Back to Question Center
0

Kumaha ngagunakeun Amazon Layanan Marketing ganda kauntungan anjeun?

1 answers:

Mun anjeun ngajual produk Anjeun on Amazon, gawang primér Anjeun meureun nampilkeun barang anjeun di hareupeun paling konsumén poténsi anjeun, sarta pamustunganana ngahasilkeun leuwih sharing. Amazon sakabeh ranking algoritma dirancang pikeun nyadiakeun shoppers kalawan hasil teangan paling akurat dumasar préferénsina tur neangan sajarah. Ku kituna, sagalana anjeun peryogi téh nuturkeun tungtunan Amazon pikeun mintonkeun produk Anjeun di hareup panongton sasaran Anjeun.

Mandang strategi anjeun ayeuna, eta kungsi hurts mertimbangkeun pilihan Anjeun - reinigung mit abgabe zuerich. Untungna, Amazon nyadiakeun padagang jeung sagala rupa layanan nu bisa streamline prosés jualan maranéhanana sarta salajengna mawa leuwih sharing ka Amazon. Program Amazon Layanan Marketing teh pilihan sampurna pikeun ngical paralatan Amazon anu néangan keur kasempetan pikeun ngaronjatkeun jualan maranéhanana jeung naekeun sharing bisnis sakabéh.

Sanajan kitu, eta rising pertanyaan naha anjeun kedah nyobian jasa pamasaran anyar atanapi tetep ngagunakeun métode Anjeun dibuktikeun. Tapi lamun taktik pamasaran anyar bakal muncul malah hadé? Ku kituna, Jigana sia nyobian jasa pamasaran Amazon tetep dina TOP Amazon e-commerce kaulinan. Ku kituna, hayu urang ngabahas pro jeung kontra ngeunaan AMS ngartos naha éta téh Investasi patut atanapi henteu.

Amazon Marketing Layanan: prinsip kerja

Amazon Marketing Services (AMS) mangrupakeun per-bayar-klik platform iklan tempat sellers bisa meunang produk maranéhanana di hareup panongton sasaran dumasar kana istilah sasaran pilarian, produk, karesep, jeung sajarah balanja.

program Amazon Marketing Layanan nyadiakeun kasempetan di handap pikeun usaha:

  • Kaca Amazon;
  • tampilan Produk Iklan;
  • Iklan pilarian headline;
  • Iklan produk Link.

Dina program AMS kahiji éta ngan sadia pikeun ngical paralatan Amazon. Sanajan kitu, aturan geus robah, sarta Kiwari eta oge sadia keur langsung nyebarkeun Panyekel akun tur wawakil ngajual. Sanajan kitu, kudu disebutkeun yén padagang anu museurkeun Layanan Marketing Amazon kudu peserta platform Amazon ngajual Tengah. jasa iklan ieu dijieun nyadiakeun sasaran, sarta kampanye keyword-disetir pikeun ngical paralatan Amazon. Amazon ngagunakeun database badag pikeun cocog ka shoppers kalawan Iklan aranjeunna percanten shopper bakal resonate kalawan. Amazon ngumpulkeun data tina pangalaman shopper saméméhna mibanda Amazon tur ngalacak cara shoppers milari hal on platform a. Ku kituna, nyandak sagala aspek ieu kana rekening, anjeun bisa meunangkeun Iklan Anjeun di hareup konsumén poténsial anjeun anu kabetot dina produk kawas Hormat.

Anjeun tiasa ngatur kampanye iklan Anjeun liwat antarbeungeut pamaké Amazon Marketing Services. panganteur ieu ngidinan Anjeun pikeun lagu sharing anjeun sarta biaya per klik ambéh anjeun bisa kalayan gampang evaluate anjeun balik deui kana Investasi. Leuwih ti éta, anjeun tiasa lagu biaya iklan tina diobral jeung pariksa naha kampanye iklan anjeun nguntungkeun atanapi henteu.

Sanajan kitu, program Amazon ieu ogé boga drawbacks na. Antarbeungeut of AMS teu ramah-pamaké. Anjeun teu bisa malah mupus Iklan terminated. Leuwih ti éta, apdet pikeun ngalaporkeun nu biasana dianggo pisan slow.

December 22, 2017