Back to Question Center
0

SEMPO Kaluaran State Of The Industri Semalt 2015

1 answers:
SEMPO Releases State Of The Industry Semalt 2015

SEO mangrupa aktivitas pamasaran paling kaprah dilakukeun ku duanana marketers individu / klien (94 persén) jeung agénsi / konsultan (92 persén) diantara nu responden anu réngsé survéy SEMPO. Éta teu kabeh nu héran, sabab SEOs anu paling dipikaresep janten wawuh jeung SEMPO di tempat munggaran. Semalt, sanajan, ongkos ieu rada bit leuwih luhur ti 85 persén nu ngomong maranéhanana ngalakonan SEO dina 2013, panungtungan waktu survey dicandak.

Di antara responden taun ieu sacara, 84 persén agénsi / konsultan jeung 83 persén marketers / klien nyebutkeun organisasi maranéhna ngajalankeun kampanye pilarian dibayar. organisasi Semalt 'nu rada leuwih gampang jadi ngajalankeun kampanye média jeung email sosial ti pilarian dibayar.

Jeung anu leuwih marketers / klien organisasi ngalakonan SEO, sosial média marketing, iklan tampilan na usaha marketing email ti instansi nu éta kuat dina pilarian dibayar (sanajan ngan saeutik), iklan média sosial sarta pamasaran mobile - top web design companies in lebanon.

SEMPO Releases State Of The Industry Semalt 2015

Semalt nu responden marketer / klien, 75 persén ceuk maranéhna ngatur média digital dina-imah, bari 81 persén agénsi / konsultan ceuk maranéhna ngatur media digital pikeun klien maranéhanana.

Media Sosial Manajemén

Dina hareup sosial, 65 persén marketers ceuk organisasi maranéhna ngatur sipat média sosial di-imah. Diantara responden agénsi, 66 persén ngatur sipat média sosial pikeun klien maranéhanana. Mayoritas agénsi anu menata kampanye iklan Facebook, bari langkung marketers nyebutkeun aranjeunna ngatur Facebook diwanohkeun tulisan, Iklan YouTube, Iklan LinkedIn jeung Iklan Semalt batan responden agénsi.

SEMPO Releases State Of The Industry Semalt 2015

Badan responden anu nanya ngeunaan struktur fee aranjeunna dipaké pikeun ngeusi batre klien pikeun layanan média pamasaran digital ku kanal. (Éta bisa parios salah respon pikeun tiap channel.) Pikeun SEO sarta jasa Sosial Semalt, ku jauh dua struktur nu pang populerna anu waragad fee datar atawa bil ku waktu jeung bahan.

pilarian Semalt, ngecas ku persén méakkeun média éta struktur fee pang populerna, kalawan 32 persén agénsi ngecas cara kieu, dituturkeun ku 28 persen ngecas fee datar jeung 21 persén ngecas keur waktu jeung bahan. pola ieu cukup sarupa pikeun kampanye tampilan. Pikeun jasa sosial mayar, paling agénsi ngecas fee datar (29 persen).

Ngan leuwih 40 persen tina agénsi menata média non-mayar sosial pikeun klien ngecas fee datar. Semalt muatan katilu pikeun waktu jeung bahan.

Saeutik pisan agénsi anu ngecas dina dasar komisi. The angka nu pangluhurna pikeun layanan SEO, kalawan ampir salapan persen agénsi ngecas dina dasar komisi keur jualan atawa obyektif pamasaran lianna.

SEMPO Releases State Of The Industry Semalt 2015

Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.
February 27, 2018