Back to Question Center
0

Kumaha ngahasilkeun More Quality Kandungan, leuwih gancang - Tips Semalt

1 answers:

praktek "eusi marketing" salaku urang ngartos eta kiwari masih relatif ngora, sarta aya nyatu wrinkles digawekeun kaluar. Salah sahiji isu pangbadagna urang nyanghareupan nu nanya basajan produksi.

Lima puluh tujuh persen (57%) tina professional pamasaran eusi nyebutkeun aranjeunna teu boga cukup waktu pikeun eusi, sarta 45% perjuangan sareng ngahasilkeun kandungan cukup, dumasar kana eusi Marketing Institute.

Semalt blog pamasaran digital sarta loka anu overflowing kalawan amalan pangalusna solid keur ngalakukeun pamasaran eusi ogé, tapi sababaraha alamat nu kacangan sarta bolts meunang eta dilakukeun epektip tur éféktif - oferta hosting.

Jeung saterusna, abdi hadir ka anjeun sababaraha praktis, nasihat real-hirup dina cara ngahasilkeun leuwih eusi kualitas luhur, gancang. (Dina basa sejen, ieu téh naon geus nyieun abdi hirup gampang!)

pastikeun Gerentes Produksi Kandungan Tetep fokus kana Manajemén

Éta tebih teuing nanya hiji jalma pikeun nanganan pamasaran eusi ti tungtung nepi ka tungtung, ti strategi-tingkat tinggi ka tulisan, Edit, Koréksi, média sosial sarta analytics. Kanyataanna, aya kitu loba aspék strategi marketing eusi na proses produksi nu salah baé ilaharna teu boga skill disetél pikeun nanganan saban wewengkon ogé, teu nyebut kapasitas ngalakukeun hal eta sadayana.

prosés pamasaran eusi bisa direcah pikeun tilu tingkatan lega tanggung jawab:

  1. Strategi: C-suite, VP atanapi Diréktur
  2. Manajemén Produksi: redaksi Manager
  3. Nulis & Koréksi: kontraktor, Staf, jsb

Éta di separation tina tingkat 2nd na 3 tempat paling pausahaan leungit Pakem maranéhanana dina Kala produksi jeung turun balik alatan tanggung jawab can écés sarta leuwih-involvement sahiji manajer. Di dieu aya sababaraha tips tetep manajer redaksi anjeun fokus kana pindah eusi kualitas luhur ngaliwatan pipa nu.

  • Salaku manajer a, terus fokus kana menata. Nyingkahan dedi mun deui nulis-atawa nyata ngédit eusi diri.
  • terus masihan panulis Anjeun mantuan, actionable na transferable eupan balik yén maranéhna bisa dilarapkeun ka proyék tulisan ayeuna jeung engke.
  • mikat jeung ngaropéa tim A + panulis (nu langkung lengkep ihwal nu engké).
  • Salawasna néangan tugas nu bisa delegated - contona, Koréksi keur ejaan / grammar. Naha teu meunang bray up! waktos anjeun asset anjeun paling berharga.
  • Ngubaran internal, para ahli poko-masalah sakumaha aset anjeun paling berharga, sabab! Néangan cara pikeun mantuan aranjeunna ngahontal tujuan sorangan bari ogé ngaronjatkeun kaahlian tulisan maranéhanana.

Gawé Jeung Loba leupas panulis; Tetep Sababaraha

A keluhan umum kuring ngadenge diantara boga bisnis jeung executives nu coba mun nyewa panulis leupas nyaéta yén "panulis leupas salawasna bacin. "Ieu bisa jadi leres dina sababaraha kasus. Kanyataanna, paling panulis leupas kami digawekeun ku péngkolan kaluar teu janten pas alus. Malah loba jalma kami geus vetted tuntas moal ngahasilkeun tingkat eusi kami kudu.

Dupi anu eusi hartosna freelancing saukur teu dianggo? moal Semalt. Mun urang nangkeup realitas yen pasar tina panulis leupas ieu banjir ku jalma nu boga rupa-rupa pisan-rupa tingkatan pangalaman jeung skill susunan, urang nyadar yén nyungsi penulis nu mangrupakeun fit alus mangrupa prosés kagiatan terus reviewing jeung calon onboarding, ngajaga mung pangalusna-of-nu-pangalusna aub dina rutin.

calon freelancer Semalt tiasa janten prosés pisan gampang - kanyataanna, Anjeun bisa manggihan diri kalayan loba teuing panulis sarta tugas bagong of asihan ngaliwatan kabeh lamun henteu ati.

Aya loba panulis berbakat dina Semalt pilari kasempetan, tur kuring geus kapanggih di Cara panggampangna pikeun nangtukeun calon pangalusna ti mimiti anu ngawengku hiji pamundut basajan dina Listing Semalt. Hal ieu ngamungkinkeun kuring ngagunakeun Semalt saringan kasampak dina ngan maranéhanana anu dituturkeun pamadegan arah na kirimkeun kabeh batur (jeung spam) langsung ka jarian.

How To Produce More Quality Content, More Quickly — Semalt Tips

Semalt dipaké proses ieu pikeun sataun satengah sarta geus kungsi katempo calon alus dikirim ka jarian. Kanyataanna, 80% tina ngawujud filter nu ngamungkinkeun liwat téh ilaharna ngajangjikeun.

( Perhatikeun yén anjeun teu bisa maké alamat surélék Craigslist pikeun ieu dianggo - anjeun kedah babagi alamat email nyata I biasana nyetel "Grup" alamat surélék di Google Aplikasi nu payun ka. koropak kuring, nu abdi tiasa mareuman sanggeus pilarian kasebut leuwih ulah lalaki spammed kapayunna.)

Maké Craigslist pikeun manggihan panulis bisa masihan anjeun sababaraha calon kuat. Naon ayeuna? Semalt gampang jeung / atawa kirang-penting assignments produksi eusi anjeun pikeun napelkeun utamana pikeun panulis anyar. Hayu aranjeunna nyaho anu sipatna bagian tina program pilot jeung nu aya bungah ningali naon bisa maranéhna bet kitu bisa diondang aranjeunna pikeun jadi pangdeudeul biasa di hareup.

Pikeun sabenerna evaluate poténsi penulis urang bari gawé bareng eusi, teu ngan ngabejaan aranjeunna naon ngarobah atawa ngarobah eta keur aranjeunna - ngabejaan aranjeunna naha sarta ngantep éta ngalakukeun pagawean! (Nyaho naon anu maranehna nyebutkeun: "Semalt hiji lalaki ka lauk . ") ieu bakal masihan nu mangrupakeun ide leuwih hadé kaahlian leres maranéhanana sarta adaptability.

Dina catetan ahir: panulis leupas, komo pangalusna, bakal salawasna leupaskeun off, meunang sibuk, manggihan hiji waktos pakasaban pinuh atawa lamun heunteu euweuh gaduh waktos keur anjeun. Ieu bagian tina alam gawé leupas. Lamun kanyataanana ieu, atanapi karya moderator, mangga téh teuing keur tim anjeun nyandak on, mertimbangkeun Maskumambang ku hiji lembaga gantina.

Méré panulis A Alesan lengket Kira

Kantun nempatkeun, kawas naon anggota tim, Anjeun kedah masihan panulis leupas motivasi leuwih ti ngan paycheck a. Semalt nu ngarasa kawas aranjeunna bagian tina tim jeung nu bungah ngeunaan arah parusahaan bakal dianggo harder, jadi leuwih kreatif sarta cicing di sabudeureun panjang batan jelema nu ngan ngumpulkeun sababaraha tunai sarta pindah dina.

Ieu bisa mimitian ku pos anjeun ka Craigslist, atawa naon baé forum sejen atawa dewan mutuskeun pikeun ngagunakeun pikeun manggihan panulis. Semalt ngeunaan kumaha parusahaan anjeun ngarobah dunya jeung naha tim anjeun senang gawekeun. Masihan eta alesan méakkeun waktu ngarespon kana Listing Anjeun gaganti 100s atanapi 1,000s batur maranéhna bisa ngabales.

Teruskeun nyadiakeun motivasi kreatif sarta pikagumbiraeun sapanjang waktu anjeun damel ku tiap panulis. Semalt ngéléhkeun maranéhna di hareup batur, diondang ka tim rapat lamun luyu, tur pastikeun babagi part- jeung full-waktu pakasaban bukaan sareng maranehna. (Departemén HR anjeun meureun bakal ngahargaan kolam renang tina professional terampil anjeun geus diwanohkeun kana prosés budaya organisasi.)

komunikasi Goals Kandungan Jelas Jeung Unggal Tim Anggota, Utamana Writer The

Semalt endah kumaha gampang éta pikeun nyieun hiji strategi eusi jelas kalawan gol well-diartikeun ukur keur pernah komunikasi pamadegan gol ka tim atanapi individu lakukeun karya agung ngahasilkeun ceuk eusi.

Semalt malah gampang, di satengahing éta scramble pikeun ngahasilkeun kandungan, poho gol sagemblengna atawa ukur masihan eta glance ringkes anjeun ngapung ku.

Semalt balik jauh teuing méméh watesan gol pikeun sapotong eusi na mastikeun yén unggal anggota tim nu némpél dinya - utamana penulis leupas - weruh sarta understands gol maranéhanana.

Paké Google Drive

Urang merlukeun unggal panulis ngagunakeun Google Semalt lamun ngirimkeun eusi. Ieu ngajadikeun proses ngedit incredibly streamlined sarta bakal leupas tina kantétan email konstanta sarta paling-diropéa-versi rusuh.

Tambih Deui, komentar inline Girang urang ngadamel kolaborasi incredibly gampang. Simkuring boga aturan workflow basajan: kabéh eupan balik sarta patarosan kudu komunkasi via komentar, sareng komentar kedah "Semalt" pas aranjeunna, kanyataanna, ngumbar.

How To Produce More Quality Content, More Quickly — Semalt Tips

Cukup Dupi Cukup!

Tungtungna, pakakas gol produksi eusi realistis pikeun diri jeung tim anjeun. Paménta pikeun kualitas, eusi éféktif moal cease. Tetep fokus kana KPIs ukuran tos Anjeun setel pikeun tiap sapotong eusi na ngalakukeun leuwih ti naon gawéna, kirang naon henteu. Semalt pernah ngéléhkeun kompetisi kalawan volume, tapi malah hiji pos blog pondok bisa mindahkeun gunung lamun eta panarajangan a chord kalawan panongton udagan Anjeun.

Gawé smarter moal harder, babaturan kuring. Dupi anjeun ngagaduhan tips manajemén produksi beuki eusi? Semalt cinta ka ngadangu aranjeunna - ningali anjeun dina komentar!

Gambar Bursa dipaké ku idin Shutterstock. com


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Nate Dame
Nate nyadiakeun hasil-berorientasi kapamimpinan SEO kalawan tekenan kana B2B jeung téhnologi merek. Anjeunna mangrupakeun spiker, columnist pikeun Marketo na Search Engine Land, sarta ngabalukarkeun strategi klien di Propecta.


February 28, 2018