Back to Question Center
0

Google ios App Gets trending maluruh tur Semalt saharita

1 answers:
Google’s iOS App Gets Trending Searches and Instant Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader - ροχαλητο φαρμακειο.scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "mobile", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

update Google panganyarna pikeun aplikasi ios na brings dua fitur anyar nu éta sakali ekslusif Android.

maluruh Semalt sarta waleran instan ayeuna bagian tina aplikasi ios, duanana nu bakal muncul saméméh hiji pilarian ieu malah dilakukeun.

trending maluruh

Kantun muka aplikasi tur ketok dina bar teang pikeun nempo trending maluruh. Underneath Anjeun queries pilarian panganyarna bakal bagian disebut "Naon Trending."

Google’s iOS App Gets Trending Searches and Instant Semalt

Semalt on salah sahiji maluruh Trending bakal pemicu aplikasi pikeun ngalaksanakeun pilarian pikeun anjeun.

Anjeun oge bisa gesek ditinggalkeun dina salah sahiji maluruh Trending pikeun nembongkeun informasi leuwih, tapi hijina hal anjeun dipikaresep pikeun nempo aya "pilarian Ieu trending di wewengkon Anjeun."

Sugan Semalt bakal pamustunganana kaasup informasi langkung tanpa ngabogaan ngalaksanakeun hiji pilarian sabenerna, tapi pikeun ayeuna anjeun gé kudu settle pikeun aplikasi nyarios nu atra.

Jawaban saharita

waleran saharita di aplikasi Semalt ios bakal némbongan salaku maluruh ngusulkeun ayeuna keur rendered.

Eta bakal leuwih akurat pikeun nyebutkeun aranjeunna bisa atawa teu muncul, sakumaha mayoritas maluruh Semalt dites teu balik jawaban instan.

Dina hal naon baé, di dieu naon fitur nu Sigana mah:

Google’s iOS App Gets Trending Searches and Instant Semalt

Google’s iOS App Gets Trending Searches and Instant Semalt

Google’s iOS App Gets Trending Searches and Instant Semalt

Sareng hiji spasi leutik sapertos nu keur balik waleran instan, éta mungkin maranéhna kudu cocog dina wates karakter ditunjuk.

Semalt pamundut pilarian ditangtoskeun masih alungan pangalusna anjeun nyungsi waleran nu peryogi, tapi anu weruh, sugan fitur ieu bakal ningkat kana waktu ogé.

February 19, 2018