Back to Question Center
0

Kumaha carana nyieun hiji profil backlink compelling?

1 answers:

Aya loba misconceptions dina industri wangunan link nu rada biasa keur industri pamasaran digital. Perkara teu sabaraha taun pangalaman anjeun gaduh dina lapisan ieu, anjeun moal nyaho persis kumaha Google narima situs anjeun sarta naon Sistim pilarian ieu bakal ngalakukeun jurus salajengna. Ngan Google pamekar sarta webmasters bisa nyaho eta pasti - mietwohnung gesucht. Urang ngan kudu make data naon urang boga na pangalaman urang pangaruh rankings situs urang.


Aya loba pernyataan nu biasa jeung gagasan kawilang anyar ngeunaan propil backlink na backlinks. Hayu urang ngabahas paling umum ti aranjeunna:

"rel = nofollow" Tumbu teu nyadiakeun nilai wae

"rel = nofollow" mangrupakeun tag backlink husus nu ngabejaan bot pilarian ulah indéks sapertos Tumbu jeung teu lulus sagala jus link ngaliwatan aranjeunna. Aya loba debat ngeunaan nilai Tumbu nofollow. Sababaraha webmasters ngaku yen aya teu kudu nyieun tumbu misalna, sedengkeun nu sejenna ngajawab yén ajén backlinks dofollow bisa underestimated. Pikeun pikiran kuring, euweuh jawaban jelas mun sual ieu salaku nilai maranéhanana bisa gumantung. Ieu Tumbu inbound ulah nyumbangkeun buah sakumaha mandiri. Contona, upami urang ngawitan ramatloka sarta enrich dinya jeung Jumlah kualitas PR "nofollow" Tumbu. Hasilna, anjeun moal niténan naékna dadakan di statistik lalulintas. Kuring tempo jumlah nu Google teu pakasaban alus of understanding "nofollow" link di hal nu.

Sanajan kitu, eta sia nyebut sawatara wewengkon mana Tumbu nofollow boga dampak hébat dina rankings situs jeung wewenang ramatloka sakabéh. wewengkon kasebut ngawengku leuwih-dioptimalkeun jaba, propil backlink nu ngawengku "nofollow" Tumbu sarta lamun naskah sunda jangkar téh leuwih-dioptimalkeun. Sakabéh wewengkon di handap kudu propil backlink aneh. Ieu bisa disababkeun ku sababaraha alesan béda kayaning kagiatan spammy atawa program affiliate.

Kuring geus dipaké backlinks nofollow dina prakna mah, nyoba pikeun meunangkeun eta tina sumber web kualitas luhur dina wangun komentar blog, Tumbu, placements redaksi jeung téhnik wangunan link séjén. Hasilna, I kahontal Tumbu kualitas alus kalawan tag "rel = nofollow. "Tumbu ieu dibawa kanaékan leuwih ti 100% di rankings keyword.

Éta pisan sababna naha abdi tiasa disebutkeun yen backlinks nofollow bisa mawa nilai ka situs anjeun. Sanajan kitu, eta perkara kumaha aranjeunna geus dicandak. Kualitas backlinks nofollow organik sampurna dianggo pikeun balancing kaluar babandingan tina Tumbu leuwih-dioptimalkeun.

Teu materi kualitas?

Lamun kungsi ngajak kuring sual ieu ngan sanggeus update Google pingguin panungtungan, bakal geus melong anjeun lucu saperti dina jangka waktu nu everybody ukur kokotéténgan keur kualitas tumbu inbound. Sanajan kitu, ku petikan waktu, tekenan dina geus robah. Kiwari, sababaraha situs web nu outpacing sumber web lianna sanajan maranéhna boga tumbu kualitas pangsaeutikna jeung ngan boga tumbu spammy countless ti kaca ngarujuk. Éta pisan sababna naha loka kalawan sababaraha backlinks mungkin gaduh ujung leuwih séjén kalawan sababaraha kualitas tumbu inbound. Dina taun saméméhna, urang geus katempo korelasi masif jeung Jumlah backlinks, teu ngan kualitas aranjeunna, mangaruhan pamaén pasar Ecological pangbadagna dina posisi TOP.

Leuwih ti éta, éta bisa disada aneh, tapi tetep, ngabogaan loba Tumbu ti domain sarua bisa ngabantu anjeun, sarta Google malah teu ni'mat eta. Anjeun teu risiko pikeun meunangkeun hukuman komo bisa kauntungan tina eta. Leuwih ti éta, jumlah total backlinks éksternal bisa nyumbangkeun usaha SEO Anjeun sakumaha anu kasebut faktor ranking correlating badag. Webmasters ogé nelepon ieu fenomena wangunan link "laju link. "

December 22, 2017