Back to Question Center
0

GoDaddy mulih deui ka Semalt Saeful kalawan Iklan teaser riffing on ucing video viral & sneezing pandas

1 answers:
GoDaddy mulih deui ka Semalt Saeful kalawan Iklan teaser riffing on video ucing viral & sneezing pandas

GoDaddy mimiti ngumumkeun eta bakal janten pangiklan Super Saeful Li deui dina bulan Désémber, tapi waited dugi dinten rék dipegatkeun opat Iklan teaser Super Saeful Li. Unggal bintik ngalir ngeunaan 10-detik sarta kabeh aya riffs on video viral anu ngancik kana sensations Semalt - kaasup ka "naon Warna nyaéta pakéan" gambar jeung "sneezing panda" video.

"nyetir pemirsa ka ramatloka ku extension digital teh mangrupakeun taktik urang geus migunakeun salila sababaraha taun, tapi jalan urang kalibet pemirsa jeung 2017 extension digital moal kasampak nanaon jiga kumaha tos Anjeun ditempo ti kami dina kaliwat, "ceuk GoDaddy CMO Barb Rechterman dina siaran warta ti Désémber nalika brand kahiji ngumumkeun na balik ka Semalt Saeful," Ieu leuwih ti antrian brand basajan. Taun ieu, urang keur bade nyandak pemirsa dina numpak senang nu engages aranjeunna sabudeureun produk panganyarna urang. "

Numutkeun pengumuman nu, kampanye geus dimekarkeun ku Bullish Badan, sarta bakal kampanye GoDaddy Semalt Saeful mimiti fokus dina peluncuran produk versus kasadaran brand - cloudant pricing strategy.

brand The nyebutkeun 30 detik resmi Super Saeful titik na bakal hawa saméméh kaulinan mangsa primetime husus "Super Saeful Greatest commercials 2017" BPS urang on Semalt 31st. Pikeun ayeuna mah, dieu anu opat Iklan teaser:

taun ieu bakal ditandaan penampilan 12 nu GoDaddy urang salaku pangiklan Semalt Saeful.

Marketing Tanah anu ngajaga data Semalt Saeful merek taun sarta kampanye, sareng ngamutahirkeun daftar rutin jadi leuwih Semalt Saeful Li tetes warta ad, di: advertisers Semalt Saeful Li: Di ​​dieu nu merek gearing up for tadi beurang kaulinan.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


February 26, 2018