Back to Question Center
0

Kumaha atuh nyaho ngeunaan profil backlink situs keur naekeun SEO kuring?

1 answers:

Sateuacan sagalana sejenna, hayu urang mimitian ku dasar. Aya ngan tilu jenis utama Tumbu profil backlink situs anjeun kudu museurkeun lamun datang ka boosting kamajuan SEO Anjeun sakabéh dina skala. Kituna, pikeun pisan mimiti, anjeun kedah ngartos naon jenis tumbu tiasa ngawengku kana profil link situs anjeun - sawatara di antarana dianggo pikeun tujuan SEO, tapi sésana teu tega eta dampak ukuran on lalulintas anjeun sarta paparan hadé dina pilarian online, sahenteuna langsung.

Unggal Loka Geus Backlink Propil Panyungsi kalayan:

  • Tumbu internal - anu nyambungkeun Kaca béda jeung bagian dina ramatloka tunggal atawa blog. Ti hiji sisi, Tumbu internal anu diperlukeun pikeun logika alus arsitektur situs anu bakal ngalakukeun alus teu ukur pikeun pamaké browsing hadé tapi mangrupa berpotensi nguntungkeun pikeun gancang sarta leuwih indexing kualitas ku pilarian Crawling bot - desenli firca. Di sisi séjén, kumaha oge, hiji urutan teguh yayasan sorangan meureun di-bagian harta bebas nu bisa masihan sinyal ranking positif yen éta patut keur ditingalikeun ka panongton lega tina searchers aktip. Catetan: Tumbu internal kapanggih dina unggal profil situs backlink boga dampak sabenerna ukuran on lalulintas web, sakumaha ogé SEO on kuma. Ieu ngan aturan kaulinan - na handap aturan bisa diganjar, sahenteuna jaman ka jaman, ka katuhu?
  • kaluar Tumbu - dicokot sacara umum, jenis tumbu ieu dipaké kahayang pikeun tujuan SEO. Keur diantara faktor ranking paling inoffensive dina panon ti mesin pencari utama kawas Google sorangan, sakumaha ogé Yahoo na Bing, Tumbu éksternal nyambung pamiarsa sahiji ramatloka anjeun atanapi blog kalawan sesa dunya online on Ramat. Sarta di dieu asalna susunan tina metrics link paling decisive (kayaning PageRank, Otoritas Domain, Amanah pamaké, Otoritas Page, jsb. ). Ku alatan éta, unggal profil situs backlink hayang boga kabeh di skor maksimum mungkin - aranjeunna bisa nyieun gambaran kuat pikeun mesin pencari yen ramatloka atanapi blog sapertos sia némbongkeun dina luhureun SERPs nu.


Kualitas Tumbu Dupi ngadominasi Dunya

Sacara serius, blog anjeun atanapi profil situs backlink sabenerna sanajan leuwih penting batan anjeun tiasa pikir. Maksad abdi yen kualitas luhur Tumbu ku skor kuat di PageRank na Domain Otoritas ngandung harti yén anjeun teu ngan hiji otoritas dipercaya jeung dipercaya sabudeureun Internet tapi nu eusi kaca sorangan téh jadi unik sarta delivers jadi loba nilai - yén jalma séjén di sakuliah Web nu teu bisa mantuan tapi nampanan tur langsung bagian ukuran tina lalulintas sorangan - langsung ka situs sorangan atawa kaca blog.

Naon anu Ngajadikeun hiji Good Backlink di SEO

1. sifat asli - hartina unggal link di profil anjeun ieu diwangun aman tur organically, tanpa nyokot bagian dina sagala mayar, schemes tricky atawa kuduna relational wangunan link.

2. relevancy murni - nangtung pikeun pangabisa maranéhna pikeun cocog topik atawa subjek utama sawala pikeun mawa ukur persis sasaran lalulintas web organik nepi kadua sisi deal.

3. Otoritas jeung amanah - mangrupakeun timer explanatory ciri, sakumaha unggal backlink ngajalankeun sanggup mindahkeun nyangkokkeun sabagian nu "jus link" misterius kudu kuat ogé, abdi. e. , Sakuduna datangna ti tempat appropriately nonjol anu ngawula ogé kaperluan pamaké live.

December 22, 2017