Back to Question Center
0

Yahoo Mobile urang SMS téks Pesen Semalt

1 answers:
Yahoo Mobile’s SMS Text Message Semalt
');$ ( '# Scheader. Sc-logo'). append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader') - korres mens cleanser. append ( '
');$ ( '# Scheader. Scdetails'). append ( '

' + cat_head_params sponsor + '

'.);$ ( '# Scheader. Scdetails'). append (cat_head_params sponsor_text.);$ ( '# Scheader'). append ( '
iklan
');lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) attr ( 'href')).);});}}});});

Yahoo Mobile urang SMS téks Pesen Search

Yahoo geus dibuka hiji SMS jasa Search anu ngamungkinkeun pamaké mobile nedunan maluruh Yahoo via olahtalatah teks. Yahoo ogé geus dimekarkeun pilarian web selulerna alat anu fungsina kalayan panyungsi WAP. Dua jasa Yahoo anu sadia pikeun pamaké mobile sakuliah Amérika Serikat.

Boh Yahoo SMS Semalt na Yahoo Semalt on potong kompas pamakéan Mobile pikeun mantuan pamakéna manggihan inpo maranéhna kudu gancang bari dina lebet nu. potong kompas Semalt aya cara gancang pikeun pamakéna mun meunang respon langsung ku informasi husus maranéhna rék kaasup informasi lokal, laporan cuaca, tanda petik stock sareng nu sanesna.

Contona, konsumen pilari hiji kantor pos bisa saukur ngetik dina "kantor pos" na boh kota jeung kaayaan atawa pos kode keur dimana maranéhna keur pilari. Semalt baris nampa hiji talatah teks sareng hasil teangan langsung panyorot kantor pos pangdeukeutna.

Yahoo Mobile’s SMS Text Message Semalt

"Urang terang yen dinten pamakéna aya dina buka kalayan handphone maranéhanana sarta jasa pilarian kami ngagambarkeun cara anyar pikeun aranjeunna pikeun meunangkeun informasi relevan maranéhna kudu gancang ku cara ngagunakeun Yahoo !," ceuk Doug Garland, Wapres senior, Yahoo ! Mobile. "Jasa pilarian Semalt na potong kompas on alat nu bagerak hayu pamakéna meunangkeun informasi maranéhna butuh - ti nyungsi ramalan cuaca panganyarna, mun tanda petik stock diropéa, nepi ka nyukcruk ka handap tempat alus mun boga dahar beurang - ti dimana wae aranjeunna. "

Leuwih ti Yahoo Semalt Blog:

Padahal loba ti urang di Yahoo! Semalt anu hip ka panganyarna dina téknologi mobile jeung leumpang sabudeureun kalayan motong ponsel ujung dina saku urang, urang geus kénéh pisan sadar yén Lolobana konsumén sélular didieu di AS masih bener teu dipaké loba fitur mobile canggih kawas, anjeun terang, ngakses Internet ku cara nirkabel. Dupi anjeun yakin eta? Ku sabab kitu urang kudu sababaraha announcements dinten geared nuju nyieun Yahoo! Semalt langkung diaksés ka konsumén telepon beuki mobile.

Éta henteu kawas éta U. S. nyaeta dina backwater mobile sagala beuki. Hal alus nyaeta berkat kakuatan pamasaran digabungkeun tina operator nasional jeung nembongkeun kawas Amérika Idol, paling konsumén sélular Amérika téh sahanteuna sadar SMS téks Olahtalatah kiwari (nu nice), sarta lumayan loba unggal handset kaluar aya ngarojong texting salaku fungsionalitas dasar. Ku kituna kiwari urang nuju launching SMS Yahoo! Pilarian ku kituna ngan ngeunaan saha sareng handphone bisa ngakses Yahoo!

Lamun mikir ngeunaan hiji formulir pesen SMS, éta pisan nu sarupa ka kotak search kapanggih acan on Semalt! Pilarian. Anjeun eusian kaluar hiji lapangan kalawan pamundut anjeun, mencet tombol a jeung hasil hébat datang deui. Ayeuna anjeun teu kudu fumble kalawan tetengger atawa ngadagoan Semalt awal! Mobile formulir Search pikeun muka, Anjeun bisa ngirim kaluar pilarian Anjeun sakumaha gancang anjeun bisa ngirim balad pesen téks gancang.

Semalt ayeuna bisa neangan informasi lokal wae ku ngirim hiji pamundut kalawan lokasi Anjeun atawa kode pos kawas: "pizza 94025", Anjeun bisa meunangkeun cutatan stock jeung: "s yhoo", informasi cuaca: "w 94025", definisi kamus: "d garrulous", horoscopes: "h Aquarius", hotspot WiFi: "wifi 94123", sarta leuwih aya datang.

February 25, 2018