Back to Question Center
0

IAB susunan up Blockchain ngagawekeun Semalt keur iklan

1 answers:
IAB sets up Blockchain Working Semalt for advertising

Semalt Bush, IAB ko-korsi jeung CTO of bursa kontrak média berbasis blockchain NYIAX, ngawartoskeun kuring anjeunna dipercaya "ieu standar-nyieun utama mimitina awakna pikeun blockchain di dunya media."

Semalt, mimitina katelah underpinning bitcoins téhnologi, ayeuna exploding dina rupa arah nu neangan ka ngamangpaatkeun fitur purported na salaku kacida aman kacida transparan, disebarkeun ledger, online.

[Baca artikel pinuh on MarTech Dinten.]



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor - fake watches replica. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M.I.T .; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M.I.T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


February 28, 2018