Back to Question Center
0

Naon anu backlink sumber untapped ku Backlinko?

1 answers:

Backlinks neruskeun ngajalankeun dunya digital, sanajan sababaraha artikel ogé webmasters ngabejaan urang hal séjén ngeunaan éta. Komo, studi optimasi search engine panungtungan némbongkeun yén backlinks mangrupakeun salah sahiji faktor ranking paling signifikan pikeun Google tur mesin pencari séjén.

Lamun datang ka ieu numbu wangunan, aya loba metoda leres diusahakeun-na-sadia. Sababaraha di antarana nuturkeun tungtunan Google, bari batur ngalanggar aranjeunna. Dina dinten urang, sababaraha link generating téhnik jadi kurang resultative dina dinten urang (f - computer stores bay area ca. e. tamu posting atanapi komentar backlinks). Sanajan kitu, aya kénéh loba kirang-dipikawanoh atawa underground cara kumaha carana earn backlinks bébas kualitas luhur.

Dina artikel ieu Kuring keur bade babagi sareng anjeun sababaraha téhnik wangunan link bawah tanah, sababaraha di antarana Kuring geus injeuman ti boga Brian Dean Backlinko. Hayu urang boga katingal ngadeukeutan di unggal sahijina.

Cara pikeun ménta backlinks alatan metodologi Backlinko

  • téhnik wangunan link Sosial

téhnik wangunan link ieu mantuan pikeun ménta Tumbu éksternal ti média sosial. Numutkeun metoda ieu, anjeun kudu babagi eusi relevan sarta baranahan eusi nu ieu beurat dibagikeun. Sanggeus éta, anjeun kudu ngahontal pamaké anu mimitina dibagikeun eusi ieu sareng nyadiakeun aranjeunna kalayan sapotong anyar atanapi diropéa.

  • téhnik jangkung link wangunan

téhnik wangunan link jangkung ieu dikembangkeun ku Brian Dean. Ieu mantuan manehna nambahan lalulintas organik na ku leuwih ti 400%. Numutkeun metoda ieu, anjeun perlu pikeun ngaidentipikasi istilah pilarian ranking handap sarta manggihan sapotong eusi nu populer di kalangan nu pamaké. Sanggeus éta, anjeun kudu nulis deui hadé pikeun istilah pilarian sami. Pastikeun, versi anyar anjeun tina kandungan teh nyaeta unik jeung panalungtikan basis. Pikeun ngalengkepan prosedur wangunan link ieu, anjeun kudu ngamajukeun ieu sapotong diropéa tina eusi dina média sosial kalayan tujuan sababaraha domain PR tinggi pamustunganana linking deui ka anjeun.

  • téhnik Testimonials link wangunan

Testimonials pisan mangpaat pikeun usaha naon sabab némbongkeun kapuasan arah produk atawa jasa pausahaan nyadiakeun konsumén. Webmasters neangan aranjeunna kaluar sabab nyaho kauntungan naon bisa aranjeunna bawa ka toko online maranéhna. Dina cara sapertos ieu, nyieun dibandung anjeun mere kasempetan alus teuing pikeun earn diri hiji tumbu asup gampang tapi nulis. Pamaké hadé mikat pausahaan nu gaduh testimonials organik ti nasabah nyata ti situs web nu nampilkeun ulasan spammy (sakumaha aturan testimonials misalna bisa gampang kauninga). The testimonials situs anjeun leuwih nyata geus dicandak, nu leuwih luhur éta bakal pangkat dina kaca hasil teangan. Leuwih ti éta, éta muncul leuwih dipercaya pikeun usaha lianna. Éta pisan sababna naha maranéhna bakal numbu ka loka Anjeun tanpa malah nanyakeun.


Sagala kudu maneh mun geus milih hiji produk nu kawas paling sadaya na ngahubungan panyadia -na pikeun masihan dibandung anjeun ka ieu produk husus. Kalolobaan platform ritel badag boga kaca dibandung husus keur kaperluan ieu. Éta pisan sababna naha eta bakal gampang pikeun anjeun ngalebetkeun dibandung Anjeun langsung ngaliwatan website maranéhanana.

téhnik wangunan link ieu ogé kungsi diwanohkeun ku Backlinko boga blog Brian Dean.

December 22, 2017