Back to Question Center
0

Kumaha tiasa mairan backlinks ningkatkeun situs rank abdi on SERP?

1 answers:

Anjeun meureun geus ngadéngé loba informasi pikareueuseun ngeunaan ngawangun backlinks comment na négatip predisposed kana téhnik ieu. Najan kitu, kuring rék nyandak masihan na kaanggo strategi ieu kalayan hiji pikiran kabuka. Najan reputasi goréng strategi ieu, ngamangpaatkeun blog commenting salaku strategi backlink tiasa mantuan Anjeun pikeun ngadegkeun hubungan alus jeung klien poténsi anjeun sarta ngawangun otoritas brand Anjeun dina Ecological pasar Anjeun. Najan kitu, anjeun kudu boga pendekatan bener nyieun backlinks comment pikeun ménta hasil SEO alus - google usa estados unidos. Upami teu kitu, anjeun bakal katingal curiga dina panon ti mesin pencari komo bisa meunang hukuman pikeun téhnik wangunan link spammy.

Dina artikel ieu kami baris ngabahas cara anyar meunangkeun jus link ti komentar. Anjeun tiasa hilap sagalana geus maca saméméh. Pendekatan urang bade babagi sareng anjeun teu kasampak kawas naon téhnik séjén wangunan link nu merlukeun maké dofollow, nofollow, istilah pilarian atawa hal séjénna nu dipaké pikeun ngadéngé.

Cara anyar meunang backlinks comment

Marilah urang bahas naon tahap nu kudu nuturkeun pikeun ménta backlinks kualitas comment dina periode pondok.

  • Néangan blog katuhu

Dina tahap awal kampanye wangunan link, anjeun kudu neangan jeung blog katuhu pikeun generating Tumbu anjeun aya. Anjeun kedah ngalaksanakeun panalungtikan pasar Ecological anjeun sarta manggihan sumber web nu nampa sababaraha lalulintas alus teuing jeung Dursasana. Teu atra kasampak keur blog industri pangalusna. Gantina eta, anjeun tiasa manggihan blog PR tengah atawa panglawungan mibanda sababaraha jumlah signifikan commenters aktif dina éta.

Pikeun neangan naon nu peryogi, Anjeun ukur bisa nyelapkeun query hususna kana Google. Contona, lamun Anjeun bisnis dilayanan dina widang médis, anjeun tiasa menta hiji search engine pikeun query a "blog médis TOP" atawa "panglawungan pikeun médis. "Balukarna, anjeun bakal nyadiakeun kalawan daptar sahiji blog TOP dumasar kana sababaraha biasa sosial jeung komentar jalma blog nampi.



Sakali geus kapanggih cocog pikeun anjeun bisnis perlu sumber web, Anjeun bisa neruskeun Cabang kaluar ku tumbu di handap ieu tina commenters kana blog maranéhanana. Bakal mantuan anjeun ningkatkeun basa anjeun tina situs pasangan.

  • Ngaorganisir blog anjeun

Paké RSS lalanggan di Google Reader pikeun ngajaga lagu tina blog di industri Anjeun. Jieun polder béda pikeun masing-masing ramatloka topik. Streamlining proses ieu, anjeun bakal nitenan nu kategori gaduh tulisan nu geus diropéa anyar.

  • Coba janten mimiti

Teu sasaena ngawangun backlinks comment di jalan forum bangor saukur nulis nyimpang, komentar spammy. Anjeun tiasa janten hiji munggaran anu daun komentar handapeun pos, tapi ngan sanggeus comprehensively maca eta jeung pamikiran leuwih respon witty sarta lumrah. Mun link primér anjeun ngalakonan tur teken ka titik, commenters sejenna bakal klik paling dipikaresep di ka pariksa saha anjeun. Éta pisan sababna naha lamun aya heula, parobahan anjeun nu leuwih luhur ti lamun lalaki keur pihak nu sanggeus sababaraha commenters séjén.

December 22, 2017