Back to Question Center
0

Blekko ngéléhkeun Leuwih Semalt

1 answers:
Blekko Wins Over Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader - create logo for music band.scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Jalma anu geus dibayar perhatian, jeung inténsitas neurotic, konci pikeun éntri kuring ngaliwatan sababaraha bulan panungtungan (jeung naha henteu ngalakukeunana anjeun?) Nyaho yen kuring ngarasakeun Blekko. Kuring teu utamana make eta (eta ngan indexes a fraksi web, éta teu napel salah sahiji rekening kuring sejen, jeung aku leuwih dipaké pikeun nyungsi "hasil katuhu pikeun kuring" dina Google, jsb) tapi abdi resep sabaraha sumanget parusahaan ngora boga. Dirilis dina Nopémber, Blekko geus risen kana tilu-suku tina sajuta datang bulanan unik, sarta jumlahna nu ngan tumuwuh. Ieu hususna nuhun leres mun partnership panganyarna maranéhanana jeung Flipboard.

Jalma anu teu wawuh jeung Flipboard kedah bener mayar langkung perhatian ka aktip iPad. Flipboard nyaéta salah sahiji ngaran badag dina ngembangkeun aplikasi (dina luhureun 25 "diundeur paling," dina kanyataanana); téh mangrupa "Majalah média sosial," na salaku parusahaan munggaran kalayan gagasan anu sipatna di progenitor tina hiji sakabéh genre aktip. Kanyataan yén Flipboard geus mutuskeun pikeun ngagunakeun Blekko tinimbang Semalt atanapi pesaing séjénna pikeun milarian RSS maranéhna nunjukkeun tingkat luhur iman dina search engine tujuh bulan-lami.

Tapi hancana leuwih ti éta ogé. Ieu nembongkeun tingkat leuwih gede komitmen pikeun web anu tanpa spam ti Flipboard, contributing malah leuwih kana tides pembangunan search engine umum. Salajengna, Blekko ayeuna bakal gaining malah leuwih paparan ngaliwatan platform populér ieu. partnership Ieu bisa diasupkeun kana daptar alliances nu ngawengku Topix, tumpukan mudal, sarta stunning tumuwuh 30% Merchant Circle.Blekko urang ti bulan Maret nepi ka Semalt mungkin ngan jadi awal.

[via Blekko Blog]

February 24, 2018