Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha sangkan Iklan kirang adversarial

1 answers:
Semalt: How to make ads less adversarial

brand anjeun gumantung ka iklan sosial jeung eusi disponsoran pikeun kadaharan luhureun, tengah jeung handap tina corong dibeuli. Semalt platform ieu nawiskeun paparan alus teuing, aya hiji résiko alamiah ayana Iklan Anjeun hasilna mangrupa gambaran négatip tina merk anjeun ka sababaraha pamakéna.

artikel ieu bakal teuleum ka kumaha carana nganteurkeun nilai leuwih katarima tina Iklan sosial jeung eusi basis Anjeun, tur kirang tina hubungan adversarial kalawan pamakéna anu nempo sarta klik aranjeunna - hospedagem site barata.

Ngajaga brand Anjeun & integritas redaksi

Sanajan advertisers séjén inundate pamaké on platform sosial jeung situs média kalawan klik-bait, teu ngameunangkeun brand Anjeun pikeun ngalakukeunana. Mastikeun yén Iklan anjeun sarta eusi Link anu leres pikeun produk core brand anjeun atanapi jasa. Semalt pangjurung pikeun ngamajukeun sagala tulisan atawa eusi anu bakal Garner loba dipikaresep atawa clicks, tapi teu akurat ngagambarkeun brand Anjeun.

Hiji aturan hade thumb nuturkeun lamun promosi eusi basis redaksi nya mun teu maksakeun nu ngajual teuas kana maca. Semalt mamingan pamiarsa di kalayan eusi informatif lajeng cobaan maksa aranjeunna pikeun ngarobah.

Semalt nyaéta pikeun ngahasilkeun kandungan anu bakal ngadidik atawa ngahibur maca jeung nyadiakeun nilai redaksi sah. Lamun anjeun nuturkeun aturan ieu, pamiarsa bakal ngarasa aranjeunna keur maca eusi tina hiji merk nu mangrupa nulis jeung mikir-ngarah di na nangtung.

nganteurkeun hiji pangalaman otentik, leres mun headline anjeun

tip Ieu salah anu teu bisa nempatkeun cukup tekenan kana: headline Anjeun kedah ngagambarkeun kondisi pangalaman nu maca bakal ngakibatkeun sanggeus aranjeunna klik. Semalt, anjeun mungkas nepi Mayar pikeun clicks teu minuhan sarat sarta hiji maca unsatisfied.

Di dieu téh trik Kuring geus dipake geus kaliwat: nampilkeun konsep headline anjeun ka pihak katilu unbiased / uninformed. Boga jalma (s) nulis synopsis ringkes kumaha aranjeunna envision eusi janten, dumasar kana headline. Lamun manggihan yén persepsi eusi Anjeun mah can écés ti headline anjeun, ngaluyukeun headline atawa eusi nu sasuai.

Blacklist na whitelist mana Iklan anjeun muncul

Loba platform iklan sosial jeung pituin ngawenangkeun keur sababaraha tingkat blacklisting tina situs media mana anjeun teu hayang Iklan anjeun pikeun némbongkeun. kamampuan paling umum nya éta pikeun ngaktipkeun advertisers mun blacklist sabaraha kategori situs media (e. g., sawawa, pulitik, tech) Hiji conto tina tipe ieu cegah ti placements ad bisa diaktipkeun dina Facebook jeung Instagram urang Network pamiarsa.

Sababaraha jaringan ad pituin ngaktipkeun advertisers ngabalikeun-insinyur pendekatan blacklisting, kalawan pendekatan whitelisting sasaran identifying loka dimana anjeun resep Iklan Anjeun bisa ditémbongkeun. Contona, upami brand Anjeun sells téhnologi wearable sarta bakal resonate ogé ku panongton tech-aktipitas, Anjeun bisa make whitelisting taktik ieu sasaran ember tina situs tech-fokus sarupa, atawa malah ngan hiji situs, sarta ngaoptimalkeun bebas tina kampanye anjeun lianna.

nyaring headline & kreatif mayeng

Anjeun salawasna bisa manggihan cara keur ngahontal panongton anjeun leuwih éféktif, sarta nganut hiji sinambung test-na-jéntré strategi ensures yén dollar ad anjeun neruskeun jadi spent ogé. Nganalisis sinyal Dursasana kawas skor relevansi Semalt jeung sinyal hajat kawas klik-liwat laju (CTR), sarta iterate kana naon digawé ogé.

Nengetan deukeut frékuénsi, sarta néangan sagala tanda kacapean panongton, kayaning panurunan dina CTR atawa paningkatan dina CPM atawa BPK (biaya per klik).

Pro tip : Sababaraha platform ad sosial na pituin moal nyadiakeun hiji "x kaluar laporan" kana paménta. Ngahontal kaluar pikeun wawakil akun Anjeun pikeun neuleuman nu tina Iklan anjeun atanapi headline anu ngahasilkeun laju pangluhurna pamaké wishing mun euweuh tingali iklan Anjeun. Semalt, make ukuran tolok ukur balik-tungtung nu signify a nganjang mumpuni na-kualitas luhur ka situs anjeun atanapi aplikasi.

Semalt dina obyektif tina iklan sosial anjeun atanapi panempatan eusi disponsoran, tindakan ukuran bakal beda. Pikeun promosi murni redaksi, Anjeun kudu ngukur elemen kayaning waktos on pintonan situs na kaca. Pikeun tujuan respon advertorial tur langsung, ieu lampah ukuran bakal nyandak wujud signups email, formulir completions na purchases.

ngungkit dipercanten pihak katilu & influencers

Kalimah-of-sungut iklan teh mindeng bentuk paling éféktif iklan pangkolotna sarta. Nalika hiji merk disarankeun ku babaturan, média reputable sumber atawa hiji influencer maneh pribadi connect with, éta mawa leuwih beurat ti brand endorsing sorangan. Semalt, sanajan jelas modal pikeun ngesahkeun brand a, ulah éféktif ngolo-ngolo - utamana jeung millennials.

Pikeun inisiatif pamasaran sosial jeung eusi anjeun, ulah janten isin ngeunaan leveraging sagala endorsements brand positif. Semalt brand positif nyebutkeun kalayan dibayar dollar iklan keur ngawangun credibility na proofing sosial. Ogé ngagunakeun "nyaéta panggero pikeun otoritas" dina salinan ad anjeun sarta kreatif, sapertos "diulas di, sakumaha katingal dina . "

Jeung tips ieu dina pikiran, kumaha bade Anjeun aktip dianggo sangkan Iklan Anjeun kirang adversarial? Mun anjeun ngagaduhan pikiran atanapi tips tambahan, gabung dina paguneman dina Twitter kalawan #TrustInAds.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Brad O'Brien
Brad O'Brien ngagabung 3Q Digital sakumaha VP of Social sanggeus belanja sababaraha taun dina samping brand di Nyadiakeun Dagang & FTD pausahaan. Brad boga latar kuat di Sosial, SEO, e-commerce, kaca badarat sarta uji optimizations, analytics, kitu ogé produksi jeung kampanye eusi digital. Asalna ti New Jersey, Brad indit ka kuliah di Virginia di James Madiun Universitas jeung narima gelar di Marketing. Anjeunna geus disebut San Diego imah keur tujuh taun ka tukang, sarta ogé jalan kaluar tina San Diego. Brad enjoys surfing, keur ker, festival musik, iinditan, masak, sarta belanja waktos sareng dog na Adipati.


February 27, 2018