Back to Question Center
0

jenis nu kode backlink jeung struktur anu pangalusna pikeun SEO?

1 answers:

Sateuacan urang lumangsungna kalawan reviewing kodeu backlink baku jeung struktur ilahar dipake keur kaperluan SEO, hayu atuh dimimitian ku sababaraha definisi dasar. Nempatkeun saukur, unggal backlink (disebutkeun, web link inbound) anu dilahirkeun nalika hiji ramatloka ngabogaan URL ngarah jalan ka sumber ti pihak katilu sejenna nguap on Internet - ku jalan nyieun rujukan, atawa nambahkeun URL nu. Sarta sakabeh susunan Tumbu inbound dijieun pikeun ramatloka ngajadikeun profil link na. Cara éta, mesin pencari utama kawas Google na Bing anggo eta nangtukeun nilai nyata, popularitas, sarta pentingna unggal ramatloka atanapi blog dina skala - ray ban erika pre?o. Tempo nu teu sakabéh éta téh dijieun sarua, ngan spawning backlinks di acak demi count maksimum maranéhna moal ngalakukeun. Lamun datang ka gedung link organik keur kaperluan SEO, hal éta ngan urusan kualitas tumbu, tinimbang kuantitas maranéhna.


Salaku I geus ngomong teu sakabéh aranjeunna anu dilahirkeun sarua. Éta naha, méméh nanaon sejenna, hayu urang nyieun bédana antara dua tipe utama di handap tina Tumbu web. Kanyataanna, aranjeunna anu dibedakeun ku peculiarities HTML dina kode backlink, kitu ogé dampak baku dina unggal ramatloka ti panempo SEO.

  • backlinks DoFollow anu dipaké teu ngan pikeun nyambungkeun dua kaca web misah jeung "narik" duanana babarengan tapi pikeun nransper tur redistribute metrics kualitas dina dua sisi. Diomongkeun di istilah umum, backlinks kalawan DoFollow anu mindeng dipikawanoh diantara unsur paling decisive, lamun datang ka posisi ranking pilarian awarding. jenis ieu Tumbu web ieu dipaké pikeun méré evaluasi baku pikeun Pa (kaca otoritas), DA (otoritas domain), PR (PageRank), sarta sesa metrics kawas pamaké trust. Ilaharna, web Tumbu misalna ku atribut DoFollow dina kode backlink maranéhanana anu diselapkeun kana Kaluaran warta, kitu ogé blog atawa artikel tulisan. Kadang-kadang maranehna anu kapanggih dina tulisan forum jeung bagian comment.
  • backlinks NoFollow nu dirancang pikeun nyambungkeun dua kaca web misah, i. e. , Utamana pikeun tujuan navigasi solely. Ieu ngandung harti yén hiji atribut kode backlink NoFollow henteu nyieun sangu pikeun kaca atanapi domain otoritas mindahkeun (a. k. a. jus link). Terus di pikiran nu bédana sahingga bisa hirup kalawan cukup ieu ngajadikeun leuwih rasa dina watesan Crawling jeung indexing, kitu ogé metrics utama meunteun.

Backlink Code Struktur dina SEO

Naon damel struktur dasar backlinks di SEO? Kanyataanna, unggal link inbound diwangun ku unsur inti handap: tag hiperteks rujukan, jangkar tag téks, rujukan link, sarta tag nutup.

  • Saban backlink geus dilahirkeun ku
  • salajengna asalna téks link awakna, nu dimimitian ku backlink jangkar tag o ngabejaan web mesin pencari link téh rék nuturkeun, éta ogé clickable sarta ngabogaan warna indikasi husus tetep kaluar tina sesa eusi téks dina kaca.
  • Saban hyperlink ditungtungan make tag nutup, nu ngan ngabejaan ti mesin pencari ngeunaan panutupanana tina tag hyperlink sakabeh.
December 22, 2017