Back to Question Center
0

Dupi anjeun ngabantu kuring meunang kaunggulan SEO of backlinks dipedar?

1 answers:

Méméh nanaon sejenna, hayu urang boga katingal di kekecapan utama ngeunaan backlinks di SEO. Anjeun kudu nyaho ieu istilah normal ngeunaan web numbu diri jeung prosés wangunan link di skala. Hayu urang néangan ngaliwatan pisan dasar ngeunaan backlinks dipedar kalayan definisi core.

The Dasar Pohara Ngeunaan Backlinks dipedar

Tumbu Sari buah

Tumbu Sari buah - nangtung pikeun estimasi umum, tinimbang ukuran definite - cheap dedicated 1000mb server. Link jus téh bakal-jadi "kakuatan" "nilai" na "otoritas" tina link lulus ti salah sahiji kaca web ka sejen. istilah ieu dipaké pikeun masihan rujukan pikeun backlinks kualitas jeung atribut DoFollow diselapkeun dina kode HTML. backlinks sapertos ilaharna dimaksudkeun pikeun lulus atawa redistribute salah sahiji metrics web link pangpentingna katelah skor PageRank.

Backlinks kalawan DoFollow

Tumbu DoFollow - nu hijina tipe backlinks bisa dipaké pikeun tujuan SEO. Nempatkeun saukur, hiji kakuatan kuat backlinks kalawan DoFollow revolves utamana di sabudeureun pangabisa maranéhanana maot Patalina Sari buah. Tumbu ieu ngawula pikeun tujuan indexing - Maksad abdi aranjeunna ngabantu pilarian Crawling bot napigasi ngaliwatan bagian béda jeung kaca loka atawa blog. Dina waktu nu sarua, backlinks kalawan DoFollow nu maturan hiji jalur éksternal ngarah ka kaca tujuan nguap kaluar dina Web. Ieu ngandung harti yén unggal pamaké hirup nu diwenangkeun pikeun "tuturkeun" jalur tina sambungan numbu sapertos.

Backlinks kalawan NoFollow

backlinks NoFollow bisa dipedar dina jenis séjénna Tumbu kitu, ngabogaan ampir enol beurat sarta pangaruh di SEO. Study kalawan tag NoFollow, Tumbu ieu teu bisa lulus Patalina Sari buah. Lantaran kitu, aranjeunna saena henteu dampak langsung dina ranking posisi kaca. Contona, NoFollow Tumbu bisa dipaké nalika anjeun kudu nangtukeun hiji sambungan éksternal kalawan ramatloka atanapi blog moal pinuh dipercanten. Tapi, maranéhna masih mangpaat keur indexing hadé tur bisa mantuan anjeun ngawangun portopolio beragam rupa tumbu kalawan kakuatan unequal jeung Tujuan. Tur utamana diversity mangrupa harta paling benefitting tina profil link Anjeun. Maksad abdi sinyal ieu cukup kritis pikeun Google bisa dicokot kana akun lamun datang ka awarding posisi ranking pilarian.

Low-Quality Backlinks

kategori ieu ti backlinks bisa dipedar saperti sambungan kualitas-low biasana dijieun dina usaha nekat Nyiar posisi ranking pilarian ayeuna pisan ongkos. Maksad abdi nu tohan on spammy, nyimpang atanapi malah maksud haram, Tumbu ieu leuwih gampang ngarugikeun usaha SEO anjeun sakabéh, tinimbang masihan sagala pamutahiran nyata. Éta naha anjeun kudu warned jeung sapi jalu jauh ti Tumbu kualitas-low ilahar ngaluncurkeun dina jumlah masif ti roda link (tumbu séntral), PBNs (jaringan blog pribadi), atawa panyadia perkara jahat maturan Tumbu dibayar sahingga bisa hirup kalawan alam pikeun diobral.

internal Tumbu

jenis ieu wangunan link ieu dipaké pikeun masihan hiji yayasan padet ka arsitektur ramatloka, contributing ka pangalaman browsing ramah-pamaké hadé tur leuwih lengkep. Tumbu internal anu méré petikan dina domain sarua - ngan sahingga leuwih gampang pikeun nganapigasi ngaliwatan bagian béda jeung kaca patali jeroeun ramatloka atanapi blog. Catetan kitu, eta struktur logis alus masih sinyal rada ukuran, nu tiasa nyumbang ka ranking pilarian posisi berpotensi luhur dina panjang amprok, sahenteuna henteu langsung.

December 22, 2017