Back to Question Center
0

Kumaha carana meunang dipercaya dibayar backlinks pikeun ngaronjatkeun ramatloka SEO?

1 answers:

Backlinks aya anggapan paling loba dipaké dina pilarian engine optimasi lapisan. Aya sababaraha bentuk beda backlinks nu aya gumantung Tujuan na kualitas maranéhna. Loba padagang online anu anyar geus dimimitian pikeun ngamekarkeun jeung ngamajukeun bisnis online maranéhanana, ngarasa frustasi lamun datang ka ieu numbu wangunan. Pikeun maranéhanana anu anyar di lapisan ieu, prosés lalaki backlinks kualitas bisa jadi rada pajeulit. artikel ieu dirancang husus pikeun jalma anu neangan sababaraha émbaran tambahan dina SEO backlink - coffee shop tables and chairs. Di dieu Anjeun baris manggihan jawaban ditaroskeun naha backlinks anu penting pikeun SEO na kumaha carana ngabedakeun antara backlinks alam tur wajar.

paid backlinks seo

Peran backlinks di SEO

Backlinks jalma Tumbu éksternal anu diarahkeun ka arah situs anjeun atanapi blog. Éta nu kawanoh ogé salaku tumbu inbound. mesin pencari mikat backlinks salaku determinants popularitas ramatloka na reputasi. Beuki backlinks tina sumber kualitas nunjuk ka situs anjeun, beuki otoritas ti mesin pencari anjeun bakal meunang. optimasi search engine Backlink nujul kana anggapan lamun bot pilarian parse nu backlinks nu nunjuk ka ramatloka pikeun manggihan eusi langkung relevan pikeun query pamaké. Nalika search engine Etang relevansi sahiji ramatloka pikeun hiji istilah pilarian husus, maranéhna nganggap jumlah Tumbu inbound kualitas ka situs ieu. Éta pisan sababna naha kudu firstly pikir ngeunaan kualitas tumbu inbound tinimbang kuantitas maranéhna. Google ngemutan eusi ramatloka pikeun nangtukeun kualitas hiji kakait. Eta hartina anjeun kudu nengetan hususna ka relevancy eusi dimana backlinks anjeun disimpen. Lamun backlinks anu dikurilingan ku eusi séjén nu teu patali, backlinks sapertos bakal kirang relevan.

Tipe backlinks

Aya dua jenis utama backlinks - jieunan (wajar) backlinks jeung alam backlinks (organik).

  • jieunan (wajar) backlinks

backlinks wajar aya jelema nu dijieun unnaturally. Dina kalolobaan kasus, backlinks ieu téh dibeuli ku pamilik ramatloka atanapi webmasters ti domain non-kualitas séjén. Aranjeunna mibanda hiji tujuan iklan jeung Sigana wajar pikeun duanana mesin pencari sarta pamaké rata. Loba backlinks jualan ramatloka nu dipikawanoh salaku jieunan sarta teu mibanda nilai wae mun ramatloka anjeun. Kuring teu nyarankeun anjeun kalibet dina backlinks dibayar SEO sakumaha eta bisa mungkas nepi ka hasilna goréng jeung malah hukuman ti Google.

backlinks seo

  • Pengetahuan Alam (organik) backlinks

jenis ieu Tumbu nujul kana pamadegan backlinks nu meunang tanpa pangaweruh Anjeun. Éta kajadian lamun boga ramatloka, blogger atawa wartawan numbu kaca web Anjeun atawa artikel sabagé conto atawa rujukan. jenis ieu backlinks positif mangaruhan rankings ramatloka tur mikat lalulintas kualitas pikeun ramatloka anu. Pikeun ménta backlinks alam, anjeun kudu nyieun kualitas na kandungan basis panalungtikan anu pamaké, kitu ogé boga ramatloka sejen, neangan pitulung sarta berharga pikeun aranjeunna. Pastikeun téma ramatloka a dimana anjeun backlinks ieu disimpen relevan pikeun topik ramatloka anjeun sarta Industri. Leuwih ti éta, perhatian husus kudu dibayar ka backlink jangkar téks Anjeun. téks ieu perlu coincide jeung salah sahiji kecap konci sasaran Anjeun.

December 22, 2017