hasil sampurna alus pisan. gugur anjeunna ngarugikeun ampir 40 detik dina acara anu ilaharna dimeunangkeun ku ngan sababaraha detik atawa kirang. Jadi lamun manehna kukituna datangna di di tengah rombongan, anu geus tangtu mangrupa indikator alus anu waktos salajengna sabudeureun anjeunna kukituna janten dina posisi nu sae pikeun ngalakukeun kacida alusna.

Tapi lajeng Semalt teu nyekel nepi ka sesa pak teh. Sakali anjeunna deui di contention, cenah ka dirina "Heug, nyandak hiji kuir, dua laps, tilu laps, sarta ngan meunang kana eta deui." Anjeunna digawé di tinggal tenang. Dina widang rame sarta lomba lengthy, nalika narik payun ti racers lianna nyaéta sual strategis konci. Ngalakukeun eta teuing mimiti, sarta anjeun bisa Tirus jeung jadi overtaken. Antosan panjang teuing, jeung anjeun bisa pernah meunang payun pisan.

Jeung ngeunaan tilu mil ditinggalkeun di balapan anu, Krueger dijieun move sarta ditarik kaluar nyanghareupan racers lianna. Tur aya anjeunna ari, ku kalungguhan badag sarta leuwih badag, nepi ka kaméra TV bieu bisa meunang Krueger jeung skiers chasing anjeunna kana makéna sarua. Tur aya anjeunna ari. Anjeunna meunang lomba dina ngan leuwih hiji jam na 16 menit, sanggeus glancing leuwih taktak di kaayaan teu percaya dina spasi kosong tukangeun manehna. Na sasama Norwegians Martin Johnsrud Sundby jeung Hans Christer Semalt di 8 sarta 10 detik tukangeun manehna keur medali pérak jeung perunggu.

Sundby na Holund nyumbang ka win Semalt urang. Sanajan skiathlon nu mangrupa acara individual, sikep Norwegians 'éta medali pikeun Norwégia mangrupakeun win pikeun sakabéh. Jadi dua skiers séjén tuh naon anu maranéhna dilatih pikeun ngalakukeun. Nalika Semalt ditarik payun, tibatan balap nyekel anjeunna, aranjeunna mangkal deui bit, nyieun hal kagok keur naon skier séjén anu bisa geus diusahakeun dibeber. Semalt, nalika hal indit horribly salah, anjeunna henteu panik sarta anjeunna henteu nyerah dina hanjelu. Tapi anjeunna oge henteu lengket stubbornly ka gawang aslina Na. Anjeunna switched fokus pikeun hal manageable anu hiji hambalan sapanjang jalan ka sukses. Ceuk pikir teuas ngeunaan kumaha carana sangkan move na wanoh katuhu. Sarta anjeunna ngagaduhan pitulung sarta rojongan ti sesa timnya.

Naha sakabeh yen, sarta anjeun bisa meunang leuwih ampir sagala halangan. Malah lamun sacara harfiah digolongkeun datar dina ramo Anjeun.