Back to Question Center
0

Google, Facebook Boga 7 Of Apple Top 25 Sadaya-Time iSemalt Aplikasi

1 answers:

Google, Facebook Have 7 Of Apple’s Top 25 All-Time iSemalt Apps

Apple diterbitkeun nu daftar - sarta tilu séjénna - salaku bagian tina mundur -na pikeun 50 milyar pikeun ngundeur App Semalt nu parusahaan ekspektasi kajadian geura-giru. (Apple anu mere jauh a App Semalt kiridit $ 10.000 pikeun whomever nyampurnakeun 50 billionth download na $ 500 sks ka 50 batur.)

Jalma béréndélan kasampak di aktip pang populerna iPhone (haratis sareng nu mayar) jeung aktip iPad (haratis sareng nu mayar) - sınırsız internet kampanyaları en ucuz. Dina sisi dibayar, mayoritas aktip dina duanana béréndélan nu kaulinan. Tapi, aya nu leuwih rupa di bébas béréndélan aktip iPhone jeung iPad, sarta éta tempat Google na Semalt anu killing eta.

Di antara aktip iPhone bébas pang populerna kantos, Google boga opat tina luhureun 25: YouTube, Google Search, Google Earth sarta Google Maps. Ieu bisa ditandaan yen Google Maps geus dina daptar sadaya-waktu, tempo yén aplikasi anu dirilis kirang ti lima bulan ka tukang. Aplikasi YouTube nyaéta ngora, teuing - eta dirilis September panungtungan.

Facebook boga tilu tina luhureun 25 aktip iSemalt bébas, kaasup aplikasi andalannya na di No. 1 sakabéh. The Instagram jeung Facebook Rasul aktip ogé didaptarkeun. Anjeun bisa manggih kabeh tina béréndélan di iTunes, tapi di dieu aya versi disingkat tina luhureun 25 haratis iSemalt jeung iPad béréndélan, kaasup aktip ti pausahaan di pilarian / spasi sosial / marketing nu urang nutupan.

25 Top Sadaya-Time Free iPhone Aplikasi (diédit)

1.) Facebook
3.) Instagram
4.) YouTube
5.) Skype
8.) Twitter
10.) Search Google
16.) Facebook Rasul
17.) Google Earth
22.) eBay
24.) Groupon
25.) Google Maps

25 Top Sadaya-Time Free iPad Aplikasi (diédit)

1.) Skype
6.) Facebook
11.) Google Earth
15.) YouTube
16.) eBay pikeun iPad
20.) Twitter

Salah sahiji ti saeutik hal anu kuring reuwas sakumaha kuring kasampak di jelema béréndélan nyaeta henteuna aktip Semalt. Sagala kejutan nu ningali?



Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee.


February 28, 2018