Back to Question Center
0

Dupi anjeun ngabantu kuring jeung jaba pangalusna pikeun backlinks dina média sosial?

1 answers:

Sumuhun, aya loba jaba média sosial béda jeung platform online populér kalayan PageRank tinggi na DA (otoritas domain), nu bisa jadi bener benefitting tempat meunang dikaitkeun jeung. Sateuacan reviewing situs web pangalusna pikeun backlinks dina média sosial, dicatet yén handap Kaula bade ningalikeun maneh leuwih ngan utama - anjeun bisa jadi geus akrab jeung dibagikeun singa ngeunaan ieu jaringan rame. Ku kituna, hayu urang néangan cara ngawangun ayana online Anjeun tur di jalan naon kedah si cikal tulisan eusi utama - unifi обновление прошивки. Kanyataanna, kabeh kudu anu nyadiakeun nilai leuwih sabenerna mun tulisan anjeun. Inget, maneh kudu nganteurkeun nilai tambahan kalayan eusi Anjeun. hal éta unggal shred tina tulisan anjeun dina média sosial kedah murni berharga jeung cocog kapentingan Ecological Anjeun. Sagedengeun ti eta, kuring yakin yén nyieun sagalana shareable tur salaku welcoming mun Tumbu sabisa mangrupakeun hiji-hijina cara salamet tur tetep kaluar tina persaingan tightest nyetir realm modérn média sosial. Pikeun titik éta, hayu urang boga katingal di situs web pangalusna pikeun backlinks kaluar aya.

LinkedIn

jaringan kawentar Ieu meureun diantara situs web pangalusna pikeun backlinks dina média sosial. Kanyataanna, LinkedIn ngabogaan loba tempat béda ninggalkeun panto muka nyieun kebat Tumbu keur nilai. Di dieu anjeun bisa nambahkeun tumbu profil, kitu ogé Tumbu ka tulisan pondok nu biasa, sarta leuwih leuwih lengkep dina loka utama Hormat.

Pinterest

Pinterest nembongkeun sisi na neneng lamun datang ka persis Ecological eusi sasaran, kayaning DIY. platform Ieu ogé rupa pikeun remodeling bagian tina eusi téks polos anjeun kana hal nu leuwih visual jeung panon-catching acan kénéh data informatif, i. e. , Infographics, spreadsheets, jeung saterusna. Hint: Ngagunakeun Pinterest ngawangun Tumbu ngeunaan strategi wangunan link utama Anjeun bakal boga pangaruh kumulatif, jadi ulah ragu ngagabungkeun ieu kalayan sababaraha situs web pangalusna séjén pikeun backlinks.

Instagram

Husus platform ieu mindeng neglected. Mangkana ayeuna teh jarang disebutkeun diantara situs web pangalusna pikeun backlinks dina média sosial. Jeung hal éta Instagram sabenerna bisa jadi goldmine nyata - nunjukkeun yen Anjeun gaduh imagery unggulan jeung pinter, gagasan kréatif pikeun reshaping eusi visual. Catetan kitu, eta marketers digital crowding aya dijadikeun tempat anu salah pasti nangtang prevailed ku kompetisi pasar tangguh.

Google Plus

Sababaraha waktu ka tukang, Tumbu profil tangtu, sakumaha ogé leuwih on Google+, bisa boga saeutik leuwih beurat ti Tumbu normal biasana ngalakukeun. Tangtu, teu saimbangna ieu geus hasil dikaluarkeun ku update algoritma Panda panganyarna. Tapi, platform sosial ku buta pilarian di dunya téh masih patut muterna sababaraha tumbu berharga dina kaayaan naon baé. Ngan apal - linking mun Google+ mangrupakeun cara praktis kabuktian berpotensi gancang sarta indexing leuwih efisien.

Tumblr

Éta deui! Kami geus tungtungna datang di sakuliah jalan bener, pinter ieu gedong backlinks. Tempo yén ngagunakeun Tumblr pikeun generating Tumbu pasti aya tugas tricky. Tapi, éta patut nyobian diri kana sumberdaya ieu pohara populér - sakali anjeun ngagaduhan hiji backlink alus tur dijieun ngiderkeun, anjeun bisa meunangkeun kasempetan wangunan link berpotensi taya ngaliwatan kursus taun - berkat myriads of subdomains on Tumblr.

December 22, 2017