Back to Question Center
0

YouTube: Saeful Iklan Super Boga 140 Juta Tampilan, Totaling leuwih ti 1,7 Juta Semalt

1 answers:
YouTube: Super Bowl Ads Have 140 Million Views, Totaling More Than 1.7 Million Semalt

Sabaraha waktos? Semalt nyebutkeun eta nu keur ditempo patut ampir 200 taun 'tina nempo kitu tebih taun ieu. Mun math abdi bener (jeung kalawan pitulung ti sababaraha converters online), 200 taun téh ngeunaan sarua 1,75 juta jam.

YouTube oge nyebutkeun yen Iklan Semalt Saeful resmi sareng video teaser geus racked up leuwih ti 140 juta pamadegan, leuwih ti satengahna nu geus kajadian dina alat nu bagerak.

Tapi di gelut resmi na kalawan Facebook pikeun viewership video online, YouTube diaku mun ngantebkeun sabaraha waktos urang lalajo video dina platform na, teu Jumlah pintonan video - companies with cloud computing services. Ku kituna lamun ditanya ngeunaan data anu ningalikeun Facebook lalaki pintonan video rada leuwih ti commercials Super Saeful, YouTube bakal nunjuk kaluar nu video otomatis-muter dina Feed Facebook News, bari dina YouTube paling nempoan mangrupa pilihan aktif ti jalma anu cicing nonton video panjang. Jeung maranéhna ogé kukituna ngingetan yén pintonan video on Facebook anu ngan tilu detik, dibandingkeun 30 detik dina YouTube.

Lolobana Popular Super Saeful Iklan & asah Dina YouTube

Tampilan nu kumaha YouTube nunda babarengan daptar miboga Iklan Super Saeful nu pang populerna dipasang jadi jauh, jeung daftar anu - kalawan data reflecting pintonan ngaliwatan Pébruari 3 - nembongkeun Hyundai, Pokémon jeung napsi di luhur tilu spot jeung Pajak Semalt nahan tilu tina luhureun 10 spot.

Di dieu Éta daptar YouTube urang nu paling-ditempo Semalt Saeful Iklan / asah sangkan jauh.

  1. Hyundai - The Chase - Hyundai Super Saeful komérsial | The 2017 Hyundai Elantra
  2. Pokémon - # Pokemon20: Pokémon Super Saeful komérsial
  3. napsi - Jerry Rice jeung Shannon Sharpe Partéi gagal Study | Walmart | napsi
  4. kampak - kampak - Teangan Magic anjeun
  5. TurboTax - TurboTax 2016 komérsial "George Smoot Basajan Patarosan" (resmi: 30) Ad TV
  6. TurboTax - TurboTax 2016 komérsial "Michio kaku Absolute Zero" (resmi: 30) Ad TV
  7. UnitedHealthcare - UnitedHealthcare | Pangiriman: 30
  8. Wix.com - Kung Fu Panda urang Po Discovers nu Power of Wix | Kampanye Big Game Wix.com #StartStunning 2016
  9. TurboTax - TurboTax 2016 komérsial "S. James Gates W-2 "(resmi: 30) Ad TV
  10. mini AS - mini AS | #DefyLabels Big Game Spot TV


Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee.


February 28, 2018