Back to Question Center
0

Nu aya faktor utama nangtukeun panalungtikan keyword sora dina Amazon?

1 answers:

Kuring nganggap yén panalungtikan keyword pinuh ngajalankeun dina Amazon ditangtukeun utamana ku faktor relevancy keyword (kumaha raket ayeuna teh cocog jeung pamundut pilarian pamaké), sarta tingkat kiwari ranking kompetisi (kumaha hésé deui bakal ka pangkat keur). Ieu mungkin sigana kawas euweuh-brainer, tapi tujuan utama panalungtikan keyword dina Amazon geus kapanggih eta berpotensi unggul acan kénéh moal istilah pilarian produk teuing populér tur kombinasi lila-buntut dipaké ku shoppers live meuli leuwih aya. Tapi kumaha carana sangkan kamajuan ranking gampang sahingga pisibilitas online produk Listing anjeun tumuwuh kawas naraka?

Aya sababaraha cara pikeun anjeun meunang dina kalawan eta:

  • ngajalankeun ieu panalungtikan keyword proaktif maké Amazon pilihan otomatis-eusian. Cara anu, Anjeun teu bisa ukur instan meunang gambar badag tina kombinasi keyword paling éféktif pakait sareng kategori produk atawa item nu tangtu dicandak nyalira, tapi ngarti naon neangan konci hajat shoppers lokal anu leuwih gampang nyandak pikeun milarian produk maranéhanana kana keur ditingalikeun otomatis-nyarankeun pilihan ku algoritma Amazon urang.
  • Ngidentipikasi kecap konci paling underestimated - pakettiauton nastarenkaat hinta. Maksad abdi eta istilah pilarian ku polumeu pilarian considerably tinggi, acan kénéh kompetisi rélatif low. Éta naha meureun aya kénéh hiji angka cukup produk patali diobral nu saestuna keur nu keyword hususna keur ayeuna. Hasilna, jalma underestimated acan kénéh pinuh ngajalankeun istilah teang jeung kombinasi lila-buntut alesan bisa jadi nomer hiji prioritas anjeun kanggo panalungtikan keyword dina Amazon.
  • Locating konci Trending ayeuna gaining popularitasnya. Dicokot sacara umum, kecap konci Trending anu tebih teuing kalapa, sahenteuna pikeun momen. Tapi gains panganyarna maranéhanana dina volume pilarian (contona, liwat bulan kaliwat) sangkan aranjeunna pasti patut keur dianggap diantara kahiji target must-unggul panalungtikan keyword anjeun dina Amazon.

Marengan konci nguntungkeun sarta lila-buntut kombinasi pilarian produk, sorangan kualitas daptar padagang jeung optimasi na aya faktor penting teuing. Maksad abdi anu gaduh kolam renang nguntungkeun tina kecap konci téh alus pikeun anjeun. Tapi meunang Toko tanpa skéma ditangtoskeun tina produk Listing optimasi inevitably baris maéhan bisnis ecommerce anjeun leuwih waktos. Éta naha anjeun kedah pastikeun nanaon wates paparan Listing anjeun mun pilarian online. Lakukeun sangkan, abdi nyarankeun gaduh ganda-cek kana faktor di handap nangtukeun hiji indexing keyword suksés dina Amazon:

  • Dadaran produk kudu ditulis dina tempat sabudeureun 250 kecap bisa dijieun kalawan daptar lima titik bullet, unggal deskriptif pinuh acan kénéh bersih sarta singket.
  • Gambar Produk anu pohara penting teuing. Na mah ngan pikeun panduan datang anjeun ka final kaputusan-pembuatan mésér sareng anjeun, tapi pikeun tujuan ranking pilarian ogé. hal éta Amazon sadar susunan eusi visual supportive salaku hiji faktor sarua kuat nangtukeun kualitas produk Listing Anjeun.
December 22, 2017