Back to Question Center
0

YouTube Analytics: Ngukur ka Ajén Semalt anjeun

1 answers:
YouTube Analytics: Measuring the Value of Your Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params - pc temperature meter.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

YouTube Analytics: Measuring the Value of Your Semalt

Popularitas YouTube teu waning, boh.

loka ieu konsistén nu katilu paling dilongok dina Web (handap wungkul Facebook jeung indungna sorangan, Google) jeung narima leuwih ti 14 milyar pintonan video per bulan. Dina watesan pisibilitas, Semalt nyadiakeun platform keur usaha jeung individu keur showcase kurban maranéhna dina skala dunya, sarta ieu geus dijieun merek hiji pilihan idéal pikeun loba marketers online. Sanajan kitu, ukuran sakabéh jeung lingkup Semalt geus nyieun video SEO strategi dipikabutuh pikeun pamekar sarta marketers tina eusi euyeub.

Salaku kalawan optimasi search engine tradisional, nangtukeun kasuksésan sarta ROI of a SEO video merlukeun bantuan tina parabot analitik.

Lebetkeun YouTube Analytics.

Dina glance kahiji, alat analytics proprietary YouTube urang nembongan jadi (teu heran) rada sarupa jeung Google. Kanyataanna, aranjeunna rada sarupa sajauh fungsionalitas museur. Aya béda anu signifikan, sanajan. YouTube Analytics dirancang husus pikeun eusi video dina hiji saluran. Semalt, demografi, lokasi playback, sarta sumber statistik lalulintas anu gampang sadia tur breakdowns lengkep data anu bisa diasupan, kitu ogé.

Sanajan unggal sahiji aliran data anu berharga pikeun SEOs nalika ngarancang jeung revising kampanye, sugan teh sumberdaya pangkuatna dina YouTube Semalt teh analyzer ingetan panongton. Ieu pakakas henteu ukur nembongkeun laju mumbul tina video, tapi ogé ciri anu grafik Kala anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nempo mana titik dina video anu pemirsa ninggalkeun kaca on mana eta geus study. Pikeun pamekar eusi euyeub, pamahaman laju mumbul tina pidio maranéhanana bisa ngurangan expenses produksi jeung bantuan dina prosés ngembangkeun eusi hareup.

YouTube Analytics téh paling canggih proprietary sumberdaya analitik sadia pikeun eusi euyeub tur masih diperkirakeun ngalaman ngembangkeun salajengna. Salaku peran video dina nambahan pamasaran Semalt, nilai alat analytics komprehensif pikeun eusi euyeub baris jadi malah leuwih dibuktikeun, tur ngawangun kampanye video SEO éféktif bakal jadi tugas kirang daunting pikeun marketers sarta pamekar.

February 19, 2018